» »

Pomoč pri nakupu stacionarnega telefona

Pomoč pri nakupu stacionarnega telefona

l-13 ::

Ker me je operater pri telefoniji ponovno razveselil s tremi zvezdicami na koncu prikazanih tel. številk in nič ne kaže na bolje, me zanima, če je možno pri nas nabaviti (brezžični) stacionarni telefon, ki bi shranil tudi zadnjih nekaj številk pri opravljenih pogovorih, kadar je nekdo klical mene in ne samo klicanih in zgrešenih številk. Torej kot na mobilcu - klicani, zgrešeni in prejeti klici. Kakšen predlog?

20sdfj093f ::

Če vzameš kateri koli Siemens Gigaset, ne boš obžaloval.

Poldi112 ::

A si lahko bolj detajlen glede teh treh zvezdic - v smislu kateri operater in ali si jih vprašal zakaj? Ker da bi to imel na telefonu in ne bi mogel vrniti klica se mi zdi precej neverjetno. Edino, ker sem slišal na to temo je, da pri poslovnih uporabnikih, če imaš izpis klicev, skrijejo zadnje 3 številke.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

l-13 ::

@dpavli:
Zdaj imam Gigaset A140, prikaže zgrešene klice, lahko ponovno pokličem zadnjo klicano številko, ne morem pa npr. poklicati nazaj nekoga, ki me je klical (razen če si njegovo št. zapišem medtem, ko zvoni oz. če mi jo pove med pogovorom). Problem nastane tudi, če me kdo kliče in v trenutku, ko prevzamem klic, klicatelj ravno odloži - takrat telefon ne zabeleži zgrešenega klica in nikakor ne morem poklicati nazaj.

@Poldi112:
Nisem poslovni uporabnik in pri Siolu na servisnih straneh pri telefoniji, če želim videti pregled klicev (odh., prih. in zgrešeni) mi pri vseh tel. številkah z zvezdicami zakrijejo zadnje tri številke in to opravičujejo z xxx zakonom v zvezi s katerim sem že klical na APEK, kjer so mi vse skupaj samo potrdili.

Link na pojasnila: http://www.telekom.si/podjetje/sredisce...

Nekaj takega so že uvedli pred časom, pa so sprejeli nov zakon, umaknili te ikse in zdaj so si zopet izmislili "nov - star" zakon in ikse spet uvedli. Sicer jaz tu ne vidim nobene logike, ker vsak mobilc uporabniku izpiše in shrani vse številke, zakaj ne bi šlo tudi v stacionarni telefoniji?


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Asterisk VoIP - izkušnje (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Programska oprema
11417398 (3045) webbacklink
»

Uporabniki IP telefonije - naredite mi preizkus

Oddelek: Omrežja in internet
72605 (2179) Cokolesnik
»

T-2 telefonija krši zasebnost uporabnikov ?! In pravni vidik ?

Oddelek: Omrežja in internet
426885 (5489) ales85
»

Skrivanje telefonskih številk (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
6712174 (10421) V-i-p

Več podobnih tem