» »

FF odpira sumljiv tab

FF odpira sumljiv tab

Glodko ::

Lepša polovica ima čudne probleme s FF. Namreč na random ji nekje 3-5x na dan odpre sledeči tab (pri čemer ona ne posega nič, tudi če se računalnik ukvarja sam s seboj in nje ni gor se odpre FF in naloži omenjeno spletno stran (FF je privzet brskalnik), če je FF že prižgan pa se samo pojavi nov tab). Gre se za tole zadevo:



Meni je zmanjkalo idej kaj bi bil vzrok. FF sem posodobil na zadnjo, torej verzijo 3.5.5, pobrisal sem vso zgodovino, piškote in podobno, namestil sem Adblock Plus, pregledal z licenčnim NOD32 in Spybot S&D ter Win Defenderjem noben ne najde ničesar. Problem je da se to pojavi tudi v IE6 in IE7. Kakor mi je razložila naj bi brat pred parimi dnevi prenašal neke fajle iz USB kluča na njen in družinski računalnik (od takrat naj bi se tudi pojavljal ta problem), sedaj se ta problem pojavlja na obeh računalnikih. Na njenem je Vista na družinskem pa Win XP Pro (oba legalna, aktivirana).

Ima kdo kakšno idejo kaj še probat, skoraj sem prepričan da s tem nekaj ni v redu in da ne gre za posledico kake nastavitve, pač pa da ima kakšna sumljiva koda prste vmes.

fosil ::

Probaj še kakšen drug antivirusni program poleg noda. Recimo avira ali avast, sta oba brezplačna in zelo dobra. Spybot in defender nista antivirusna programa, sta samo antispyware.
Tako je!

st0jko ::

Probaj z SUPER Antispyware free.
keks?

AndrejS ::

V IE ima tudi ta problem ?

Glodko ::

Ja tako je. Brat je skakal okrog z USB ključčem po obeh računalnikih in od takrat nepojasnjeno se to dogaja v FF, IE6 in IE7 na Visti in XP-jih. FF sem takorekoč prečistil v nulo pa nič ne pomaga. Ta spletna stran ki se odpira mi je pa tudi sumljiva, glede na to da je Google po defaultu brez kakršnihkoli linkov in reklam, razen iGoogle, samo izgled te strani je daleč stran od iGoogla.

A. Smith ::

"Be professional, be polite,
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Anti-virus programi (strani: 1 2 3 447 48 49 50 )

Oddelek: Informacijska varnost
2491617841 (16579) mat xxl
»

Microsoftov Dan D bo 12. februar (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Varnost
538974 (6273) sirotka
»

Firefox pospešuje (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Brskalniki
808810 (6843) Antares88
»

Internet Explorer mi povzroča težave

Oddelek: Pomoč in nasveti
241803 (1468) neres
»

Firefoxov problem s pomnilnikom je lastnost brskalnika (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Brskalniki
8410234 (7494) MrStein

Več podobnih tem