» »

Prosim, da najprej poskuste sami poiskati na netu...

Prosim, da najprej poskuste sami poiskati na netu...

suse80 ::

Opažam, da ljudje sploh ne iščejo sami npr. driverjev in berejo FAQ, ampak kar napišejo Help ME.
No, če gre za kaj unkatnega je to edini način, če pa iščejo driverje npr. za Modem, ki jih je poln internet....

Dajte prosim postavljat bolj resna vprašanja.
Seveda je vse skupaj samo moj predlog...
Obiščite stran o astronomiji ijn astrologiji http://www.mojevesolje.org
  • preklical razglas: Predator ()

SaS ::

Vsi so leni in si neznajo poiskati !!!!!!!

Ne veja za Google!:D

___________________
........SYSTEM ERROR

......F*** THE SYSTEM
___________________

cekr ::

Za iskanje gonilnikov velja prvo pravilo-pusti iskalnike pri miru!
Lepo pojdi na osnovno stran idelovalca določenega artikla, pa boš dobil gonilnik tam.
Razen če seveda nisi tip, ki rad eksperimentira z računalnikom, in predvsem s seboj.

Nocko ::

OK!Samo nekaj bi pripolni,zakaj pa potem je sploh ta forum,če več ne bi smel niti za pomoč oz. nasvet prosit,eni pač nismo tak brihtni,da celi računalnk v spanju obvladamo in ne vem kaj ja tu takega narobe,če zaprošiš pomo!?!

Lp

@Nocko:P

kuglvinkl ::

Ja, malo nas je Hiperborejcev... Mah ne, glej, veliko bi se prispevalo k kvaliteti že, če bi si pogledali aktualne teme.

Glede driverjev. So določene specifike, denimo Detonaotrji (no ja kakor za koga), za modem denimo je pa vse kar storiš to, da uheblaš v Googla, ajde denimo, 803089 U.S. Robotics driver in gotovo. To je stvar izključno lenobe.

In to, da ti nekdo najde na netu driver namesto tebe (so izjeme, ker jih ni več gor), bogami, ni v redu.

O čemer govori Suse80 imajo po tujih forumih pošlihtano tako, da jim (rekrutom) je namenjen poseben oddelek.

Če bi vsaj prebrali vse članke na STju... potem je ponavadi pot ta, da si postaviš svoja vprašanja na prebrano in vprašaš na forumu. Ziher dobiš pameten odgovor.

Your focus determines your reallity

MadMax ::

Ce si znal zalesti (in se tudi registrirati) na ta forum, potem predvidevam, da ti osnove iskanja in brskanja po arhivu niso tuje.

Torej: najprej se malo pomatraj (tudi stari macki nismo dobili vse servirano na pladnju), ce pa res ne gre, se bomo pa potrudili, da ti pomagamo.

Poglej: v racunalnistvu je cenjeno znanje.
A bi ti svoje znanje in izkusnje vecih let kar takoj dal na razpolago prepotentnemu mulcu, ki misli, da mora dobit odgovor v 5ih minutah?

Sploh pa se bos vec naucil, ce se sam matras (ker spotoma poberes se druge koristne informacije), kot ce dobis tu instantodgovor, ki ga bos itak pozabil uro po resitvi problema. Cez en teden pa spet isto vprasal...

Simpl: logicna hierarhija in vsaj malo spostovanja do starejsih (pa ne nujno po letih).



Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.

Mac ::

suse80, SaS in vsi ostali istega ranga : Imate dve volji. Post preskočite ali odgovorite. Vso ostalo prežvekovanje je odveč. Pustite ljudi na miru in jim ne solite pameti za vsak drek. Ali pa naj Slo-Tech - eri zapreje forume in naj ostanejo samo novice!

Gh0st ::

Mac ... dobr :D

Sicer gre pa za podpiranje lenobe in spodbijanje samoiniciativnosti. ena zgodbica:
mam soseda, ki je Red Hat Certified Engineer (eden redkih u sloveniji s tem certifikatom). model ima tok znanja, da se je brez predpriprav (no mogoče že malo) prijavil na finalni izpit in ga naredu brez težav. no zdej pa naprej. ko sem jest prvič dobil computer pred 5 leti, sem bil totalna budala. nič nisem znal. stalno sem ga klical, "dej mi to povej", "kako se to nardi", "jest pa tega ne znam"....in vse kar mi je on odgovoru je blo: "beri. beri. beri. pjt na google, si najdi. znaš angleško, maš internet, kaj bi še rad." Mogoče mi je rešu kdaj kšno težavo, če prov ni šlo, ampak ko sem se jest začel zanimat za Linux je blo pa še huje. Redko mi je pomagal s konkretnimi primeri, ampak me je samo spodbujal, da sem šel pač na net, pobral dol tiste HOWTO-je in GUIDE in začel brat. in zdej sem mu hvaležn, ker sm se nauču bit tak, da za tiste stvari, ki me zanimajo ne sprašujem drugih (razen če res ne vidim izhoda) in poskušam najti odgovor sam...za to sm mu res hvaležn. in to se splača, vma rečem... ne obupat!
you might start believe in Gh0st stories. you're in one. :)

