» »

Žalost ...

Žalost ...

«
1
2

worxer ::

Srednja šola ...
Krško ... Na šoli biu pred časom invalid ... sovrstniki so ga zajebaval ... ali je kdo sploh še normaln od mladine, d grejo zajebavat invalida???

-Js sm enkrat šou do enga, ku ga je zajebavo, mu reku nj ga neha zajebavat, odvrnu mi je "dej mi mir" in se je obrnu proč in se z kolegim smejal mu naprej ...
  • spremenil: Primoz ()

Blinder ::

Hja bad boys. Sej taki tipi so tudi najbolj všeč puncam :D
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 1080 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

tsh2 ::

prebutaj ga, pravica je na tvoji strani.

BigWhale ::

Ce ga hoce prebutat mora biti moc na njegovi strani ... :>

tsh2 ::

ja to je pa res :)

KoMar- ::

Samo to moraš bit pa res čuden, da se posmehuješ invalidom...

PaX_MaN ::

Zakaj, a invalidi a priori ne morejo/smejo biti smešni?

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: PaX_MaN ()

KoMar- ::

Smejanje in posmehovanje ni isto.

flood ::

povedat profesorjem ti bodo povedali staršem na razgovoru

DOOM_er ::

imbecili z IQ = št. čevljev
Robots will steal your job. But that's OK

mtosev ::

hehe to je klasika. drugace pac je bilo nekaj takega pred casom na Preverjenem. mene so tudi pretepali pa nisem bil invalid pa med boljsimi v klasu. en iz nasega klasa je enega pred leti zabodel pred diskoteko. tak pac je. solski sistem je sranje v SLo
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro
moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

stalker ::

Še bolj kot šolski sistem so starši in njihova vzgoja eno veliko sranje. Jebeš pussy pravice otrok, "trda roka" mora tudi bit!

bluefish ::

en iz nasega klasa je enega pred leti zabodel pred diskoteko. tak pac je. solski sistem je sranje v SLo.
In kaj ima tukaj veze šolski sistem, če je človek očitno že po defaultu neuravnovešen?

en iz nasega klasa je enega pred leti zabodel pred diskoteko. tak pac je. solski sistem je sranje v SLo
Še nedolgo nazaj smo v Nakladalnici poslušali drugo.

mtosev ::

niti ne. je verjetno solski sistem kriv, ker je bil odlicen preden je zacel piti. potem so se mu zaceli problemi v soli.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro
moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: mtosev ()

bluefish ::

niti ne. je verjetno solski sistem kriv, ker je bil odlicnjak. preden je zacel piti. potem so se mu zaceli problemi.
Spet, kaj ima šolski sistem pri tem, če je začel piti? Boš tudi za froce s cigareto v gobcu obtožil šolstvo?

PacificBlue ::

Vse se začne pri starših...V šoli se taki problemi potem pokažejo, niso pa izvor.

mtosev ::

ce prihajas pijan v solo je to problem sole.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro
moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

bluefish ::

ce prihajas pijan v solo je to problem sole.
Torej bi moral prfoks temu učencu slediti cel dan in paziti, da se ne bo nalil? Kaj rešijo s tem, če mu preprečijo vstop v šolo? Kvečjemu rukne leto in po možnosti začne težiti z inšpekcijo.

BALAST ::

Moralna načela gredo v pozabo. Učitelji so "premalo" plačani za tako vzgojo, po TV nas učijo, da je nasilje zabavno, po radiju se vrti miljonta ponovitev parih skladb "z pravico avtorskega izražanja z kletvicami in na računalnikih teče navidezna kri.

Tako se to vrti in morale več ni.

guest #44 ::

zato mene ne mika preveč met otrok...današnja kultura prav nič ene pomaga pri vzgajanju otrok. ga doma učiš vse tko kot treba, pride v šolo spozna debilne prijatelje in bam, sledijo leta in leta (mogoče neuspešnega) razneumljanja.

