Forum » Zvok in slika » Siol TV...par vprasanj
Siol TV...par vprasanj
tdk99 ::
Pozdravljeni!
Slab teden uporabljam Siol paket Trio;imam nekaj vprasanj glede Siol TV.
Na Philips LCD 32PFL5624H je priklopljen omenjeni SIOL Tv;navadna stresna antena in digitalna satelitska TV.Siol tv deluje sicer OK;cca.vsaki 2 uri se na hitro za kako sekundo opazijo kvadrati,pa gre naprej.Me pa moti,da je slika z digitalne SAT TV po mojem mnenju boljsa in bolj ostra kot iz Siol-a.Sat tv je preko SCART-a,isto kot Siol TV.Pa se nekaj:Ce izberem film po izbiri iz videoteke Siola je slika precej boljsa kot na SAT tv ali Siol tv...kaksen namig,ali nastavitve?
lp tdk
Slab teden uporabljam Siol paket Trio;imam nekaj vprasanj glede Siol TV.
Na Philips LCD 32PFL5624H je priklopljen omenjeni SIOL Tv;navadna stresna antena in digitalna satelitska TV.Siol tv deluje sicer OK;cca.vsaki 2 uri se na hitro za kako sekundo opazijo kvadrati,pa gre naprej.Me pa moti,da je slika z digitalne SAT TV po mojem mnenju boljsa in bolj ostra kot iz Siol-a.Sat tv je preko SCART-a,isto kot Siol TV.Pa se nekaj:Ce izberem film po izbiri iz videoteke Siola je slika precej boljsa kot na SAT tv ali Siol tv...kaksen namig,ali nastavitve?
lp tdk
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Siol TV <-> client za PC, etc... (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Omrežja in internet | 106599 (22966) | jurre |
» | Philips LCD...??Oddelek: Zvok in slika | 4197 (2980) | ttommy |
» | Lastovka TVOddelek: Zvok in slika | 13992 (4517) | Scorpia |
» | SIOL TV da ali ne?!Oddelek: Omrežja in internet | 2466 (1955) | Primoz78 |
» | Saelitska tv ali kako do eurosportaOddelek: Loža | 1983 (1755) | spitavc |