Forum » Pomoč in nasveti » težave z mikrofonom na prenosniku
težave z mikrofonom na prenosniku
sportsMan ::
a ma še kdo problem da mu ne dela ugrajen mikrofon na windows 7ki tut po tem ko sem nalužu najnovejše drajverje od realtecka......zazna ga da ga mam sam snemat pa nč noče.....pa ni na mute.....pa use une drsnike mam do konca???
moxon ::
Hja... danes sem na novem prenosniku prvic sprobal mikrofon, ker sem mislil nekaj snemat in imam enake tezave :) driverji so OK, mute-ano valda nic nic, je pa nekaj res, da ko bananico premikas L-D, not-ven zazna mikrofon... mikrofon oz bananica sta OK, ker sem testiral na drugem PCju... najbrz imam tezave s vticnico, ŠMENT! ;)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: moxon ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Snemanje pogovorov tudi med čakanjem/odzivnikom?Oddelek: Informacijska varnost | 2144 (1511) | sajmon |
» | Kako zvezati notranji računalniški zvočnik na bananco? - pomoč prosimOddelek: Pomoč in nasveti | 2093 (1675) | Frenckie |
» | Kako imate priklopljene zvočnike + slušalke?Oddelek: Zvok in slika | 2360 (2151) | vlak |
» | Banana-Cannon---- Bas kitaraOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1702 (1544) | DonMatejo |
» | Vpliv 3D zvoka na izrisovanje slik (FPS) (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zvočne kartice | 8224 (7019) | matjash |