» »

prenos datotek do domačega kina?

prenos datotek do domačega kina?

samsung113 ::

Torej stvar je sledeča.
Je kakšna moznost da z računalnika direktno prenašam datoteke preko usbja v domači kino?
Da malo obrazlozim. Računalnik v dnevni sobi je nekje 5m oddaljen od kina,kino ima vgrajen usb 2.0 sepravi zna brat z usb ključa,prenosnega diska in podobno.. Sam bi pa rad direktno z diska ki je v računalniku prenašal na domači kino,upam da ste me razumeli.

madog ::

Phenom II X4 955 BlackEdition|M4A87TD EVO|OCZ 2x2GB @1333MHz|Sapphire HD5770 OC

Druga variante ni?

Mišljeno je tako da disk ki bi biu vgrajen v pcju da bi deloval tudi kot zunanji disk.

Zgodovina sprememb…

bluefish ::

Kupiš zunanji disk, ki ima tako e-SATA kot USB priklop.
Zavedaj pa se, da večina naprav za domači kino podpira le FAT32 format in si zato omejen pri velikosti datotek - kak 1080p tako odpade.

Ah to mi je jasno,glavno da lahko gledam divx pa xvide ni panike če nemorem hd stvari gledat.
Zgleda da bo res edina prava rešitev zunanji diskič, mislim gre se sam zato,ker bi recimo z neta potegnu filem in bi ga direkt na tv gledu brez preklaplanja diska, ampak očitno še take zadeve ni,razen preko S-video

shinko ::

Lahko pa povežeš računalnik in tv prek grafične kartice, zvok pa posebaj na hišni kino, če ima digitalni vhod(coax, optika) bo super.

Vem ampak morem potem na računalniku filem zagnat kar mi pa ni v interesu. Bom nabavil prenosni disk pa bo.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Plazma LG 50 pk350 (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Zvok in slika
29964340 (41310) rezator
»

Zvok DTS iz WD na kino?!

111612 (1341) revvs
»

Zvočniki k LCD TV (strani: 1 2 )

5310879 (10154) T-Majo
»

Problem "fast forward" ko film bere iz USB ključka