Forum » Izdelava spletišč » SourceGuardian - namestitev
SourceGuardian - namestitev
Soriyyx ::
Torej kupil sem skripto (Gen4), ki potrebuje SourceGuardian. Stran sem dal na dva strežnika (enega domačega (Windows) in na enega zakupljenega (Linux - DirectAdmin nadzorna plošča)). Torej ker meni ni uspelo vas sprašujem kako to namestit da bo delal na enem izmed teh dveh strežnikov (vseeno kerem)
Sedaj sem na Windows strežniku dal mapo z datotekami SourceGuardian v mapo "ixed" kakor je bilo v navodilih toda vn mi vrže napako:
Torej kot sem razumel
Ampak to še zmeraj ne dela. Ima kdo kako idejo kaj sem naredil narobe?
Sedaj sem na Windows strežniku dal mapo z datotekami SourceGuardian v mapo "ixed" kakor je bilo v navodilih toda vn mi vrže napako:
Warning: dl() [function.dl]: Not supported in multithreaded Web servers - use extension=/../../../OKO-XAMPP/htdocs/ixed/ixed.5.2.win in your php.ini in D:\OKO-XAMPP\htdocs\lib\lib_functions.php on line 2
PHP script D:\OKO-XAMPP\htdocs\lib\lib_functions.php is protected by SourceGuardian and requires the SourceGuardian loader ixed.5.2.win. The SourceGuardian loader has not been installed, or is not installed correctly. Please visit the SourceGuardian php encoder site to download required loader.
Torej kot sem razumel
moram extension=/../../../OKO-XAMPP/htdocs/ixed/ixed.5.2.windodati v datoteko php.ini. To sem tdi storil takole:
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ; Dynamic Extensions ; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ; ; If you wish to have an extension loaded automatically, use the following ; syntax: ; ; extension=modulename.extension ; ; For example, on Windows: ; ; extension=msql.dll ; ; ... or under UNIX: ; ; extension=msql.so ; ; Note that it should be the name of the module only; no directory information ; needs to go here. Specify the location of the extension with the ; extension_dir directive above. ; Windows Extensions ; Note that ODBC support is built in, so no dll is needed for it. ; Note that many DLL files are located in the extensions/ (PHP 4) ext/ (PHP 5) ; extension folders as well as the separate PECL DLL download (PHP 5). ; Be sure to appropriately set the extension_dir directive. ;extension=php_apc.dll ;extension=php_apd.dll ;extension=php_bcompiler.dll ;extension=php_bitset.dll ;extension=php_blenc.dll ;extension=php_bz2.dll ;extension=php_bz2_filter.dll ;extension=php_classkit.dll ;extension=php_cpdf.dll ;extension=php_crack.dll ;extension=php_curl.dll ;extension=php_cvsclient.dll ;extension=php_db.dll ;extension=php_dba.dll ;extension=php_dbase.dll ;extension=php_dbx.dll ;extension=php_dio.dll ;extension=php_docblock.dll ;extension=php_domxml.dll ;extension=php_event.dll ;extension=php_fdf.dll ;extension=php_fileinfo.dll ;extension=php_filepro.dll ;extension=php_filter.dll ;extension=php_fribidi.dll extension=php_gd2.dll extension=php_gettext.dll ;extension=php_gmp.dll ;extension=php_gopher.dll ;extension=php_hash.dll ;extension=php_http.dll ;extension=php_hyperwave.dll ;extension=php_ibm_db2.dll ;extension=php_id3.dll ;extension=php_ifx.dll ;extension=php_iisfunc.dll ;extension=php_imagick.dll extension=php_imap.dll ;extension=php_ingres.dll ;extension=php_interbase.dll ;extension=php_ixsfunc.dll ;extension=php_java.dll ;extension=php_json.dll ;extension=php_ldap.dll ;extension=php_lzf.dll ;extension=php_mailparse.dll ;extension=php_maxdb.dll extension=php_mbstring.dll extension=php_exif.dll extension=php_mcrypt.dll ;extension=php_mcrypt_filter.dll ;extension=php_memcache.dll ;extension=php_mhash.dll extension=php_mime_magic.dll extension=php_ming.dll ;extension=php_msql.dll extension=php_mssql.dll extension=php_mysql.dll extension=php_mysqli.dll ;extension=php_netools.dll ;extension=php_ntuser.dll ;extension=php_oracle.dll ;extension=php_oci8.dll ;extension=php_oggvorbis.dll ;extension=php_openssl.dll ;extension=php_parsekit.dll extension=php_pdf.dll extension=php_pdo.dll ;extension=php_pdo_firebird.dll extension=php_pdo_mssql.dll extension=php_pdo_mysql.dll ;extension=php_pdo_oci.dll ;extension=php_pdo_oci8.dll ;extension=php_pdo_odbc.dll ;extension=php_pdo_sqlite.dll ;extension=php_perl.dll extension=php_pgsql.dll ;extension=php_phpdoc.dll ;extension=php_pop3.dll ;extension=php_printer.dll ;extension=php_pspell.dll ;extension=php_radius.dll ;extension=php_runkit.dll ;extension=php_sdo.dll ;extension=php_sdo_das_xml.dll ;extension=php_shmop.dll ;extension=php_smtp.dll ;extension=php_snmp.dll extension=php_soap.dll extension=php_sockets.dll extension=php_sqlite.dll ;extension=php_ssh2.dll ;extension=php_stats.dll ;extension=php_svn.dll ;extension=php_sybase_ct.dll ;extension=php_threads.dll ;extension=php_tidy.dll ;extension=php_timezonedb.dll ;extension=php_translit.dll ;extension=php_win32ps.dll ;extension=php_win32scheduler.dll ;extension=php_win32service.dll ;extension=php_win32std.dll ;extension=php_xdebug.dll ;extension=php_xmlreader.dll extension=php_xmlrpc.dll ;extension=php_xmlwriter.dll extension=php_xsl.dll ;extension=php_yaz.dll ; Module make problems extension=php_zip.dll ;extension=php_zlib_filter.dll extension=php_ps.dll extension=php_paradox.dll extension=/../../../OKO-XAMPP/htdocs/ixed/ixed.5.2.win
Ampak to še zmeraj ne dela. Ima kdo kako idejo kaj sem naredil narobe?
- spremenil: Soriyyx ()
KoMar- ::
Fino je prej poznat razliko med absolutno in relativno potjo. Ker pot, ki se začne z "/../../..", ni veljavna. Dodat moraš extension (najprej ugotovi, kateri fajl to je) in to tako, da njegovo polno ali relativno pot glede na "extension_dir" dodaš v php.ini. Prav tako bo ta extension drugačen fajl na Win (.dll) kot na Linuxu (.so).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: KoMar- ()
Soriyyx ::
Ampak moj extension je .win in se imenuje ixed.5.2.win. Trenutno je v mapi D:\OKO-XAMPP\htdocs\lib\ixed torej predvidevam da bi moralo biti tako:
Vendar še zmeraj ista napaka.
Jasen mi ni tudi napis pri napaki:
Če si prav prevajam poudarjeni del moram dodati extension v datoteko php.ini ki je v datoteki lib_functions.php?
extension_dir= D:\OKO-XAMPP\htdocs\lib\ixed
Vendar še zmeraj ista napaka.
Jasen mi ni tudi napis pri napaki:
Warning: dl() [function.dl]: Not supported in multithreaded Web servers - use extension=/../../../OKO-XAMPP/htdocs/ixed/ixed.5.2.win in your php.ini in D:\OKO-XAMPP\htdocs\lib\lib_functions.php on line 2
PHP script D:\OKO-XAMPP\htdocs\lib\lib_functions.php is protected by SourceGuardian and requires the SourceGuardian loader ixed.5.2.win. The SourceGuardian loader has not been installed, or is not installed correctly. Please visit the SourceGuardian php encoder site to download required loader.
Če si prav prevajam poudarjeni del moram dodati extension v datoteko php.ini ki je v datoteki lib_functions.php?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Soriyyx ()
Tody ::
Zakaj ljudje ne znajo googlat? Če so vse razširitve z dll zakaj bi pa ta imela win? :S
http://www.phpbuilder.com/board/showthr...
http://www.ds-hostingsolutions.net/kb/s...
http://www.phpbuilder.com/board/showthr...
http://www.ds-hostingsolutions.net/kb/s...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev Apache serverja s podporo za PHP in MySQL (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Izdelava spletišč | 252497 (27162) | miko22 |
» | phpmyadmin ????Oddelek: Izdelava spletišč | 1782 (1551) | Doman |
» | [php] compile php-ja z gettext supportomOddelek: Programiranje | 1114 (987) | jelly |
» | napaka pri instalaciji forumaOddelek: Izdelava spletišč | 1388 (1218) | no_use4 |
» | Nastavitve php.ini-ja!Oddelek: Izdelava spletišč | 1391 (1305) | Jackass |