» »

Huawei E220 in VISTA

Huawei E220 in VISTA

el_diablo ::

pozdravljeni!
zanima me če se da kako nadgradit omenjen modem (mobitelov instant net) ,da bi delal na visti?
hvala!

mihl ::

Pozdravljen.

Evo ena moja izkušnja in poizvedba okoli Huawei:
Tvojega modela sicer ne poznam, a predvidevam, da gre mogoče za brezžični modem.
Torej, tudi sam sem imel nekoč 2 različni varianti Huawei modema brezžična povezava na Si-mobil. Niti ena ni šla normalno instalirati na Win XP pro. Težava je bila, da je bil nekompatibilen z večino drugih naprav na USB-ju. In šele ko sem te naprave fizično iztaknil iz vtičnic (če sem jih samo izklopil ni nič pomagalo), je ta kakec deloval kolikor toliko. S tem da pa je njegov software zablokiral, če ga nisi zagnal po točno določeni proceduri in seveda nisi smel imeti sočasno vklopljenih določenih drugih programov. Teh for v navodilih nikjer ne piše. Zato sem ga instaliral kakšnih 10x, da je začel funkcionirati. Nekateri, ki jim zaupam so mi iz prve roke povedali, da gre pri tej firmi (sevada čajniz) za ene izmed najmanj kvalitetnih izdelkov na tržišču sploh...

LP, Mihl

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

A1 TV AS LTE (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Omrežja in internet
21054888 (30227) brez-imenko
»

Telekom brezžični internet preko LTE

225781 (2497) alkoo
»

TPLink TL-MR3020

173772 (2591) Jao13
»

Linux in podatkovni prenos podatkov(simobil)

Oddelek: Pomoč in nasveti
51502 (809) Damiani
»

Simobil Vodafone- modem Huawei E220 from 3.6Mbps to 7.2Mbps firmware update (strani: 1 2 )

6116755 (9220) alespot

Več podobnih tem