T0RN4D0 ::

Težko je otroka vzogjiti prav. Nekateri za otroke nimajo časa, drugi jim tako morijo da ne razvijejo nobene samostojnosti, tretji so naravni antitalenti. V šoli mam občutek da je preveč učiteljev brez pedagoškega posluha. Sploh v srednjih šolah, kjer se jim zdi da vzgoja ni več potrebna, ali pa se jim preprosto ne da ukvarjati z najstniki.

Ampak nevertheless, trdim, da kljub "Stupify!" trendu družbe, se bo otrok na koncu čisto lepo razvil, in da ima vzgoja od mladih nog, pa še naslednjih 20 let velik vpliv na to kar iz človeka nastane. Pa ni niti nujno da rečemo vsemu vzgoja, lahko je tudi vpliv okolja, družine... Ker pri 15tih se morajo starši do otroka pač obnašat drugač kot pri 5tih. Ampak zanesljiva in trdna figura očeta pa pomojem zelo prav pride tudi v puberteti, naprimer.

Pričakovat da bo otrok izpadel točno tako kot si ti predstavljaš je pač utopično. Ampak če je dobro pripravljen, mu tudi srečanje in druženje z "debili" ne bo povzoročilo kakšne trajne škode. Saj smo se vsi najbrž v kakšni točki v življenju srečali z debili, z nasilneži, pijanci, hašišarji... in? Ni tako hudo, ali?
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.

LordTado ::

Veliko krivdo ma država polek...Preobremenjeni državljani...

T0RN4D0 ::

V sloveniji? My ass.
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.

Tear_DR0P ::

huh - kup nesamozavestnih najstnikov se smeji invalidu, da si pumpajo samozavest in vi že iščete krivca v šolstvu ali državi? to da se adolescentni dečki zbirajo v skupine je človeku normalno. to da si poiščemo drugačnega od sebe in ga zbadamo tudi. v mojih časih smo se mi iz 4 letne šole smejal vsem iz 3 letnih al pa 3 letnih, sam zato ker so "bili bolj butasti". pa v resnici niso bili, sam mi smo si pumpal ego. oni iz 2 letnih so nas pa tepl, zato ker smo bli mi bolj napiflani, pa v resnici tud nismo bli.
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

dfajt ::

Največji problem v naši državi (in prav tako v "razvitem" zahodnem svetu) je razpad tradicionalnih vrednot.
Nekoč sta bili glavni vrednoti družina in prijateljstvo, danes pa gre predvsem za rivalstvo, moč in denar. V tem primeru bodo tisti, ki so manj sposobni (v merilu moči in denarja) vedno zasmehovani.
Za to niso krivi niti starši niti šola - kriv je celoten koncept družbe. Je pa res, da starši sami k temu še dodatno prispevajo, saj doma pred otroci pogovori tečejo večinoma o službah, kreditih in denarju.
Marsikdo si tudi ne vzame več časa za družinsko kosilo in sprehod v naravo. Otroke se pelje v nakupovalni center, kjer gredo starši nakupovat, otoke pa dajo v varstvo ali pa jih vzamejo s seboj na nakup in jih vzgajajo v majhne potrošnike... In začarani krog je skenjen. :(

innerspace ::

Kolektivno zaljenje je sport primitivcev, ki se skrivajo v skupini zaradi pomanjkanja samozavesti. Ponavadi se spravljajo nad nemocne, ker se s tem zavarujejo pred odzivom, ki bi verjetno pokazal njihovo nemoc.
Zal mi je, da se to dogaja, verjetno vedno pogosteje...
Nebi krivil neposredno solskega sistema, kvacjemu gre za sirsi kulturni problem, ki zaenkrat se ne predstavlja resne nevarnosti, vprasanje pa kaj bo cez 10, 15 let.
Kultura je tu na preizkusnji.
Donate BTC here: 35KR84u3rXN3in1kCw9YHRz4WF3r5kfFF4

LordTado ::

Ja saj zakaj pa moč in dnar,ker država goji strog kapitalizem,ki je v kombinaciji z komunizmom smrtna doza za državljane...

worxer ::

Ce ga hoce prebutat mora biti moc na njegovi strani ... :>

Moč, spretnost, tehnika je na moji strani :)

Pr tem pobčku, ko je tku zajebavu invalida je pomojem kriva družina ... saj je biu v družbi sošolcov, ki invalida niso zajebavali, ampak so se samo smejal izjavam od tega modela in včasih še dodal kakšno izjavo.

