» »

prenos iz emule

prenos iz emule

anja:o)) ::

imam naslednjo zagato: preko neke web strani sem si prenesla 3 linke za emule. Zdaj mi pa te datoteke noče prenašat.
zato me zanima, če se kje da ugotoviti, na kateri server naj se povežem, da mi bo pol lahko preneslo te datoteke.
in, kateri serverji so najboljši na emule?

hvala!

r3Qui3m ::

Ni važno na katerem serverju si ( na serverju je samo zapis kje se datoteka nahaja in ne celotna datoteka) V primeru, da imaš osvežen IPFilter so dobri vsi strežniki, ki se nahajajo na listi. Upam da si ed2k linke pravilno vnesla v svoj eM-clijent Če ne pojdi na Orodja --> Prilepi povezave ed2k !!! Nekaj informacij o nastavitvah boš našla tukaj. Ali pa se poveži na IRC (nastavljen jezik na SLO te avtomatično poveže na slovenski kanal za pomoč pri programu eMule --> #eMule.Slovenian)

---> #eMule-Slovenian (popravek :|)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: r3Qui3m ()

anja:o)) ::

Aha, hvala za pojasnilo. Jst sem pa celi čas mislila, da ima vsak server svoje datoteke in da je nujno vedno na enem in istem ostat, ko maš kaki file v fazi prenašanja. Hvala za informiranost! :)
Pol bo pa treba še malo počakat za prenos :/ upam, da bo hitro. Kaj pa mate kaki predlog, kje iskati zadeve (filme, serije), ki niso tak svetovno (pri)znani? Sploh kakih nemških filmov ali pa italijanskih pa tudi drugih evropskih ni enostavno najti :(

hvala in lp

r3Qui3m ::

Hmmm. Ni tako enostavno odgovort na tvoje vprašanje :P
1.) Če hočeš da eMule optimalno deluje, je prvi pogoj VisokID. To pomeni da portov(vrat) nikjer ne zapira požarni zid. To se vidi najbolj preprosto na dva načina
a,) ko pomanjšaš eMule in ima ikona črno prevezo čez oči pomeni da imaš NizekID.
b,)Ali pa če spodaj desno na globusu, ki ga obdajata dve puščici nimaš obeh v zeleni barvi. Za ta problem pa rešitev dobiš TUKAJ
2.) Razširi iskanje v kademlija omrežje. Ko iščeš nastavi iskalni način Kademlija, prej pa v nastavitvah/povezave preveri ali imaš omogočeno povezavo na obe omrežji (kljukici pri ed2k in Kad)! Nekaj osnovnih informacij dobiš TUKAJ

Mentalist ::

Ja, jaz imam tudi eno vprašanje.
Drugače uporabljam LimeWire, za slovenske muzike pa eMule, toda ko se povežem v strežnik, in dam nekaj vlečt, mi sploh ne prejema. Sem probal že na več strežnkih.

Kaj je to krivo?
Lool.

OmegaBlue ::

emule omrežje je več ali manj mrtvo, strežniki so po večini fake - najdejo ama vse a prenosa ne bo nikoli. Pogojno uporabno je bilo samo KAD omrežje vgrajeno v mulo - a tudi to je kot tudi mula prej, počasno.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

r3Qui3m ::

Kot sem že zgoraj povdaril - osvežite IPfiltre - in ne bo fake serverja. Nevem kako da vam ne gre, spodobno mp3 datoteko imam v največ minuti dol prek kademlija omrežja.
Vsa fora pri eMuli je v razmerju prenosa gor/dol in malenkost od tega kolk dobro uploud povezavo imaš. Hitreje in več gre gor - isto je dol.

anja:o)) ::

hvala za info. Vse mam naštelano, kot ste mi napisali, obe povezavi sta zelene barve in IP so posodobljeni. :)

sprašujem, kaj uporabljati za prenos datotek? Oz. kje iskati, če ne najdeš na emule, dc++ in torrentov (slobytes, partis)

lp


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co. (strani: 1 2 3 469 70 71 72 )

Oddelek: Omrežja in internet
3558422678 (5962) Freakylion
»

eMule

Oddelek: Programska oprema
74233 (3627) r3Qui3m
»

eMule FAQ

Oddelek: Omrežja in internet
267114 (5540) Spc

Kompletna pomoč za Emule uporabnike (porti, Emule, zaščita)

Oddelek: Omrežja in internet
1012787 (10943) jurre
»

eDonkey kralj P2P omrežij (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Avtorsko pravo
559504 (7974) Eru

Več podobnih tem