Forum » Omrežja in internet » Mail na dveh Thunderbird računih
Mail na dveh Thunderbird računih
Antares88 ::
Pozdravljeni,
torej imam nek mail račun, ki ga uporabljam na dveh PCjih na Mozilli Thunderbird.
Odprem prispeli mail v Thunderbirdu na PC1, potem recimo ne morem odpreti tega maila na Thunderbird na PC2 oz. ga sploh ni v bazi.
Bi mi kdo znal svetovati ali je možno imeti skupno bazo na obeh Thunderbirdih, da bodo maili skupaj?
torej imam nek mail račun, ki ga uporabljam na dveh PCjih na Mozilli Thunderbird.
Odprem prispeli mail v Thunderbirdu na PC1, potem recimo ne morem odpreti tega maila na Thunderbird na PC2 oz. ga sploh ni v bazi.
Bi mi kdo znal svetovati ali je možno imeti skupno bazo na obeh Thunderbirdih, da bodo maili skupaj?
Tomay ::
Lahko tudi nastaviš tako, da ti oba pc-ja pošto puščata na strežniku. Jaz ponavadi nastavim tako, da da jo en samo pušča drugi pa jo briše po 14 dneh. To lahko sam določiš glede na prostor, ki ga imaš na strežniku in glede na to kako pogosto gledaš maile na drugem računalniku.
Voodoo 4Ever
Poldi112 ::
Samo pod sent items boš imel še vedno zgolj tisto, kar si poslal iz tistega računalnika.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
harvey ::
točno to Poldi112 in to je sranje teh rešitev "leave a copy". IMAP še en glas. Samo niso vsi tako radodarni z njim.
Antares88 ::
Poštni račun je od T-2. Z IMAP izbiro se mi ni hotel prijaviti - torej t-2 očitno ne podpira IMAP?
harvey ::
Tako je t-2 in imap ne laufa, čeprav so nekaj govorili na to temo in spotoma pozabili na odgovor, če imajo v planu to uštimat. Bolj ko se bo sitnarilo, bolj bodo morda pri volji za uvedno. Amis recimo podpira.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Programska oprema | 276433 (21364) | Matko |
» | Gmail za 15. rojstni dan dobiva štoparico (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 19343 (15731) | MrStein |
» | Izvoz e-pošte iz Apple MailOddelek: Programska oprema | 2551 (496) | MrStein |
» | POP3 mail na več PCOddelek: Omrežja in internet | 3338 (3028) | axee |
» | [Android] Katero aplikacijo za Gmail?Oddelek: Mobilne tehnologije | 3449 (3113) | bigbug |