Eni, ker smo pa že izkusili, kak je to, ko te kdo zajebava pa to (vsaj js) in zato med drugim razlogim js nočem oz. se ttu nemorm iz takšnih norčevat! Seveda, se še zdj kakšen najde, ko je "pameten" in mi kdaj kej pripomne, čeprov vem, d če bi hoto, bi ga zlamu tam ampak raje si rečem, bom te raj pusto, k te je sam gobc pa sapa :)

Tear_DR0P ::

Zal mi je, da se to dogaja, verjetno vedno pogosteje...

oh fuck dečki - kolektivno žaljenje drugačnih je tukaj že od nekdaj - črnuhi in nemčurji in čičarji in lahi in cigani so od nekdaj bli
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

Gladi ::

Seveda je kriv šolski sistem, kriva je tudi družba.Enostavno, ko prideš v SŠ oz. gimnazijo nisi več prepuščen ujčkanju učiteljev.Enostavno, če imaš problem, znajdi se sam.

Ok Mtosev je posebnež, ne zna oziroma neve kako razložiti situacijo, ampak da na kratko povzamem, tisi odličjak je začel piti( zaradi določenih problemov in če jih je imel v šoli, kar je glede na kasnejši napad zelo verjetno, te probleme pa šola ni reševala, verjetno je imel probleme z družbo v šoli).

Poznam hujše oblike ko se posazmezniki spravljajo na nekoga in mi je čisto jasno če se mu bo ekrat otrgalo.Po drugi strani , če mu hočeš pomagati, si ti izločen iz družbe in hočejo da si še ti njihov plen

MIHAc27 ::

Šolski sistem krivit za izgubo vrednot se mi zdi narobe. Starši pošljejo otroke v šolo in si mislijo 'Jih bojo že tam porihtali.' Medtem imajo učitelji za predelat en kup stvari in NIČ pravic (razen podeljevanje ukorov, kar ni ravno omembe vredno).
Ja, seveda še z otroci se bojo ukvarjal. Za kakšno plačo že?

Kaj se dogaja z otroci izven razreda učitelji ne morejo vedeti.

Torej ostanejo starši in družba. Če je družba v redu bo tudi otrok drugače odrastel kot če zapade v slabo družbo. Sam recimo sem celo vesel da sem pogrnil 2 letnik ker so bili potem čisto drugi sošolci in družba. Veliko težakov je šlo tako naprej.
Pa čeprav mi je nerodno priznat, da sem 4 letno šolo delal 5 let, če bi moral še enkrat čez isto it, bi takoj ponovil.

Pa starši? Hja če je dom v razsulu, potem ni čudno da je vedno več ljudi ki ne pozna niti osnov manir. Eni so pa preveč razvajeni in mislijo da so tako vredni več.

Karen ::

Če kot starš nisi zrihtal osnovne vzgoje do dne ko ti otrok stopi v 1. razred, si že praktično vse zamudil. Karakter se preko zgledov in vrednot v grobem oblikuje recimo tja do 10. leta, pol so samo še finese.

galu ::

V osnovni šoli v 9. razredu se spomnim (sem šel računat) bilo 68% strastnih kadilcev in 75% alkoholičarjev. Tedaj aka 'Cool', zdaj se nam debesedno in sem ponosen da to rečem: jebe za njih in njihove probleme. Sami so šli v to, če so njihovi starši kadilci nima veze. So imeli dovolj predavanj o tem da je to zdravju škodljivo. So imeli dovolj možnosti da to nehajo delat.
Tako to gre.

Matek ::

Sicer avtor teme ni napisal kako točno so se iz dečka norčevali, ampak v splošnem se ne strinjam, da je to kaj preveč žalostno.

