» »

katere kodeke

katere kodeke

yyyeb ::

kateri kodeki pašejo skupaj tako, da ti delujejo vsi filmi. naložil se klite pack in še ffdshow in mi nekaj šteka.?
Najmanj si želimo zvedeti resnico, ki bi nam najbolj koristile.

KoMar- ::

nekaj šteka

Mi naj pa ugibamo, kaj?

klite pack in še ffdshow

ffdshow bi moral biti dovolj - ne rabiš nobenega drugega

jan01 ::

Odinstaliraj čisti vso navlako kodekov in posnemi le cccp paket. Če nimaš grafične s podporo dekodiranja h264 pa še coreavc(oz trenutno zaradi buga v coreavcju(vsi novi x264 ripi s novim parametrom kodiranja.....) tudi zelo dober divx h264 dekoder http://free-codecs.com/download/DivX_H2...

V-i-p ::

Ali pa zastonjski Kmplayer pa ne rabiš nobenih kodekov več :D.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Tr0n ::

Nucas samo Media Player Classic Home Cinema (x86/x64) in 0 dodatnih kodekov. Zadeva podpira tudi DXVA.

jan01 ::

Kaj pa jee kmplayer? en player s kup ukradene kode gpl....

mpc home cinema, najnovejša verzija iz Tr0novega linka + haali media splitter + (če grafična ne podpira dxva pa še divx h264 dekoder in v mpc-hc disabliran h264)

bluefish ::

Ukradena koda ali ne, zadeva deluje precej dobro. Seveda pa tudi MPCHC ni slab.

V-i-p ::

jan01: meni, kot navadnemu uporabniku pa res dol visi o čem ti zdaj govoriš. Program inštaliraš in deluje perfektno, brez dodatne navlake. Do sedaj mi je perfektno predvajal še vsak video, pa naj bo karkoli. Edini je celo, ki mi predvaja shranjene posnetke iz Telemachovega snemalnika brez konvertanja. Skratka zadeva dela kot se šika in to je zame to.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

DivX codec nadomestilo - ffdshow kodek (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Zvok in slika
21159252 (14400) BaRtMaN
»

HD na PC-ju, minimalne zahteve?

456145 (3318) zavajon
»

Grafična kartica in HD filmi

Oddelek: Kaj kupiti
262487 (1993) pviran3
»

Kateri player za mkv fajle (strani: 1 2 )

628365 (6690) gibaj
»

(ne)predvajanje HD 1080p mkv z računalnikom

Oddelek: Pomoč in nasveti
152690 (2299) gujo14

Več podobnih tem