» »

Asus RT-N16 Wireless N Router

Asus RT-N16 Wireless N Router

pileluka ::

Doma imam 3 notebooke, pri katerih bi rad dosegel to, da bi si vsi delili isti tiskalnik in določeno mesto, kamor bi se shranjevali podatki (vse brezicno).
Gledal sem zgoraj omenjeni router, ki naj bi imel vse to kar jaz rabim (gor preko usb priključim tiskalnik in zunanji disk).
Ker vi malo vec veste kot jaz, sprasujem ali bi ta router bil ok in kaj vse moram se kupiti?
Poleg tega je tudi cena ok (enaa ima ceno 123 EUR).
Hvala za cimvec informacij.

P.s.: Ali bi lahko imel tudi ftp dostop?

pileluka ::

Noben nič ne ve?

Poldy ::

Za prenos podatkov nebi smel imeti problemov, bolj vprašanje je, če printer dela na tem routerju - boš moral malo brskati po googlu. Ne vem če je to res - če je printer cenejši in je "win printer" ti verjetno ne bo delal na routerju.

Vprašaj pri prodajalcu, če ne bo vedel ga kupi in če ne bo delalo tako kot si si zamislil ga vrni.

kmetek ::

lol misliš da so nakupi izposoje knjig? naj kupi preko spleta, če misli komplicirat :D

Mare3 ::

kmetek je izjavil:

lol misliš da so nakupi izposoje knjig? naj kupi preko spleta, če misli komplicirat :D

Niso kot izposoja knjig ampak ob vsakem nakupu lahko izdelek vrneš če ne izpolnjuje pogojev ki so napisani. Predno ga vrneš PROSI prodajalca naj proba na svojem računalniku če deluje in naj ti razloži kako se poveže, če po temu še vedno ne bo delalo ti ga morajo zamenjati. Prek neta pa mislim da je napisan da če ti ne ustreza ga lahko vrneš v roku 14 dni ali kolikor imajo napisano.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vračilo blaga preko spletne trgovine (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Kaj kupiti
31540519 (26276) scipascapa
»

Za katere spletne storitve plačujete? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6616031 (13464) medus
»

Razjarjeni avtorji dosegli zaprtje strani za posojanje kindle/nook e-knjig (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Avtorsko pravo
12433928 (31336) BaToCarx
»

Kindle Prime dobil možnost brezplačne izposoje e-knjig

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
76691 (5556) Meizu
»

vračilo mobitela ker nima slovenskega menija

Oddelek: Mobilne tehnologije
488431 (7124) sirotka

Več podobnih tem