Forum » Pomoč in nasveti » Jerovšek Computers
Jerovšek Computers
Cunja ::
Ali kdo ve kaj se je zgodilo z Jerovšek Computers? Ali so res propadli? Če so, kje se lahko servisira njihove računalnike, mislim kdo jih je prevzel ali kaj podobnega?
cekr ::
Firma je šla v stečaj.
Zakaj?
Zaradi slabih poslovnih odločitev, previsokih cen, slabe izbire, vezave na samo enega dobavitelja, nakup predrage poslovne stavbe in predvsem imeli so se za nekaj več.
Servis?
Pri Jerovšku niso delali nič takega, kar ne bi znali popravit v kakšni drugi računalniški firmi.
A imaš še garancijo?
Sicer ne verjamem, da jo imaš, pa kljub temu:
Če imaš stroj še v garanciji, se lepo pobriši pod nosom.
To pomaga.
Zakaj?
Zaradi slabih poslovnih odločitev, previsokih cen, slabe izbire, vezave na samo enega dobavitelja, nakup predrage poslovne stavbe in predvsem imeli so se za nekaj več.
Servis?
Pri Jerovšku niso delali nič takega, kar ne bi znali popravit v kakšni drugi računalniški firmi.
A imaš še garancijo?
Sicer ne verjamem, da jo imaš, pa kljub temu:
Če imaš stroj še v garanciji, se lepo pobriši pod nosom.
To pomaga.
MadMicka ::
Glede garancije: če je kdo kupi kako računalniško komponento od Jerovška, lahko garancijo še vedno uveljavlja od uvoznika. To zna pridt včasih zlo prov.
ToniT ::
Od kdaj pa je Comtron v K....?
Mogoče zato, ker so zgradili novo poslovno zgradbo, tako kot Jerovšek??
Mogoče zato, ker so zgradili novo poslovno zgradbo, tako kot Jerovšek??
Spajky ::
ToniT:
>Od kdaj pa je Comtron v K....?<
Po mojih izkušnjah od vedno!
>Od kdaj pa je Comtron v K....?<
Po mojih izkušnjah od vedno!
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
leonius ::
neupraviceno blebertanje cez comtron. zahtevam argumente. moj argument: takojsnja zamenjava racunalnika ob transportu starega na katerem je pri prevozu nastala vdolbina na ohisju. krivec je bil Door To Door. Tak da....
pa se nekaj, mrezno sem si lahko sam vgradil, ker sem jo mesec pozneje kupil, pa še garancijsko nalepko so zraven poslali...z novejsim datumom
pa se nekaj, mrezno sem si lahko sam vgradil, ker sem jo mesec pozneje kupil, pa še garancijsko nalepko so zraven poslali...z novejsim datumom
Tomi ::
Comtron je kar kul, za moje pojme. Imajo spodaj v Emporiumu eno veliko bolj bedno konkurenco, tako da jih res ne morete obsojati. Vsaj pri meni so bili vedno prijazni.
metrodusa.blogspot.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Jae propada? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 17465 (11143) | bobby |
» | Comtron SG (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 13824 (8629) | Turtle |
» | Garancija, skurjena tv tuner in plata (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 8439 (6691) | Tero |
» | COMTRONOddelek: Kaj kupiti | 4458 (3377) | fahrenGONE |
» | garancijska nalepka na ohisju, ter vgradnja novih komponentOddelek: Kaj kupiti | 1823 (1481) | gorann |