Forum » Kaj kupiti » nakup mobitela prek paketa
nakup mobitela prek paketa
slovencslo ::
Rabim nov mobitel. Nekaj sem že iskal samo rabim se vase mnenje o tem in ali je kaj bolše.
Za zdaj sem si pri tušu izbral 15€ paket in mobitel LG Cookie.
Povejte kaj si mislite o mobitelu.
Če imate bolše zamisli kje bi kupil mobitel mi prosim povejte.
hvala že v naprej za dobre odgovore
Za zdaj sem si pri tušu izbral 15€ paket in mobitel LG Cookie.
Povejte kaj si mislite o mobitelu.
Če imate bolše zamisli kje bi kupil mobitel mi prosim povejte.
hvala že v naprej za dobre odgovore
dmk ::
Jaz predlagam prehod na T2 in nakup telefona v prosti prodaji pri www.mobisvet.com
T2 ima neomejene brezplačne pogovore v omrežju in 9centov v mobitel in simobil. Za 4EUR naročnine.
Poleg tega lahko vzameš podatkovni paket za 10EUR in imaš neomejen UMTS internet.
Tako imam jaz, zase si moraš pa po svojih podatkih izračunat sam.
T2 ima neomejene brezplačne pogovore v omrežju in 9centov v mobitel in simobil. Za 4EUR naročnine.
Poleg tega lahko vzameš podatkovni paket za 10EUR in imaš neomejen UMTS internet.
Zdaj zaenkrat si ne morem privoščiti mobitela v prosti prodaji. Novega rabim zato ker se mi je ta pokvaril.
playboy ::
Jaz predlagam prehod na T2 in nakup telefona v prosti prodaji pri www.mobisvet.com
Kako pa je s T-2 omrežjem?
Sicer pa ITAK ĐABEST in ORTO U NULO - razturata glede na obseg pogovorov...
Bolje pet do dvanajstih kot nobene po eni...
zdaj sem uzel ITAK ĐABEST in sem zelo zadovoljen z njim. V enemu mesecu mi je ostalo se 500 sms in 800 min. Res sem zadovoljen s mobitelom ki je naredil ta paket :D
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Itak džabest! - novo (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 46321 (20199) | profii |
» | Mobitel - paket 2013 (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 25741 (17525) | menjalnik |
» | Mobitel bo podražil in spremenil naročniške pakete (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 64076 (56203) | nekikr |
⊘ | Itak Džabest - podražitev (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 11680 (9499) | Gandalfar |
» | Itak DžabestOddelek: Mobilne tehnologije | 9680 (7914) | WaterBoy |