Forum » Loža » Nabava stolov - zelo poceni do le teh za st uporabnike! ;)
Nabava stolov - zelo poceni do le teh za st uporabnike! ;)
BlaY0 ::
Mene nekaj moti... rekli smo en mali kontejner (84 komadov) in za to smo nabirali folk 2 meseca. Zdaj imamo tukaj že kandidatov za 110 komadov. A bomo še dva meseca nabirali, da bomo imeli za velik kontejner??? V glavnem jaz rabim stol čim prej in ne morem še dva meseca na pručki sedet
motorc ::
Bolj pravilno bi bilo po načelu "kdor prej pride, prej kupi". Sepravi, po časovnem vrstnem redu.
BlaY0 ::
commissar: Upam da se hecaš. V to smo šli v prvi vrsti zaradi ugodne cene, zdaj bi pa ti višal ceno?
Dajmo to čim prej zaključit, če ne bodo stoli tukaj enkrat septembra.
Dajmo to čim prej zaključit, če ne bodo stoli tukaj enkrat septembra.
Okapi ::
Ne nabiramo za ta velik kontejner, ampak sedaj finiširam še zadnje logistične podrobnosti, lista pa pač ta čas ostaja odprta. Ko se bo začel pobirati denar (z malo sreče naslednji teden), bo veljajo, kdor prej pride, prej melje, tako ali tako pa se bojim, da bo osip, ko bo treba dati denar, precejšen, tako da bo kar uspeh, če bo vseeno ostalo dovolj kupcev za mali kontejner.
O.
O.
commissar ::
ja recimo, da sem se hecal
sicer pa ne vem zakaj bi bil osip. vsi vemo da bo treba plačat (upam da jih ob tem ne bo veliko takih ki bodo začudeni) nekje 3X0EUR, in razen parih ki so na list z "do 300EUR" opombo je ostalim pomoje v interesu da kupijo stole za tako ceno. Bolj me skrbi koliko je še potuhnjencev, kot je bil naš preljubi žigec. Malo sem sumljiv do Stak-a (registriran dva dni nazaj, en post - prijava za 3 stole, od takrat ga ni več bilo)
lp
sicer pa ne vem zakaj bi bil osip. vsi vemo da bo treba plačat (upam da jih ob tem ne bo veliko takih ki bodo začudeni) nekje 3X0EUR, in razen parih ki so na list z "do 300EUR" opombo je ostalim pomoje v interesu da kupijo stole za tako ceno. Bolj me skrbi koliko je še potuhnjencev, kot je bil naš preljubi žigec. Malo sem sumljiv do Stak-a (registriran dva dni nazaj, en post - prijava za 3 stole, od takrat ga ni več bilo)
lp
nevone ::
tako ali tako pa se bojim, da bo osip, ko bo treba dati denar, precejšen,
Nekaj mi pravi da ne bo.
o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.
WarpedGone ::
OK, zdej gre pa zares. Ravnokar sm se zvrnu potleh... zlomu stol. Dokler ne pride EH+ sedim na pručki :|
Zbogom in hvala za vse ribe
XCom ::
Pri nas sem se pozanimal v podjetju in bi bili pripravljeni kupiti štiri stole. Tako da je sedaj moja številka +4 in ne več +1.
blaz87 ::
Hmm zanimivo. Samo tolko glejte, da ne bo odpadlo preveč fizičnih oseb na račun pravnih, ker stoli so mišljeni v prvi vrsti za fizične osebe. Sicer je res kot se že omenja, ko bo potreben denar je zgodba drugačna, a mi nekaj pravi, da ne bo tako.
hear, hear
če bi kupovali produkt/storitev ki ga/jo te firme (ki sedaj z nami kupujejo stole) tudi nudijo bi bila stvar verjetno drugačna (za podrobnosti glejte kako je ergolesovca božjast vrgla).
najprej fizikalci, pol (če sploh) firme.
lp
če bi kupovali produkt/storitev ki ga/jo te firme (ki sedaj z nami kupujejo stole) tudi nudijo bi bila stvar verjetno drugačna (za podrobnosti glejte kako je ergolesovca božjast vrgla).
najprej fizikalci, pol (če sploh) firme.
lp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: commissar ()
ikeman ::
Se strinjam s "commissar"-om. Najprej folk potem firme, ce bo se kaj prosto oz. ce mene vprasate firme naj se dogovarjajo drugje ne na ST.
