Forum » Zvok in slika » [Linux] Zunanji USB TV tuner
[Linux] Zunanji USB TV tuner
coffeetime12 ::
Pozdravljeni!
Odločam se za nakup USB TV tunerja. Zadevo bi poganjal na prenosniku:
HP Compaq 6730b
Intel Core2 Duo CPU P8800 @ 2.66GHz
4GB ram
Zadeva naj bi imela/podpirala:
DVB-T
FM radio
Snemanje
HTDV format
daljinski upravljalnik [ni nujno]
Cena: do 100€
Do sedaj nisem uporabljal česarkoli podobnega in glede teh zadev nimam nobenih izkušenj. Kot sem napisal, mora biti zadeva podprta v OS Linux. Malo sem si ogledoval zadeve in našel AVerTV Hybrid Volar HX, vendar mi iz slike ni jasno, kam priklopiš mini anteno? Ne vem, če je antena sploh priložena? Če ni ali je potrebno kupiti njihovo [Avermedia] ali se lahko uporabi/kupi katero drugo? Ne vem...
Torej, uporablja kdo omenejeni izdelek in kakšne so izkušnje? Pozna kdo kaj podobnega?
Lp
Odločam se za nakup USB TV tunerja. Zadevo bi poganjal na prenosniku:
HP Compaq 6730b
Intel Core2 Duo CPU P8800 @ 2.66GHz
4GB ram
Zadeva naj bi imela/podpirala:
DVB-T
FM radio
Snemanje
HTDV format
daljinski upravljalnik [ni nujno]
Cena: do 100€
Do sedaj nisem uporabljal česarkoli podobnega in glede teh zadev nimam nobenih izkušenj. Kot sem napisal, mora biti zadeva podprta v OS Linux. Malo sem si ogledoval zadeve in našel AVerTV Hybrid Volar HX, vendar mi iz slike ni jasno, kam priklopiš mini anteno? Ne vem, če je antena sploh priložena? Če ni ali je potrebno kupiti njihovo [Avermedia] ali se lahko uporabi/kupi katero drugo? Ne vem...
Torej, uporablja kdo omenejeni izdelek in kakšne so izkušnje? Pozna kdo kaj podobnega?
Lp
BaRtMaN ::
Na vrhu strani imaš ikono monitorja z oboroženim pingvinom. Klikni jo. V članku je omenjen tudi [t.link http://www.linuxtv.org/wiki/index.php/D... seznam podprtih naprav] v Linuxu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Brezžična povezava TV antene s televizorjemOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3500 (2295) | Pac-Man |
» | Kako je zdaj s televizijskimi programi prek antene?Oddelek: Zvok in slika | 1064 (614) | rozman |
» | Katera programska oprema za DVB-T mpeg4 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Zvok in slika | 65802 (23510) | k4vz0024 |
» | Nov članek: DVB-T pod LinuxomOddelek: Novice / Nova vsebina | 5064 (3621) | Alexius Heristalski |
» | Kaj je DVB-T TVOddelek: Pomoč in nasveti | 7450 (5277) | Tody |