Pozitivna diskriminacija je pogosto precej slaba stvar in marsikdo, ki je je deležen, tudi sam pove, da se zaradi nje čuti manj enakovrednega. Osebno me zato precej moti, da se smatra neprimerno, če se kdo norčuje iz invalidov. Ljudje, ki imajo podobno prepričanje, kot avtor teme, pogosto naredijo več slabega kot dobrega.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matek ()

Tarzan ::

Če hodi pijan v šolo je to krivda staršev. Če se ga naliva v šoli ali njeni bližnji okolici, pa je to lahko krivda šole. Mladina je podivjana za 98% bolj, kot smo bili podivjani mi. Učitelji nimajo veliko možnosti nadzora, niti je ne morejo imeti, še manj je to od njih pričakovati. Vse se začne in konča doma. Podivjan adolescent to ne postane preko noči, vsaj ponavadi ni tako hitro.
Družba marsikje, marsikdaj lahko narekuje otroku, ki še ni sposoben razmišljati zase, kako naj se obnaša. Podobno je verjetno pri zgoraj omenjenih pamžih, ki se posmehujejo invalidni osebi. Že posmehovanje popolnoma normalnemu človeku, ki se je sposoben braniti je obtožbe vredno, kaj šele nekoga, ki ima po vsej verjetnosti že tako ali tako nizko samopodobo. Morda bi skupinici koristil obisk travmatološke klinike, po drugi strani pa mogoče tudi raje ne, če jim en invalid prinese toliko veselja v šoli, kako bi se zabavali šele tam. ;(

Kar pa se tiče diskriminacije, se strinjam z Matekom. Norčevanje iz kogar koli je obsodbe vredno, pri invalidu pa bi pri zdravi, dozoreli osebi pa bi vsaj pričakoval, da se pojavi nekaj malega sočutja. S tem seveda ne mislim pomilovanja, da ne bo pomote.

PaX_MaN ::

Ena na gobec jim manjka, to je.

pingo76 ::

Največji problem v naši državi (in prav tako v "razvitem" zahodnem svetu) je razpad tradicionalnih vrednot.
Nekoč sta bili glavni vrednoti družina in prijateljstvo, danes pa gre predvsem za rivalstvo, moč in denar. V tem primeru bodo tisti, ki so manj sposobni (v merilu moči in denarja) vedno zasmehovani.
Za to niso krivi niti starši niti šola - kriv je celoten koncept družbe. Je pa res, da starši sami k temu še dodatno prispevajo, saj doma pred otroci pogovori tečejo večinoma o službah, kreditih in denarju.
Marsikdo si tudi ne vzame več časa za družinsko kosilo in sprehod v naravo. Otroke se pelje v nakupovalni center, kjer gredo starši nakupovat, otoke pa dajo v varstvo ali pa jih vzamejo s seboj na nakup in jih vzgajajo v majhne potrošnike... In začarani krog je skenjen. :(


Kako lepo napisano. (brez sarkazma)

civic_ ::

WTF??? na osnovni šoli smo imeli sošolko z cerebralno paralizo, nihče, nikoli ni niti pomislil, da bi jo žalil! Vsi smo bili njeni prijatelji, če bi ji kdo kaj rekel bi verjetno fasal od cele šole....

V srednji šoli enako...(pač nismo bili srednja trgovska, to že)

ne predstavljam si, da bi kdo lahko zmerjal invalida...

;-) ::

Jaz ne delam razlik, če se smejim vsem normalnim, se tudi kdaj nasmehnem invalidu, priznam. Ampak ne na račun njegove bolezni/pohabljenosti.

Gandalfar ::

Nekoč sta bili glavni vrednoti družina in prijateljstvo, danes pa gre predvsem za rivalstvo, moč in denar.


To je mit. Ze od nekdaj je slo na noz in druzina je ostala skupaj zaradi prezivetja, ne zato, ker bi se imeli "radi".

Ce menis drugace - prosim argumentiraj/najdi kaksen link.

kmetek ::

Kapitalizem, v YU nihče ni upal srati v osnovno ali srednji.

cortez ::

Hja, družbene norme so se spremenile. Kaj bo eden proti masi, ki odobrava tako početje ?