matter ::

Podobnih tem je že blo 10, zato uporabite iskanje pa naprej
diskutiraj. Ne pa skos isto :)

Res je blo že takih (sus80) tem odprtih mnogo, naj se zapre
forum pa ma folk gugl. Sej ti ni treba odgovort, ne brat, ne razmišljat, pa
tut če praša kak se voda za skret potegne.
Vpraša se zato, ker lahko poleg gonilnika dobi še
nasvet kaj zraven uporabit, kateri so bolj
stabilni in še se ka najde.
Na guglu bi se usral in prav tako v končni fazi
priletel na FORUMU! (tujem po možnosti).

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: matter ()

Ziga Dolhar ::

Res je. "Znajdi se sam" z malce navodili je veliko boljša naložba v obiskovalce kot pa "Ti samo vprašej, ti bomo vse dal..."

Ker nekoga, ki bo 5 let samo spraševal "Kje pa dobim to" ter bo dobil vse na pladnju, bomo že siti. Nekomu, ki mu bomo malce "težili" a pomagali, pa bomo verjetno naredili uslugo, čeprav takoj na začetku ne bo preveč vesell.

Nocko ::

Kak upate sploh rečt, da nisi niti tolko, da bi pogledal!So ljudje ki nimajo tolk časa, da bi cel dan sedeli v neki temni sobi in študirali sisteme,pa .......

Sam ne razumem tega, če koga prosiš za nasvet,je to čist njegova stvar če ti bopomagal al ne,ne moreš pa pisat tega da so drugi leni!

Še eno,n ekatei nismo taki da bi kar skoz nekaj sprobavali mašine pa vidli kak pa kaj, ker smo se na pretežki način prikopali do računalinika.


LP

@ Nocko

tejo ::

Za uporabo google ne potrebuješ nobene licence za programerja od MS, tudi ne potrebuješ pol leta šolanja, ampak ubogih 5 sekund, da vtipkaš željeno in to tudi dobiš :D Če te zanima, kateri gonilniki se bolje obnesejo, maš na google 1000 in en test. Druga je, če je kako bolj resno vprašanje, ampak za gonilnike pa res ne...

Preden karkoli pišeš v forumu:
- preberi readme ali help
- če slučajno ne dobiš odgovora uporabi google
- če kot po čudežu na celem svetovnem spletu vseeno ne dobiš odgovora, piši na s-t forum

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: tejo ()

Mac ::

Hej, Tejo, v petem predalčku pred tvojim imaš pismeno obvestilo, da lahko post tudi preskočiš. Pa se ne daš, kaj?

tejo ::

ne ne, sej preskočim teme, na katere sem že odgovoril pred časom :D

gkovac ::

tudi jaz zagovaram pravilo da morš človeka naučit kako se lovi ribo in mu ne dajat ribe. Je pa res, da obstajajo tudi izjemne situacije ali pa izjemno stare zadeve k jih ima nekdo vgrajene v računalniku.

Tud sam sem dostkrat spraševal o tej in tej stvari in skor nikol nisem dobil poštenega odgovora... zakaj... zato ker sem prej prebrskal cel internet in nikjer najdu nič uporabnega tko da mi je bil ST forum zadnja šansa.

Kar se pa tiče stvari, ki jih folk sprašuje (tut jest) če vem odgovorim, če ne vem preberem kaj so ostali povedal, če pa nekdo išče drajverje za neko zadevo pa po navadi preskočim post.:D :D
lp,
____________________________________________
"Left to themselves, things tend to go from bad to worse."

matic ::

Prvi SuLcov stavek je zelo lep! In kdo se ne strinja z njim!?

