Forum » Zvok in slika » DVB-PC TV
DVB-PC TV
Midway ::
Pozdravljeni,
imam TechniSat DVB-PC TV Star kartico za računalnik in uporabljam program DVBviewer za gledanje kanalov, pri katerem so mi nehali delat kanali slo1,2, pop tv, kanal a, ipd.
Ve kdo kakšne so prave frekvence oz. kaj moram naredit, da mi bodo ponovno delali?
Hvala in LP
imam TechniSat DVB-PC TV Star kartico za računalnik in uporabljam program DVBviewer za gledanje kanalov, pri katerem so mi nehali delat kanali slo1,2, pop tv, kanal a, ipd.
Ve kdo kakšne so prave frekvence oz. kaj moram naredit, da mi bodo ponovno delali?
Hvala in LP
logout ::
Satelitska? TV Slovenija je ze dolgo opozarjal, da bodo z januarjem prenehali oddajati na stari frekvenci. Nove frekvence, ki se uporabljajo ze nekaj casa, so objavljene na njihovih web straneh, ce si spregledal druga obvestila.
L.p., Kloko
L.p., Kloko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Rtl-sdr - Tetra/DMR/ZARE - težave/problemi (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 27771 (818) | hipertija |
» | policijske frekvenceOddelek: Loža | 31083 (1415) | mailer |
» | WiFi kanali 2.4 GHzOddelek: Omrežja in internet | 1873 (1643) | Ribič |
» | Wifi - na daleč - problem (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 10191 (9107) | lebang1 |
» | Technisat CableStar 2 PCI problemOddelek: Strojna oprema | 1884 (1725) | pyo_xo |