Stanje družbe je na najnižji možni ravni. Če pa to omeniš kakemu učitelju, pa ti bo reku, da je on tam da uči, ne da vzgaja... kar je na žalost res, sam dosti teh ljudi (učencev) prinaša svoje frustracije od doma v šolo. Tko da me to ne preseneča, je pa seveda za razmislit, kam naša družba gre.

Še pomnite mu/u/zu - tega bi moglo bit več, če ne bodo šole proizvajale hordo ne pa civilizirano družbo s posebnim občutkom za sočloveka.

jype ::

cortez> Kaj bo eden proti masi, ki odobrava tako početje ?

Postavil zgled.

mtosev ::

http://dl.dropbox.com/u/1283539/POPTV.S...

priporocam ogled tega. za vse tiste kateri se niste gledali
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro
moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: mtosev ()

PacificBlue ::

Otrokom, ki že v OŠ kažejo znake pomanjkanja etike in morale, bi bilo potrebno vpeljati v kakšen program,kjer bi se naučili manir in olike. Saj imamo na vsaki šoli psihologe,ki bi lahko veliko več naredili na tem področju..ne pa da so tok neefektivni. Res je pa tudi, da dosti tega se več dogaja v mestih,kjer se otrokovo dojemanje sveta okoli sebe zelo razlikuje od dojemanja otrok iz podeželja. In tudi to je posledica tega, da vrednote razpadajo,veliko manj je srečnih ljudi, kot jih je pa bilo včasih.

IceIceBaby ::

Največji problem v naši državi (in prav tako v "razvitem" zahodnem svetu) je razpad tradicionalnih vrednot.
Nekoč sta bili glavni vrednoti družina in prijateljstvo, danes pa gre predvsem za rivalstvo, moč in denar. V tem primeru bodo tisti, ki so manj sposobni (v merilu moči in denarja) vedno zasmehovani.
Za to niso krivi niti starši niti šola - kriv je celoten koncept družbe. Je pa res, da starši sami k temu še dodatno prispevajo, saj doma pred otroci pogovori tečejo večinoma o službah, kreditih in denarju.
Marsikdo si tudi ne vzame več časa za družinsko kosilo in sprehod v naravo. Otroke se pelje v nakupovalni center, kjer gredo starši nakupovat, otoke pa dajo v varstvo ali pa jih vzamejo s seboj na nakup in jih vzgajajo v majhne potrošnike... In začarani krog je skenjen. :(


Sori, samo tole je en ogromen BS.

Včasih ni bilo socialnih razlik med hlapci in veleposestniki? Med delavci in lastniki tovarn? Včasih, ko so se ženili večinoma na podlagi finančnega stanja ni bilo pomembno koliko zaslužiš?

Ne ga srat. Danes so razlike med sloji v razvitem svetu precej manjše kot pred 50, 100 leti. Delavec s povprečno plačo danes brez težav preživi. Mogoče nima 52" plazme in BMWja, je pa pri nas zelo malo ljudi lačnih. Če že so večinoma po lastni krivdi.

jype ::

kst> Včasih ni bilo socialnih razlik med hlapci in veleposestniki?

Ah... Fantje so premladi, da bi brali tiste zgodbe o koščkih kruha pa o posmehovanju...

Pa tudi premladi, da bi razumeli, da čeprav so najbrž že slišali "that which does not kill you makes you stronger", po drugi strani nimajo pojma, da "that which does kill you leaves you dead!".

dfajt ::

To je mit. Ze od nekdaj je slo na noz in druzina je ostala skupaj zaradi prezivetja, ne zato, ker bi se imeli "radi".

Ce menis drugace - prosim argumentiraj/najdi kaksen link.


Sori, samo tole je en ogromen BS.

Včasih ni bilo socialnih razlik med hlapci in veleposestniki? Med delavci in lastniki tovarn? Včasih, ko so se ženili večinoma na podlagi finančnega stanja ni bilo pomembno koliko zaslužiš?

Ne ga srat. Danes so razlike med sloji v razvitem svetu precej manjše kot pred 50, 100 leti. Delavec s povprečno plačo danes brez težav preživi. Mogoče nima 52" plazme in BMWja, je pa pri nas zelo malo ljudi lačnih. Če že so večinoma po lastni krivdi.


