Forum » Loža » Pravilnik o glasnosti glasbe v bloku
Pravilnik o glasnosti glasbe v bloku
gazibo ::
Yo
Sem ljev in nevem kam naj se obrnem ampak potrebujem pravilnik o max dovoljeni glasnosti v stanovanju v bloku. Ker mi ni jasno koliko je tisti treshold, ki je dovoljen da nek stanovalec nabija muzko v bloku
Sem ljev in nevem kam naj se obrnem ampak potrebujem pravilnik o max dovoljeni glasnosti v stanovanju v bloku. Ker mi ni jasno koliko je tisti treshold, ki je dovoljen da nek stanovalec nabija muzko v bloku
- polepsal: Mavrik ()
bluefish ::
Ponavadi je v hišnem redu določena le ura, glasnot je pa razložena na precej subjektiven način (kao, da ne moti drugih stanovalcev - gluhe osebe res verjetno ne).
Ja, tudi mene zanima.
Ja, tudi mene zanima.
vlado1 ::
Je določeno kolk db hrupa lahko ustvarjaš
če maš probleme z sosedi bo pač tisti ki izgubi plačal meritev oz tisti ki bo zahteval
če te prijavi na policiji potem plačaš še globo
kolk db je predpisano enostavno vprašaj na občini ali najbližji PU
določeni stanovajnski bloki ali okrožja imajo še dodatno določeno jakost hrupa-kolk pa je pa ne vem ponoči od 22-05 zjutraj vem da mora bit tišje
al pa vprašaj v najbližjem kafiču če so meli meritve hrupa in kolko je.
merit pa se mora pri tistem ki se pritožuje(SOBA,BALKON,DVORIŠČE.......) in ne v tvoji sobi kjer nabijaš muziko
če maš probleme z sosedi bo pač tisti ki izgubi plačal meritev oz tisti ki bo zahteval
če te prijavi na policiji potem plačaš še globo
kolk db je predpisano enostavno vprašaj na občini ali najbližji PU
določeni stanovajnski bloki ali okrožja imajo še dodatno določeno jakost hrupa-kolk pa je pa ne vem ponoči od 22-05 zjutraj vem da mora bit tišje
al pa vprašaj v najbližjem kafiču če so meli meritve hrupa in kolko je.
merit pa se mora pri tistem ki se pritožuje(SOBA,BALKON,DVORIŠČE.......) in ne v tvoji sobi kjer nabijaš muziko
KOLKO GNARA TOLKO MUZIKE
Pyr0Beast ::
Koliko ? Čisto preprosto, toliko, da ne motiš ostalih. To pomeni da ponoči ne navijaš stolpa do konca.
Če želiš poslušati muziko si nabavi slušalke. Če želiš nabijati, blok ni za to.
Če želiš poslušati muziko si nabavi slušalke. Če želiš nabijati, blok ni za to.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lokalni Rekuperator (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 27279 (6655) | edi123 |
» | Žar v bloku? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14424 (11591) | OK.d |
» | študentski dom lj (strani: 1 2 3 )Oddelek: Šola | 46389 (24121) | Marat |
» | starši jih ne prenesejo!!! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7628 (5450) | Vice |
» | Ali je "nabijanje" glasbe krsenje javnega reda in miru?Oddelek: Loža | 8409 (7705) | A1eN |