Ce se bo non stop sprasevalo take stvari kje dobim ta drajver, kje dobim oni driver, kje oni program.. je Forum dolgocasno brat! In bodo (bomo) tisti ki odgovarjamo nehali odgovarjat na vasa DOLGOCASNA vprasanja! Tudi da ze naslov teme preberem je prevec dolgcas!!! Nekateri pa se naslova ne znajo napisati!!!! Kot npr. ravno nekdo ki isce driver za modem, napise naslov teme samo: "NUJNOO!!" .... Grrrrr!!

Ce nimas toliko casa da si OSNOVE racunalnika nastimas zapakiraj racunalnik in ga odnesi nazaj tja ker si ga kupil! To je tako kot oni vic z modelom, ki je moril in moril, da mu racunalnik ne dela in mu serviser rece naj luc prizge da bo bolje videl kable, ta pa odgovri da nimajo elektrike!!! Dooohh! (skrajsana verzija)

Pa ne da ne znate uporabljat samo Googla ali magari Yahooja ali vadever.. ampak tudi tistele opcije zgoraj levo na ST strani kjer pise:
  • iskanje (psevdo)

    Se nasvet:
    Ali veste da bo tudi za vas hitreje ce napisete www.google.com ali pa kliknete "iskanje" na SloTech strani in vpisete kar iscete ter najdete (-ker kar vi iscete 100% najdete), kot pa ce kliknete Forum pa potem izbrano temo pa nato Nova tema pa se nato razpisete na siroko in globoko in potem se cakate na vas odgvor!?
  • Zgodovina sprememb…

    • spremenilo: matic ()

    freejack ::

    Pa še kako imate prav.Mogoče pa res ne bi blo slabo narediti kak faq za newbie na forumu, drugače se bo zgodba vedno ponavljala. Morda se ena stran prilepi k prijavljanju, ali pa se faq pošlje novemu uporabniku, ali ga napoti k njemu,.. Če kdo drug nima časa, bi ga jst z veseljem napisal, ali vsaj osnovo, vendar mislim, da je dovolj ljudi, ki misli enako in bi radi izrazili svoje mnenje. Napišimo skupaj en faq za novince, če vsak prispeva eno idejo, bo zadeva super. Kaj pravite? Najbolj razjezi me to, da me folk sprašuje kako se naredi to in ono,..jst vem in oni ne...naj jim zato pomagam.. Ja pismo, kdo je pa men kaj povedal, kdo je pa men kaj pokazal? Sam sem se vse naučil. Če mi kdo reče, naj mu povem kako se nekaj naredi in mi reče, da je že brskal po netu in ni nič našel, mu bom z veseljem pomagam, ampak takšnim, ko se jim ne lubi odpret in prebrat 2 strani navodil Z SLIKAMI kako vstaviti zvočno v comp. (ki so jih dobili skupaj z zvočno), jao,,...take bi pa najraje poslal v tri p* m *.Kar se tiče ponavljanja tem, največ s strani novincev... Me sploh ne moti, če vpraša, ampak nekateri primeri pa presegajo že vse meje. Npr. GTA 3, potem ko je xy časa tekel pogovor o igri in številnih problemih, se še najdejo takšni, ko znova sprašujejo ista vprašanja. Sej, ne rečem, tut včasih butnem na dan z postom, ne da bi prej kaj pogledal, ampak to je že redko. (npr. ko sn vprašal kako bi spojil audio in video, glede divx,..zanimal me je samo naslov programa,..v par minutah sem našel kar sem iskal, ko sem vedel s katerim programom naj si pomagam)...Pa tut ne odrečem ravno pomoči novincem, sam se mi zdi pa bedasto, da se včasih pojavijo 3 popolnoma enake teme, kjer vsak sprašuje isto. Iz izkušenj vem, da če je določena tema že bila na forumu, bom lahko z iskanjem našel več, kot bi z ponovnim spraševanjem, razen seveda, če že obravnavane teme ne vsebujejo novega problema. Konkreten primer,..iskal sem neki za divx, v zadetkih pa sem našel še 100000000 drugih uporabnih stvari, ki se včasih niti niso navezovale na iskano.Skratka,.. eh ;(( :D

    matic ::

    In potem jih gledas kako po ekranu tapkajo in se prikaze neko res nenavadno obvestilo o neki napaki ali opombi ali vadeva in on samo klikne OK... pa takega vprasa.. A nebi mogoce prebral!? On pa: "a bral bom al kaj!? Sej v windowsih se nc ne bere... jest nikol nc ne berem..." Jah svasta! ;((