Lahko bi govorili tudi o kameni dobi, bronasti, Egiptu in še čem podobnem. Pa ne, morda ni razvidno iz konteksta, a govoril sem o socializmu in bivši Jugi. Ne želim delovati nostalgično (morda sem bil takrat celo premajhen) in sentimentalno, a socializem je imel kar nekaj prednosti pred kapitalizmom.
Kapitalizem daje prednost konkurenčnosti, kar je po svoje prednost, a vzpodbuja rivalstvo in izločanje tistih, ki ne zmorejo (iz takšnih in drugačnih razlogov). Je pa vsekakor boljši za tiste, ki so sposobnejši.
Socializem po drugi strani, je deloval na načelu enakosti (vsi se strinjamo, da to ne more delovati - že zaradi tistega "vsi smo enakopravni, le da so eni bolj enakopravni od drugih"). Izkazovalo pa se je v večji solidarnosti, boljšemu spoštovanju družbe. Slabost pa je zatiranje individualnosti - se pravi se morajo bolj sposobni pokoriti splošnim družbenim merilom in tiščati dol glave.
Kar se je pri nas zgodilo, je bil popolnoma nenadzorovan prehod iz enega sistema v drugi, kjer so ljudje naenkrat prevzeli nove vrednote in zavrgli stare.
Družina je bila res vedno skupaj predvsem zaradi preživetja, a se je način preživljanja skupnega časa krepko spremenil. Danes večinoma starši delajo cele popoldneve in otroku materialno lahko omogočijo marsikaj, pozabljajo pa, da otrok potrebuje predvsem njih.
Zanimiva mi je bila predvsem raziskava med mladimi, ki je pokazala, da jim precej pomeni prijateljstvo in druženje z vrstniki, podrobnejša analiza pa je pokazala, da pod to druženje štejejo tudi čas na facebooku.
Se pravi so se spremenile naše vrednote - ne nujno iz dobrih na slabe. In logično, da so tisti, ki teh vrednot ne dosegajo, avtomatsko izločeni.
Je pa tudi res, da smo malce zašli iz teme.
Moja trditev je in tudi ostaja - čeprav je bilo včasih tudi dosti posmehovanja in zasmehovanja, se mi zdi, da ga je danes precej več - ali pa je morda bolj poudarjeno in izpostavljeno.
To pa ni in ne more biti problem šolstva. Šole niso zato, da vzgajajo, temveč da izobražujejo, kar se dandanes rado pozablja. Problem je v starših, ki si ne vzamejo 10 minut časa, da bi se pogovorili s svojim otrokom o tem kaj je prav in kaj ne (morda se celo njim zdi prav, kar njihov otrok počne) - in to pričakujejo od šole in učiteljev.

jype ::

dfajt> a vzpodbuja rivalstvo in izločanje tistih, ki ne zmorejo

Ta laž gre men skor tok najetra kot tista, da je free market idealen za napredek.

dfajt ::

Ta laž gre men skor tok najetra kot tista, da je free market idealen za napredek.

Laž - morda. Mogoče pa se samo nisi nikoli vrtel v krogih ljudi, ki si želijo uspeti, biti IN, biti želeni, imeti širok krog prijateljev, a ne zmorejo.
Najbrž bi bili v neki družbi, ki bi tolerirala drugačnost, sprejemala različnost,... sprejeti, v naši družbi pa...
Ne pravim, da je za vse kriv kapitalizem, je pa nagnil tehtnico v to smer, da je merilo število $$$ in pa uspeh, tako da so izločeni tisti, ki tega nimajo.
Edit - typoo

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: dfajt ()
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Moralne vrednote v današnjem izobraževalnem sistemu (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12817824 (15526) Mavrik
»

Starši, ki uničujejo svoje otroke (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
11929149 (24632) solatko

Človeška nesramnost brez meja (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
15230337 (26538) Mavrik
»

Ko otroke zaskrbi, kaj starši počno na internetu (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Zasebnost
519808 (6930) Victoria
»

27-letnica ostala brez diplome zaradi fotografije na MySpaceu (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Zasebnost
10713694 (8696) BigWhale

Več podobnih tem