Lp.,
I
Lp.,
I
oldguy ::
Ne bit tečni. Ni treba bit nič nastrojen proti firmam. Najprej bo tisti, ki najprej plača - firma, posameznik, that doesn't matter a single bit.
Drugače pa, veliko uspeha vam želim!
Drugače pa, veliko uspeha vam želim!
Potrudili se bomo, da noben uporabnik slo-techa, ki se je prijavil, ne bo ostal brez svojega novega stola.
O.
O.
djordjevic ::
Ločevali bi na posameznike in firme ... Kako zelo slovenceljnsko, fantje.
No grave is deep enough to keep us in chains.
Potrudili se bomo, da noben uporabnik slo-techa, ki se je prijavil, ne bo ostal brez svojega novega stola.
Hehe, "politično korektna" izjava :)
Lahko se tudi zgodi, da brez tistih firm, ki bojo plačale za po več kot en stol, vsega skupaj ne bo dovolj vplačil in bi tudi "navadni fizikalci" ostali brez.
Rešitev je enostavna - ko se bo vplačevalo, bo veljalo: kdor prej pride, prej melje. Če si želiš stol, ne čakat en teden z vplačilom denarja, ampak plačaj čimprej.
djordjevic je izjavil:
Ločevali bi na posameznike in firme ... Kako zelo slovenceljnsko, fantje.
ne ločevali, samo... sortirali.
sicer pa ne vem zakaj je to slovenceljsko (karkoli že to pomeni :D). me prav zanima če vsaj ti veš.
Kakorkoli, jutri grem verjetno pogledat v ergoles če mi stol sploh sede. Bi kdo rad žigcu poslal pozdrave?
Double_J ::
Eh... sej tle se lahko prijave stalno dajejo, ko bo plačil za kontejnar, se ga odpošlje. Potem pa se lahko tudi naprej zbira za novega...
Dve šivanki...
Stak ::
@el commissar: Se bo videlo, ko bo treba plačat ane? ;) Pa ne se sekirat za tvoj stol tolko, saj je lepo napisano, da če bo več naročil, da bo večji kontejner.
Drugače pa spreminjam naročilo iz 3 na 4 stole.
Drugače pa spreminjam naročilo iz 3 na 4 stole.
Folk enostavno mislim, da bi bilo bolje, ce bi firme kontaktirale Okapija direkt oz. prek ZS ne pa da narocajo na odprtem ST forumu.
lp.,I
lp.,I
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ikeman ()
destiny ::
In zakaj bi blo to boljše? Da se boš ti in par tvojih somišljenikov boljše počutil al kako? Kaj pa je narobe s tem da naročajo na "odprtem ST forumu"?
Gost ::
Pozabljate eno dejstvo. Podjetja so ljudje. V teh podjetjih bodo stole uporabljali ljudje. Jim slučajno ne privoščite ergonomskega sedenja in želite imeti poleg tega majhen kontejner z višjo ceno?
Ej kaj pa vem.. nekak ne zgleda - preberi naslov teme. Ampak ce vas to ne moti, tudi mene ne bo.
Podjetja so ljudje - ta je pa dobra.. Potem takem bi se podjetja drugace obnasala.
Podjetja so ljudje - ta je pa dobra.. Potem takem bi se podjetja drugace obnasala.
TheoryX ::
trenutno ste vsi za majhen kontejner, koliko dražji in večji je pa velik kontejner?
za malega ste napisali da gre vanj 78 stolov...
napišite prosim še za velikega.
za malega ste napisali da gre vanj 78 stolov...
napišite prosim še za velikega.
Intel C2D E6420 | P5K Deluxe/WiFi | BFG 8800GTS OC
Crucial 2 × 1 GB Value rami | Hitachi 320 GB
Crucial 2 × 1 GB Value rami | Hitachi 320 GB
destiny ::
Ej kaj pa vem.. nekak ne zgleda - preberi naslov teme. Ampak ce vas to ne moti, tudi mene ne bo.