    CaqKa ::

    malo ste preveč kritični sedaj...
    tak hudo pa spet ni.
    tisti ki so me do zdaj res razkurli.... to so bli taki primerki na slotechu ko so rekli da so ze iskali po googlu.. nakar smo ugotovili da je bil prvi zadetek z keywordom že pravi in da tip sploh odprl ni googla... takih pa res ne maram. ogromno je ljudi ki pač imajo računalnik... in pač kuj nekaj klikajo. ko bomo imeli faq ga bomo lahko tja napotili.

    sicer pa glede real life in te teme še nekaj... ste opazli da so navodila pri kakšnih stvareh vedno bolj skromna?... kupiš veršterker... ej veš kaka navodila so bla včasih zraven.... najbolj bedna mi je bla tale.. ata je kupo creative nomad jukebox 3... navodila... daj no nehaj.. ne se hecat... listek na katerem je pisalo da so navodila na cdju v pdf obliki :)
    navodil je vglavnem vedno manj ker so izdelovalci ugotovili, da jih povprečen janezek sploh ne prebere!

    suse80 ::

    No, eni so se pa res razkurili. Saj nisem s tem postom mislil nič drugega, kot da bi opmnil folk, da je hitreje
    in ceneje (ni treba biti on-line), če si preberejo npr,HoW-to spise, ki jih VSAKA distribucija Linuxa ima na svojem CD.
    Kljub temu folk raje gre on-line in sprašuje, kako narediti particije, čeprav imajo
    Installation-How-to, partitioning how-to, ipd.

    Gre za to, da bi bilo dobro vprašanja prečistiti do te mere, da ostanejo res težki problemi.
    Tisti, ki nastanejo zaradi ne-branja navodil pač niso taki.

    Pri linuxu je že tako, da brez branja FAQ in How-to ni nič Ampak ko slediš napotkom, ti delujejo. Ker so jih napisali sami uporabniki, ne pa Microsoftovi programerji.
    Glede driverjev pa - če jih ne znaš poiskati na netu, jih raje sploh ne poskušaj sam instalirati...


    Jaz sicer prav rad komu odgovorim, če vpraša kaj o Linuxu in strojni opremi pod njo.
    V multimedijo in win probleme pa se ne spuščam , ker bi naredil več megle kot koristi.

    Ko sem si kupil prvi SuSE Linux, sem zraven dobil 3 knjige ( vsaka preko 300 strani).

    Še zdaj grem vedno gledat v te knjige, če kaj ne vem. Po treh letih.

    Raje si malo preberem, pa potem ni treba obremenjevat kolegov.

    Obiščite stran o astronomiji ijn astrologiji http://www.mojevesolje.org

    CaqKa ::

    za lahko noč predno greš spat >:D

    gkovac ::

    Ideja z newbie forumom sploh ni slaba!!!!!

    jo definitivno podpiram in sem pripravljen tut kaj narest zanjo... na ST sem opazil kar nekaj dobrih postov in razlag kaj in kako je treba narest da ti recimo računalnik deluje bolje, ali pa da se postavi mreža in tako naprej... torej tuki postavljam apel na Kahune da bojo kaj nardil... sevede ob podpori ostali ST članov.
    lp,
    ____________________________________________
    "Left to themselves, things tend to go from bad to worse."

    kanabis ::

    Dobro kaj ste se vpičli v te driverje, to je dal samo kot primer. Je že res da včasih ste/smo malo preveč leni in je že hecno, ko nekdo išče tako zadevo, katero bi samo z vpisom te besede v iskalniknik najdel malo morje strani, pa še čakal nebi za odgovor, posebej ko zraven napiše NUJNO!
    No, je pa tako da se nekateri ki so novi med računalnikarji, takoj ne znajdejo in jim lahko tisti ki želijo dajo pomoč, razložijo, da obstajajo tudi določeni iskalniki za določene zadeve, da so eni bolj primerni za nekaj drugi za druge zadeve.....
    Tisti ki pa jih tako vprašanje moti se na njega ne rabijo niti ozirat saj škodi jim ne, tako da....

    s5jz ::

    Markoff ::

    FAQ ideja je dobra, se veliko boljsa pa, da se da na prvi strani link na najbolj vroce (pa ne nujno stevilcno zastopane) teme, kot je npr. izkusnje z razlicnimi grafikuljami (tako se znebite nadleznih kaj kupiti), izkusnje pri flashanju BIOSa (da ne bo vsak na novo spraseval) ipd. Hkrati pa tudi pri teh temah zasledim veliko dobrih in pametnih nasvetov, po kaksnih 10-15 postih pa se ze zacne za S-T tako znacilno hvalisanje posameznikov s svojimi 3Dmarki. Ceprav imam spodobno masino, nimam nikakrsnega namena testirati svoje masine v nedogled. Zelim samo spodobno locljivost, dober izgled in tekoce delovanje spila. Ali mi kvaka2 tece na 50 ali 150 frame-ih na sekundo - who cares?!?

