Forum » Pomoč in nasveti » 32-bitni program v 64-bitnih winsih
32-bitni program v 64-bitnih winsih
Fifty ::
Imam windowse 7 64-bit, ter se ukvarjam s produkcijo glasbe. Uporabljam tudi program Steinberg Hypersonic, pri katerem je potrebno inštalirati Syncrosoft Copy Protection Driver kateri pa deluje samo na 32-bitnih winsih. Je kakšna možnost da se to usposobi, ker se mi ne da formatirat pa naložit 32-bitne windowse.
Lonsarg ::
Si prepričan, da ne moreš med inštalacijo označit, da ti tega driverja ne gre nalagat? ker sej najbrž ne uporabljaš kak copy protection funkcijo tega programa, da bi tak driver rabil. 32bitnega driverja pa ne boš spravil na 64bitni OS. Če se ne da prepričat programa, da bi ga brez tega driverja, potem je še možnost, da naložiš virtualne 32bitne windowse znotraj, preko VirtualPC recimo, pa tam naložiš ta program. Bo pa tam dost počasneje delal, pa še dosti smotan je potem met ločeno...
P.S.: Če sem googla prav zastopil Hypersonic 2 dela tudi na 64bitnih OSih. Bo treba upgradat:)
P.S.: Če sem googla prav zastopil Hypersonic 2 dela tudi na 64bitnih OSih. Bo treba upgradat:)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Lonsarg ()
Fifty ::
No sj mam Hypersonic 2, samo napisal nisem zraven dvojke :). U bistvu pa je fora ravno s tem copy protection programom in posledično verjetno z neinštalacijo driverja na 64bitne winse. Na 32bitnih XP-jih mi čist lepo naloži, tko da če damn gor 32bitno sedmico bi zadeva morala delovat, ne? Sem pa našel veliko podobnih tem na googlu, kjer ima dost folka iste težave v 64bitnem OSu, in sicer javi napako CLED Error, tako da če ima še kdo kakšno idejo?
Senitel ::
Če imaš na razpolago samo 32 bitni driver potem tega ne boš mogel naložit na 64 bitni sistem. Če tvoja aplikacija potrebuje ta driver je ne boš mogel uproabljat na 64 bitnem sistemu. Sicer 32 bitne aplikacije lahko neovirano poganjaš na 64 bitnem OS-u ampak driverje pa potrebuješ komplet 64 bitne.
Če hočeš ta software uporabljat boš moral namestit 32 bit OS (ali preko kakšnega VirtualPC ali pa native).
Če hočeš ta software uporabljat boš moral namestit 32 bit OS (ali preko kakšnega VirtualPC ali pa native).
xnnx ::
počas bodo delalat programe vse za 64 bit saj se potreba po ramu povečuje in kdor kupi računalnik ne uzame po 4GB ram-a
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Luknja da noter padeš (strani: 1 2 )Oddelek: Informacijska varnost | 12025 (8887) | Rias Gremory |
» | Ali lahko namestim 64bitni OS?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1747 (1473) | c0dehunter |
» | 4gb rama na 32-bitni visti?Oddelek: Strojna oprema | 1565 (1301) | Snegec |
» | 4GB rama na operacijskem sistemu (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 9019 (7828) | opeter |
» | Windows 64-bit in programi 32-bit?!Oddelek: Operacijski sistemi | 3548 (3311) | Izi |