Glede na to da kupujejo EH+ za svoje zaposlene se obnašajo čisto ok za moje pojme. Sicer pa zakaj nek SP ali direktor nekega doo-ja ne bi mogel biti st uporabnik? Sej nikjer ne piše da je to za revne st uporabnike
Ne se kregat Po mojem bo že kar uspeh, če bo na koncu kupcev za mali kontejner. Velik je še enkrat večji, se pravi dvojno število stolov, in trenutno ne bi preveč sanjal o njem
O.
O.
A sem mogoce omenil kaj takega ?
Sej nikjer ne piše da je to za revne st uporabnike
No kakorkoli ze, odlocite se sami, meni je "skoraj" vseen. Pac cistejse bi bilo. Zadeva bi sluzila svojemu prvovotnemu namenu.
Zdaj pa lahko rec prinese marsikaj.. tudi preprodajalce, itd..
Predlagam spremembo pravila "1. pride 1. melje" v "pobiramo $ od do" potem sledi sort po prioriteti:
1. ST uporabnik s prvim stolom
2. ST uporabnik z drugim,tretjim, itd.. stolom
3. podjetja..
nato pa po modulu razpolozljivosti kontejnerja..
Tako, da ce bodo potegnili ta-kratko za 1. shipping bodo to zelo verjetno podjetja in narocniki vecjega stevila stolov (ki pa bodo dobili 1. stol!).
Kaj pravite ? Je prevec zakomplicirano ?
Ne se kregat Po mojem bo že kar uspeh, če bo na koncu kupcev za mali kontejner. Velik je še enkrat večji, se pravi dvojno število stolov, in trenutno ne bi preveč sanjal o njem
O.
No sej to je tudi res..
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ikeman ()
particle ::
Ma kaj kompliciraš... itak nimaš druge veze kot pa stol.
Pusti Okapiju da zrihta svoje pa je, nevem kaj jamraš tukaj neki..
Pusti Okapiju da zrihta svoje pa je, nevem kaj jamraš tukaj neki..
Furbo ::
Tole proti firmam je pa res bedasto, na teh stolih bodo prav tako sedeli forumaši, samo da so toliko pametni, da bodo pač vzeli zadevo na firmo in plačali manj davka državi. Če se ukvarjajo z računalništvom (oz. veliko sedijo) je tak stol povsem upravičen in pameten nakup.
Strah pred preprodajalci je pa še bolj butast, kdo pa garantira da kupci brez firm ne bodo prodajali naprej ? Garant se bo nekaj teh stolov znašlo na bolhi - če se zadeva izpelje seveda, kar pa še vedno dvomim.
Strah pred preprodajalci je pa še bolj butast, kdo pa garantira da kupci brez firm ne bodo prodajali naprej ? Garant se bo nekaj teh stolov znašlo na bolhi - če se zadeva izpelje seveda, kar pa še vedno dvomim.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Tole proti firmam je pa res bedasto, na teh stolih bodo prav tako sedeli forumaši, samo da so toliko pametni, da bodo pač vzeli zadevo na firmo in plačali manj davka državi. Če se ukvarjajo z računalništvom (oz. veliko sedijo) je tak stol povsem upravičen in pameten nakup.
ocitno ti branje dela tezave ;)
1. ST uporabnik s prvim stolom
2. ST uporabnik z drugim,tretjim, itd.. stolom
3. podjetja..
tak da raja pride skoz, potem pa preprodajalci.. itd..
oldguy ::
Budališ. Kaj pa te tako moti pri "prvi plača, prvi melje"? Saj ni tole dobrodelna akcija kjer bo eden bolj enak od drugega? Gre se zgolj za skupni interes posameznikov, da čimprej in čimceneje dobijo svoj stol. Torej vam je vsem skupaj v interesu zgolj in le to, da motivirate ljudi, da plačajo čimprej ter v čimvečjem številu, ne pa da se uvaja ene razrede.
Oziroma, zakaj bi uporabnik, ki želi tri stole in ima denar zanje ter jih plača takoj, ko je čas zato, bil prikrajšan za dva stola? Kje je poanta tukaj?
Je ni (če želiš akciji uspeh)...
Oziroma, zakaj bi uporabnik, ki želi tri stole in ima denar zanje ter jih plača takoj, ko je čas zato, bil prikrajšan za dva stola? Kje je poanta tukaj?
Je ni (če želiš akciji uspeh)...