    Saj vam cestitam, ker priganjate svoja racunala v visave, a ostali, ki bi radi overclockali ali modificirali masine le toliko, da je zadeva se varna in ne zahteva izrazitih posegov v HW, bi radi le nekaj hitrih nasvetov. In se to: na google-u vcasih iscem dolocene info po 2-3 ure skupaj in ce sem dovolj vztrajen, najdem nekaj malega koristnih info, redko tocno tisto, kar iscem. Osebne izkusnje pa imajo ljudje, ki se doma ukvarjajo s tem in ce ze delijo izkusnje, jih delijo med seboj ali na forumih. Sicer pa, da ne bom samo kriticen, na tem forumu sem dobil zelo veliko uporabnih info in nemalokrat sem na podlagi teh info sel iskat alternativo na google. Vcasih pa clovek upa, da bo kdo kaj namignil, pa je njegova nit (thread) mrtva, na 10 drugih (kjer se cveka od 3dmarkih) pa je polno kot na #slovenia. Se je torej prostor za izobljsave. :)

    swar ::

    kaj sploh taki ljudje iscejo pol za racunalnikom?nej grejo rajs tv gledat

    footprint ::

    Vedno iščem po netu in iz prakse lahko povem kar ne najdem na tujih straneh in forumih, tudi tuki ne bom. Navadno ni odgovorov če je težava eksplicitna.

    :-(((

    footprint ::

    suse80: Bolj zahtevna vprašanja?
    Morda bo tole težje od večina vprašanj:
    Zanima me ali podpira SüSE 8.1 audio driverje za VIA EDEN EPIA 800.

    Z RH8 sem se matral cel mesec, da sem stvar gor spravu. Samo ALSA gonilnik in še vedno ne dela mi XINE (ne najde pravega audio modula, etc) edino kar dela je XMMS in ALSA Player. RH8 ali oskubljena kokoš, realy sucks.

    SüSE 8.0 pa ne upam gor dat ker mi že miš Logitech M-BJ69 preko USBja ni delala in zelo dvomim da bi epia zvok delal.
    Aha mimgrede na VIAarena je cel kup navodil pa skor nič ne dela vsaj na moj mašin ne. kr manjkajo moduli in knižnce, pa treba skopalirat jedro... (sej pravim en mesec).

    Sedaj pa sem kupil SUSE 8.1 in ali mi bo delal?
    Bomo videl. Čez praznike si bom vzel cajt in ma, da do novega lejta dan dela.

    Boš kej skoču na pomoč???

    skalca_man ::

    Poglej: v racunalnistvu je cenjeno znanje.
    A bi ti svoje znanje in izkusnje vecih let kar takoj dal na razpolago prepotentnemu mulcu, ki misli, da mora dobit odgovor v 5ih minutah?

    citat Mad MAX-a

    Točno tak odgovor bi pričakoval od nekega zafrustriranega tipa,ki se je učil odpravljati napake sam brez interneta ali od kakšnih kolegov ki so se raje zabavali kje zunaj in so se smejali računalničarjem.Sedaj ko pa so prehodili ta križev pot pa hočejo vsake poslati skozi to.Če bi bilo več takih internet nebi bil nikoli tako prijazen do ostalih.Ampak bi bilo neko temačno mesto kjer bi guruji zaničevali začetniške Noobije.Da ne boš milil da to vse leti samo nate Mad Max,to leti na vse ki mislijo,da je treba osvojeno znaje le tržiti in ne deliti.potem takem nebi bilo ne Linuxa,ne PHP-ja ne brezplačnih skript in ne......premislite vsi ki ste to prebrali.Raje kot da se poveličuje raje pomagajte ljudem,ki si to pomoč želijo.Sploh pa niso na drugi strani sami prepoteneži ampak se nahajajo tudi tisti,ki se naše pomoči res želijo in jo potrebujejo.Lahko bi šel oe dolgo naprej pa ne bom.

    The knowlage is right not a privilage!!

    -OWER AND OUT-

    skalce_man

    MadMax ::

    skalca_man:
    Zafrustriranega tipa? Po čem pa to sklepaš? A si morda psiholog?

