» »

verjetno problem z HDD-jem

verjetno problem z HDD-jem

1
2
»

AtaStrumf ::

Mah sej to pa ni tolk 120 čukcov za super duper grafiko. Jez bi sigurno nabavil če nebi imel že GF4Ti4400 (nisem vedel da bo ATI tolk kmal ven dal R300). Če te zanima kaj o Gigabyte-ki poglej ta link. So bili zelo navdušeni nad njo.

bodom ::

joj ne, zdej sm se pa se bolj zaljubu, hehe:D 8-O
no ma se nikjer nism opazu, da bi kej govorili ktera od obeh je boljsa.
v essedi majo obe, sapphire in gigabyte. pa razlika je sam 3k v ceni v prid gigabytke. al sta verjetno kr obe tm tm?
LP

AtaStrumf ::

Najboljš bi ti bil ATI original, drugače pa dela Gigabyte zelo spodobne grafike, tako da če bi bil jaz na tvojem mestu bi vzel Gigabytko, če pa je možno se prej pozanimaj kake RAM-e ima ta sapphire. Mislim, da so bile njihove Radeon 8500 LE kartice kar priljubljene, samo vseen če nimaš več podatkov vzemi raje Gigabytko. Prav hudo me morš zajebat :D, vsaj ne tko kt sm jez z GF4Ti4400, sam kurc k sem neučakan. Mah bom že preživel do Doom-a III pol bo pa tud že NV30 zunaj pa bomo pol razmišljal naprej.

para-site ::

OK, bil v essediju pol ure od tega.
Trenutno nimajo niti enega diska v trgovini niti v Firencah, kjer je glavno skladišče. Je reku tip, da bo mogoče do konc druzga tedna kej prišlo(dosti bolj verjetno čez dva tedna), da pa imajo naročene tko IBM kot Maxtor. Kar se tiče zamenjave za Maxtor je pa tko: imajo dosti naročil za Maxtor, še več pa naročenih, če bo kašn Maxtor ostal, ni problema za zamenjavo z doplačilom razlike v ceni seveda. Sicer pa dobimo spet IBM.
Aja, ATI 9700 pridejo čez ene 3 tedne. Whatever, itak nimam tolko keša, da bi jo kupu. Mogoče, ko pade cena, al pa bo kar 9500.
ja ja, tudi meni delajo vse druge igre gladko, samo UT 2003 ne, predvsem mape na odprtem- jasno:(

bodom ::

ej nenapovedano sm bil tud jst danes v essedi. je slucajno en frend tle reku d gre, pa sm sou z njim:))
no, zadeva pa tkole...
sm nesu disk tja in ga je vzel, mi dal listek in reku naj pridem naslednji teden:( je pa reku da naj pridm kar naslednji petek. cudno, da je teb reku da boljs da sele cez 2 tedna.
pa je reku da pol ce doplacam da mi ga lohk menja za maxtor, da ni blema. in da bi mi lohk to naredu ze danes, sam zal ni mel nic na zalogi.
jst se pa delu kao neumn in reku, da ne morm jst cakat en tedn, da laufa doma veliko podjetje, pa da bomo meli velike izgube, pa bla bla...ma se ga ni dalo prepricat, ker ni mel nic na zalogi. niti enga diska je reku..."tle mam en scanner, ce te zanima, samo tole mam..."...LOL:D
ah bom poklicu drug teden pa bo, sm ga pa pozabu prasat ce bi mi dnar vrnil:D
LP

TheJack ::

Maš kr srečo. Kokr sem jaz bral Slo-Tech forum v preteklosti, so redkokomu disk sploh zamenjali, kaj šele z drugo firmo.

bodom ::

ej, okol novga leta so mi menjali disk, ker je bil z bad sektorji. dobil sem tega ki ga mam zdej in sm ga nesu dans dol. pa je bil spet slab. upam ,da bo zdej vec srece da mi vsaj dajo drugo firmo, npr. maxtorja pa bo:D
LP

para-site ::

Ne sej tudi meni je reku, da bo mogoče drugi teden v petek že kej pršlo, samo da ne ve, ker je taka šašava zaloga v Firencah.

TheJack: V essediju nikoli ni bil problem za reklamacije.

para-site ::

Aja, sm se malo pogovarjal s prodajalcem in je reku, da so diski IBM made in Hungary katastrofalni. Recimo eden od desetih preživi.8-O

bodom ::

ja sej nc cudnega, se dobro da prezivi vsaj vsak deseti:D
sej jst ko sm mu reku da sm prnesu disk zamenjat...je takoj reku:"IBM?"...hehe:))
ja jst ga bom naslednji teden poklicu, pa vidu kku bo.
para-site: ej hvala da si se pozanimu tud ti tm dol.

LP

Kolos ::

Sam mam tudi ibm 60GB 7200, pa zaenkrat laufa super,( pri nekaterih testih je tudi hitrejši od WD 80 gb kolk sem videl na enem od forumov, pa na Storagereview. predvsem v igrah, če koga zanima)

Sam se sploh ne sekiram če mi crkne, vse pomebne podatke si snemam na cd-je, garancija pa ti tak velja 3 leta.
Pa ne se sam jebat, rajši nesi na servis pa naj ti ga menjajo z novejšo serijo, vsaj tako so meni zagotovili.
V trgovini so mi rekli, da so sami predčasno menjali vse 40 GB IBM diske predvsem v podjetjih, zakaj potem nebi tudi posameznikom.
Enkrat se bo tudi IBM vrnil z boljšo serijo.

TheJack ::

IBM se z (desktop) diski vračal ne bo več, ker je ta oddelek prodal Hitachiju. Skratka, IBM diski za desktop kompjuterje no more.
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

IBM disk zeza (Ic35 40GB)

Oddelek: Pomoč in nasveti
221292 (1089) phoinix
»

IBM disk piska

Oddelek: Pomoč in nasveti
201238 (837) swalow
»

problemi z essedi v gorici

Oddelek: Pomoč in nasveti
161200 (885) bodom
»

Kolikim je umrlo IBM IC7 40Gb diskov? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Strojna oprema
19310927 (6555) ChiefThunder
»

Disk in Bad sectorji!!??

Oddelek: Strojna oprema
222903 (2604) XtX

Več podobnih tem