» »

Problem: motna rdeča slika

Problem: motna rdeča slika

Berserker ::

Pc imam priklopljen na lcd televizor ker sem hotel iti malce na ps3, ker imam samo en HDMI izhod moram kabla skozi menjavat(en za pc drug za ps3), danes se mi je pri tej menjavi zgodilo, da sem prikopil na ps3 in potem nazaj na pc, opazil sem motno rdečo sliko ki je nikakor ne znam popravit, kasneje sem priklopil ps3 nazaj na lcd televizor zdaj pa se mi niti slika za ps3 noče prikazat, kje sem ga torej polomil, so mogoče krivi novi driverji ki sem jih posnel, je mogoče napaka v lcd-ju ?

EDIT: ugotovil sem da so reže pri hdmi vhodu malce poškodovane, ko sem vhodni del malce premaknil sem izgubil rdečo sliko, sedaj sem brez rdeče barve, jao zdaj lahk samo se vržem lcd tv vstran.

SimplTech ::

Verjetno LCD TV ni ravno za v smeti - če je prišlo do poškodbe konektorjev bo pač treba z njim do najbližjega servisa. Tam ponavadi pri težavah z HDMI konektorji menjajo kar celo "ploščo" z elektroniko od TV-ja. Tako da najprej zahtevaj, da ti povedo koliko stane popravilo.

Ti pa priporočam, da si kupiš za preklapljanje med PS3 in PC-jem HDMI switch. Poceni jih dobiš tukaj: link

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Najbolj pričakovane igre (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Igre
15815985 (5645) oo7
»

LCD za dnevno sobo (2,5m oddaljenost) do 600€ (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
5333590 (30398) nendzi
»

Kakovost DVI HDMI kablov in vpliv na sliko (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
5523655 (14959) al3n
»

Nakup konzole (strani: 1 2 )

Oddelek: Konzole
505275 (3789) marcel282
»

Kateri LCD-TV za PS3?

Oddelek: Kaj kupiti
112365 (2128) Presky

Več podobnih tem