Forum » Omrežja in internet » VOLJA K***C
VOLJA K***C
Dubofčan ::
Zadnje case Volja.net zajebava. Meni pa še ene parim fredom enkrat poveže enkrat ne noče dawnloadat pa takšne stvari. Nevem ka bi naredo
Yohan del Sud ::
Ma internet povezava mi dela še kar v redu, jebe me njihov poštni strežnik, ki je zadnje caje vsak drugi dan down...
msmiha ::
Jaz imam Siol in Voljo pa mi uba delata dobr. Zafrkava me samo konec mesca ko dobim račun .
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
servo ::
Enaki problemi...
Sem klical na Voljatel in mi ena žena reče da ni nič narobe, da nimam modema nameščenega (jaz pa v smeh )
No v glavnem naj bi pomagalo če vneseš DNS - mani ne pomaga
Sem klical na Voljatel in mi ena žena reče da ni nič narobe, da nimam modema nameščenega (jaz pa v smeh )
No v glavnem naj bi pomagalo če vneseš DNS - mani ne pomaga
Phil ::
Men tut volja zadnje dneve zajebeva. Poveže se pol pa sploh pošte noče pogledat, IE pa tut nobene strani ne naloži. Pomaga samo, da se takrat povežem z Arnesom
LP
LP
bastadu ::
Jaz imam tud zadnje dni probleme z Voljo... Se konektam, vendar ne morem nič delati, ker sploh ne vleče dol. Potem se morem diskonektat pa ponovno konektat, pa je mogoče vredu, čene še je pa treba parkrat ponovit... Aja, pa DNSe imam nastavljene.
pivmik ::
Menda Voljo napadajo "hekerji" (iz meni neznanega razloga).
Namesto da se bi spravli na SiOL
Namesto da se bi spravli na SiOL
LP, Gregor GRE^
Hux ::
sej je tudi res to. Ce mas Win98/ME ali kaj starejsega rabis DNS streznike drugace nebo prenosa podatkov. Mislim da se poveze samo nic nedobis z neta niti strani ce se ne motim. Dugo ze nazaj. Za WInXPje pa nerabis nic smao ikono naredis in dela.
Meni SIol dela odlicno.
Meni SIol dela odlicno.
billy ::
Zgleda da je problem pri neki obrememenjnosti sistema. Ker je pojav bolj pogost pri dial-up kot pa recimo pri ISDN. In to v urah, ko je najvecja guzva na volji... sicer pa rajsi dam se jurija zraven volji pa dela tko kt zdaj kot pa temu monopolisticnemu telekomu...
flt ::
billy da te razveselim volja bo kmalu ali pa je že (samo ni javo objavljeno) pripojena skupini telekom to ni noben štos to je res
billy ::
Zakaj bi pa potem VoljaTel zacel pocasi ponujat tudi usluge stacionarne telefonije? Doesn't make sense
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Volja ADSL (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 12189 (6357) | angus255 |
» | Volja - cenejši internet kot T-2? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 17049 (9505) | Wox |
» | siol ADSL crknu po celi slo, ker je na siolu zmanjkalo štroma ?Oddelek: Loža | 2902 (2064) | Tody |
» | VOLJA.NET (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 12382 (8414) | swalow |
» | modemOddelek: Pomoč in nasveti | 1525 (1377) | DeLuX |