    Poglej:
    Citat mojega posta si iztrgal iz konteksta. Pa očitno se ti niti sanja ne, zakaj je ta topic sploh odprt.
    Nikoli nisem rekel, da se morajo vsi vse sami naučit.
    Niti nisem za svoje odgovore na forumu dobil niti tolarja.
    In na moja vprašanja tu žal nisem dobil kaj dosti konkretne pomoči. Pa še vedno pomagam. Ti to kaj pove?

    Če pa so nekateri tako leni, da se jim ne da niti eno stran dolg FAQ prebrat, se pa meni tudi ne ljubi na dolgo in široko razlagat, kako naj rešijo ta problem.
    Druga stvar je, da se takšni mulci, ki postavijo vprašanje na forum, pa jim 2 uri (ali še manj) nihče ne odgovori, takoj začnejo pizdit v stilu "pa kak je to forum, da mi nihče ne zna tega povedat", "kaki ste to computer friki, ki nič ne znate" itd. očitno nimajo privzgojene osnove kulturnega obnašanja.
    A so potemtakem kaj drugega kot "prepotentni mulci, ki mislijo, da morajo dobit odgovor v 5ih minutah"?

    Pa poglej si moje poste in poste mojih somišljenikov, pa boš videl, da pomagamo kolikor se le da in komur se da. Dokler so to tudi tisti,ki se naše pomoči res želijo in jo potrebujejo.

    Ko boš o tem trezno razmislil, si boš želel, da svojega posta nikdar ne bi napisal.

    Lp!

    Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.

    link_up ::

    jst se pa cist strinjam, da pac uprasas, ce ne znas oz ce te ne veseli poiskat kaksnga texta na googlu. Enim se pac res ne ljubi brskat od strani do strani, ker dejmo se sprjaznt, da na zacetku ko se ucis iskanja, najdes pravo stran sele po 20 poskusih... vsi izurjeni v iskanju pa lahko dobijo stran v 1-2 poskusih.Tocno vemo, kaksne fraze iskat in kaj bo zapisano... zatorej pustimo reveze, ki imajo racunalnik za igre in word naj sprasujejo... tako ali tako jih nikoli ne bo zanimalo, kako igra dejansko deluje...samo da bojo drajverji tapravi... pa se to ne vejo kaj tocno je...

    lp

    CaqKa ::

    taki si naj grejo kupit konzolo!

    Macro ::

    Ja eni res sam iscejo pa iscejo pa nc ne najdejo...sam je pa dobr to da iscejo k se pol enkrat naucijo kaj je treba postoriri!|O

    R33D3M33R ::

    Moje mnenje : Google ponavadi na prvih straneh one ta najbolj plačane ven vrže, ki ponavadi sploh veze nimajo s stvarjo in včasih je enostavno nemogoče najt tisto ta pravo (razen če maš dobre živce in ADSL al pa kabel;) )
    Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
    Na spletu že od junija 2002 ;)
    :(){ :|:& };:

    myki ::

    Tole se vm bo zdel mal smesn, ampak NUJNO rabm odgovor comprej :D

    zanima me kako zvem svoj IP address, preko routerja k ga mam prkloplenga? :\ :\

    vem sam ip od routerja k mi pa nc ne pomaga
    hvala za odgovore :)

    Zgodovina sprememb…

    • spremenil: myki ()

    ddeben ::

    Mac ::

    Odjava od prejemanja sprememb ....
    _____________________________________
    ... lahko pa se seveda tudi motim ...

    myki ::

    sm reku da je smesn!! :\ :\

    sm ze, tnx useen :'( :( :'(
    sej ne bom vec, OBLUBM :D


    Vredno ogleda ...

    TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
    TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
    »

    Zakaj na Slo-techu na konkretno vprašanje ni konkretnega odgovora

    Oddelek: Slo-Tech
    353513 (2110) kunigunda
    »

    Kako približati iskanje po spletu otrokom in manj veščim uporabnikom

    Oddelek: Novice / Android
    243675 (2877) G-man
    »

    Linux - Alternativa Windows Serverju (strani: 1 2 )

    Oddelek: Operacijski sistemi
    785802 (3666) jype
    »

    ZA VSE preden naredite novo temo!!!

    Oddelek: Operacijski sistemi
    341618 (1012) CaqKa
    »

    Vprašaj Google.

    Oddelek: Loža
    191346 (1010) CaqKa

    Več podobnih tem