Forum » Zvok in slika » težava - monitor
težava - monitor
joshko1 ::
Pozdravljeni!
Rabil bi eno pomoč glede monitorja - samsung syncmaster 710v. Na monitorju se pojavlja opozorilo " Not Optimum Mode Recommanded mode 1280 x 1024 60Hz "
tako,da tudi v windowse ne morem! Ratalo mi je v VGA MODE,kjer sem tudi nastavil monitor na omenjene
nastavitve,ampak ni pomagalo!
Mi lahko svetujete kako to rešit?
Lep pozdrav!
Rabil bi eno pomoč glede monitorja - samsung syncmaster 710v. Na monitorju se pojavlja opozorilo " Not Optimum Mode Recommanded mode 1280 x 1024 60Hz "
tako,da tudi v windowse ne morem! Ratalo mi je v VGA MODE,kjer sem tudi nastavil monitor na omenjene
nastavitve,ampak ni pomagalo!
Mi lahko svetujete kako to rešit?
Lep pozdrav!
- spremenil: podtalje ()
20sdfj093f ::
Tole sporočilo je značilno za Samsungove 17'' Syncmasterje.
Monitor crkne (in najverjetneje ni krivo, da je povečeval ločljivost / frekvenco osveževanja).
Monitor crkne (in najverjetneje ni krivo, da je povečeval ločljivost / frekvenco osveževanja).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | A še komu piska monitor? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5562 (3833) | Pyr0Beast |
» | Not optimum modeOddelek: Strojna oprema | 2313 (1787) | MIHAc27 |
» | Kako instalirat NVIDIA-driverje v Ubuntu? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5255 (4184) | r5r |
» | Namestitev Suse Linuxa 10.0Oddelek: Operacijski sistemi | 1225 (928) | roli |
» | Samsung SyncMaster 765MB 17" ali kaj druga?Oddelek: Kaj kupiti | 1308 (1227) | Dead_Eye |