Forum » Pomoč in nasveti » Težava z posnetim DVD-ji
Težava z posnetim DVD-ji
Davids84 ::
Torej imam težava z DVD-ji ki jih spečem na prenosniku in sicer ti dvd-ji nato delujejo samo na mojem prenosniku,ne delujejo pa na drugih računalnikih in DVD predvajalnikih.Za peko uporabljam CDBurnerXp in sem poizkusil tudi NEROta pa vendar brez uspeha..
Če kdo mogoče ve kako rešiti težavo se v naprej zahvaljujem..
Lep pozdrav Davids84
Če kdo mogoče ve kako rešiti težavo se v naprej zahvaljujem..
Lep pozdrav Davids84
dzinks63 ::
Kaj in kako spoh pečeš? Rezervno kopijo originala, ali prekonvertiran divx v dvd format? Zapeči moraš kot navadne podatke in le mapi AUDIO_TS in VIDEO_TS.
Davids84 ::
Pečem v data načinu in sicer pečem avi file in mp3,uporabljam pa verbatimove dvd-r medije..katere medije pa vi uporabljate + ali - oznako?dvd-rw podpira oboje in res ne vem ,kje je težava?za mojo optično enoto ni nikjer firmwera,imam pa optiarc dvd rw ad-7561s ..zato bi lepo prosil če je kdo kje našel ta firmware, saj sem sam preiskal cel net vendar nič ne najdem...hvala vam za pomoč že v naprej..
LP Davids84
LP Davids84
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Davids84 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Usb port na lcd tv lg (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 105713 (46157) | kitka77 |
» | na telefonu ne dela internetOddelek: Mobilne tehnologije | 1969 (1650) | 33blaz33 |
» | australiaOddelek: Sedem umetnosti | 1028 (773) | Hardstyle |
» | obstaja taksen razdelilec?Oddelek: Zvok in slika | 3500 (2981) | piandura |
» | Kako vem, ali matična WinFast podpira HDD SATA IIOddelek: Pomoč in nasveti | 2079 (2079) | solatko |