Poldi112 ::
Kaj bi ti sploh rad, razjezil tiste ki kupijo več stolov in na koncu ostal brez njega, ker ne bo dovolj ljudi? In zakaj bi sploh imel podjetje za manj vredno? Saj ne kupujejo za preprodajo naprej, ampak ZA SVOJE ZAPOSLENE. Če jaz ne bi imel že spinalisa, s katerim sem povsem zadovoljen, bi tudi vzel enega na firmo. In bi mi šlo še bolj v nos, ko bi mi en razlagal, da sem zaradi tega manjvreden.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
roCkY ::
ikeman kaj se sekiraš? Ko bo zadeva zadosti daleč naroči pa bo.
Kdor ima možnost bo stol(e) vzel na "firmo".
Sem pa zadnjič, ko je bilo predprijav 80 predlagal, da se v izogib tem špekulacijam in morebitnim kasnejšim zapletom uvede čakalna lista.
Se pa strinjam z Okapijem, da se bo dejanska restnost uporabnikov pokazala šele, ko bo treba denar pokazat. Prav nič pa ne bom zadevoljen, če bom ostal brez enega ali obeh željenih stolov.
Kdor ima možnost bo stol(e) vzel na "firmo".
Sem pa zadnjič, ko je bilo predprijav 80 predlagal, da se v izogib tem špekulacijam in morebitnim kasnejšim zapletom uvede čakalna lista.
Se pa strinjam z Okapijem, da se bo dejanska restnost uporabnikov pokazala šele, ko bo treba denar pokazat. Prav nič pa ne bom zadevoljen, če bom ostal brez enega ali obeh željenih stolov.
kuglvinkl ::
Čist simple rule bo. Prejšnji po času, močnejši po pravici :)
Your focus determines your reallity
Wad@ ::
Lahko tudi mene dodate (1 stol), ob primeru da bo preveč osipa pri zbiranju denarja, da je ena rezerva več.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Wad@ ()
Neč rezerve špilat. Si resno zraven al ne?
Mamo raje 50 resnih, kot 150 rezervistov.
Mamo raje 50 resnih, kot 150 rezervistov.
blaz87 ::
Točno tak. Pa če bi na koncu res manjkalo kaj malega za velik kontejner tudi jaz stisnem še enega zraven.
Bom pač enega imel za noge v luft držat :p
Bom pač enega imel za noge v luft držat :p
Zgodovina sprememb…
- spremenil: blaz87 ()
AnubisOfDoom ::
Stola ne kupujem, bi vam pa vsem privoscil, da dobite stole in vsem raztrobite, po kaksni ceni in na kaksen nacin ste jih kupili! THUMBS UP
Avenger ::
Eno vprašanje, ne vem če sem tole spregledal, ampak mislim da ni bilo nikjer omenjeno na kakšen način se bo pobiralo denar... na TRR če si firma/posameznik ali drugače?
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.
Gost ::
Okapi,
tiste opcije (barva, tip) se boste kasneje zmišljevali? Omenil si, da je ena opcija tudi z usnjem.
Se vidi kje ta model na kakšni sliki?
Kaj pa mikrofibra oz. kakšno blago?
Jaz bi bil potem za enega EH+ z mikrofibro in brez mrež.
tiste opcije (barva, tip) se boste kasneje zmišljevali? Omenil si, da je ena opcija tudi z usnjem.
Se vidi kje ta model na kakšni sliki?
Kaj pa mikrofibra oz. kakšno blago?
Jaz bi bil potem za enega EH+ z mikrofibro in brez mrež.
V-i-p ::
off topic, pa vseeno: berem to temo že od vsega začetka in kaj naj rečem. Lepo se vidi kaj dela skupnost. Dajte zje*at tiste, ki vam mečejo polena pod noge in z užitkomm vam privoščim, da vam nakup uspe.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
SmeskoSnezak ::
Mene odstranite. Sem klical tja in na štajerskem koncu ni tega modela možno videti. Zato sem si kupil en stol kar v Lesnini za ~100EUR.
@ Pusti soncu v srce... @
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Spinalis stoli (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 44481 (758) | skyform |
» | Udoben stol za večurno deloOddelek: Pomoč in nasveti | 5633 (2188) | U2ros |
» | Pisarniški stol (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 31304 (15834) | Unknown_001 |
⊘ | group buyi so neslovenski (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 29245 (24051) | Gandalfar |