» »

AverMedia in XP - nesrečna kombinacija

AverMedia in XP - nesrečna kombinacija

keber ::

Kolega ima naslednji problem: Ima Avermedia TV tuner kartico in pod XP-ji se mu dogaja, da

se tako "mimogrede" med delovanjem kartice računalnik kar sam od sebe resetira. Sprva se je

to dogajalo kdajpakdaj med logiranjem -> se je zlogiral in takoj nato se je računalnik

resetiral. Kako vem da je kriva kartica? Pred njeno inštalacijo teh pojavov ni bilo, prav

tako pa se po resetu že med nalaganjem XP-jev sliši zvok tistega TV-kanala, ki je bil

nazadnje prižgan, ob dokončnem logiranju pa ugasne. Formatiranje diska in ponovna

postavitev sistema nista pripomogla k stabilnosti.
Driverje za kartico ima najnovejše za XP-je (certificirane), sicer pa še Athlon XP1600,

Abitova matična (neka dražja), grafična Hrecules Geforce 2 MX400, SB Live!

Torej?

keber

LapD ::

Torej. Jst mam isto kombinacijo in mi čist lepo dela:D. Kako pa veš da ga grafična ne zajebava?

keber ::

Torej... kartica dela v redu, slika je lepa, zvok tudi, SAMO sem pa tja se pa sredi niča resetira računalnik (recimo ko gleda dnevnik, gor je pa cvet naše politike >:D >:D >:D) oz. sem pa tja, ko se zlogira v desktop.

Menda se ne resetirajo računalniki kar tako. Med celodnevnimi/celonočnimi/oboje:D nabijanji na LAN-u je vse v redu in stabilno.

Sicer pa zakaj bi pa imela grafična veze?

keber

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

problem pa ne vem v čem

Oddelek: Strojna oprema
191279 (907) paljer
»

Nakljucno resetiranje racunalnika (asus p45, hd 4870...)

Oddelek: Pomoč in nasveti
332164 (1319) Mordecai
»

Pogovor o HDTV na Radiu Slovenija (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / --Nerazporejeno--
517685 (6009) Smeagol
»

23.11 Detonatorji

231556 (1255) SkyNet
»

Formatiranje diska

61357 (1283) Yohan del Sud

Več podobnih tem