» »

Battlefield: Bad Company 2

Battlefield: Bad Company 2

««
31 / 44
»»

legice ::

strinjam z zgornjim postom:)
Prekopu vrt in našu Bin Ladna

=666= ::

Kako pa lahko igraš z joystickom , če se pa ne da mapat thrust slider ,pa rudder dela kontra ?

dronyx ::

Misliš letiš z helikopterjem? Jaz imam na joysticku nagib levo, desno, naprej, nazaj (krmilna palica), medtem ko imam gas na tipkah W in S, rudder pa A in D. Pa seveda oba tipa streljanja na joysticku (model attack 3).

Sem probaval različne nastavitve in kombinacije, pa se je to nekako še najbolje obneslo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dronyx ()

Berserker ::

Mcgregor, naj omenim da je imel BF BC1, dvakrat večje mape(lahko si pogledaš na netu), zato je tudi mene presenetila majhnost map. Nevem zakaj mešaš konzole z to igro, dejansko je kar nekaj dobrih taktičnih iger na konzoli ki rabijo malce več tipk, žal je pač to tipična napaka, da kurcas nekaj česar nimaš, sicer pa zakaj za vraga bi rabil +20 tipk za eno arkado ? Če se vozila že omenjajo, bi povedal da bi za takšno teamplay igro pričakoval da tank upravljajo štirje ali trije, ne pa da en vozi in strelja hkrati, napaka iz BF2 v BC.

BigWhale ::

McGregorSL je izjavil:

BF je arkadno obarvan, tako da NI tako kot pri CODu kjer je 1hit dead.

Niti COD:MW2 niti BF:BC2 nista narejena tako, da en zadetek pomeni smrt.

V MW2 vcasih 'cel clip' spraznis v nekoga in je se vedno ziv. Na hardcore nastavitvah je stvar drugacna in precej hitreje umirajo. Priblizno isto velja tudi za BC2, na Hardcore nastavitvah je lazje streljati, ker nasprotnik prej umre.

McGregorSL je izjavil:

In da ni povdarka na vozilih? Ja če sklepaš po BC2 pol res ni (zato pa je tako kot je)...

Ce bo nasprotnik uporabljal vozila in bo vsaj malo koordiniran potem je tisti, ki je brez vozil precej nemocen in se mora fejst potrudit, da kaj doseze.

McGregorSL je izjavil:

BC2 je nek COD wannabe

Ne ni, je pa malenkost poenostavljen BF2 vsaj kar se tice team/squad managementa in relacij.

McGregorSL je izjavil:

in ja to je moje mnenje...

Ja, sosedovo najbrz ni. ;>

Bananovec ::

BigWhale je izjavil:

Niti COD:MW2 niti BF:BC2 nista narejena tako, da en zadetek pomeni smrt.

Verjamem, da obstaja možnost, da v MW2 ubiješ 3 človečke z enim strelom iz snajpe. Enkrat mi je celo uspelo, da sem 2 ubil, tretjega pa zelo ranil in to z enim metkom.
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple

3 ljudi? S sniperjem, mozno ja, ce naredis res dober headshot in so postavljeni v vrsti. :) Ali pa z granato, kaj vec pa ne. Ce pa zadanes kamorkoli drugam, pa ne ubijes ...

PNG ::

Kakšni smo pa kaj ranki?

IvoJan ::

BigWhale je izjavil:

3 ljudi? S sniperjem, mozno ja, ce naredis res dober headshot in so postavljeni v vrsti. :) Ali pa z granato, kaj vec pa ne. Ce pa zadanes kamorkoli drugam, pa ne ubijes ...

to ti misliš. en metek z barretom in so bili 3je mrtvi :) bil je pa najbolj posran shot tako da še sam nisem dojel kaj se je zgodilo
|TUF X670E plus WIFI|9800X3D|arctic LF3 360mm|
|64gb 6000 CL30 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|

McGregorSL ::

Berserker je izjavil:

Mcgregor, naj omenim da je imel BF BC1, dvakrat večje mape(lahko si pogledaš na netu), zato je tudi mene presenetila majhnost map. Nevem zakaj mešaš konzole z to igro, dejansko je kar nekaj dobrih taktičnih iger na konzoli ki rabijo malce več tipk, žal je pač to tipična napaka, da kurcas nekaj česar nimaš, sicer pa zakaj za vraga bi rabil +20 tipk za eno arkado ? Če se vozila že omenjajo, bi povedal da bi za takšno teamplay igro pričakoval da tank upravljajo štirje ali trije, ne pa da en vozi in strelja hkrati, napaka iz BF2 v BC.

BC1 me ne zanima ker je samo za konzole. Konzole pa mešam zato ker vplivajo (kot sem že omenil) na kvaliteto PC iger. Predvsem zaradi ploščka so zelo poenostavljene in to me moti zato tudi ne igram takih iger na konzolah. Do sedaj še nisem videl dobre igre, ki je iz konzol prišla na PC (ali je bila vzporedno razvita). Konzole so super za športne in arkadne igre za družino... za vse ostale resne igre pa so podn. (če bi seveda imel tipkovnico in miško na konzolah kot "must" pol bi blo drugače, sam pol to ne bi bil point konzole)

Nevem sicer kaj si predstavljaš pod Arkadno igro samo BF serija to ni ... verjamm pa da vsaka igra kjer maš 4 tipke je čutit kot arkada... še posebi zato so porti iz konzol na PC tok podn od špilov (predvsem FPSji) ...

Kar se vozil tiče ni napaka. Kot si opazil to ni boring 100% real simulacija... in recept čisto vredu deluje v BF seriji.

BigWhale je izjavil:

Ali je nekdo pameten?

Battlefield je bil drugačne vrste FPS (še posebi po gameplayu) in to da smo prišli do točke kjer se primerja s COD je žalost. Zgleda, da sploh niste špilal prvih BF v seriji.

~McG

McGregorSL je izjavil:

Berserker je izjavil:

BC1 me ne zanima ker je samo za konzole. Konzole pa mešam zato ker vplivajo (kot sem že omenil) na kvaliteto PC iger. Predvsem zaradi ploščka so zelo poenostavljene in to me moti zato tudi ne igram takih iger na konzolah. Do sedaj še nisem videl dobre igre, ki je iz konzol prišla na PC (ali je bila vzporedno razvita). Konzole so super za športne in arkadne igre za družino... za vse ostale resne igre pa so podn. (če bi seveda imel tipkovnico in miško na konzolah kot "must" pol bi blo drugače, sam pol to ne bi bil point konzole)

Nevem sicer kaj si predstavljaš pod Arkadno igro samo BF serija to ni ... verjamm pa da vsaka igra kjer maš 4 tipke je čutit kot arkada... še posebi zato so porti iz konzol na PC tok podn od špilov (predvsem FPSji) ...

Kar se vozil tiče ni napaka. Kot si opazil to ni boring 100% real simulacija... in recept čisto vredu deluje v BF seriji.

BigWhale je izjavil:

Ali je nekdo pameten?

Battlefield je bil drugačne vrste FPS (še posebi po gameplayu) in to da smo prišli do točke kjer se primerja s COD je žalost. Zgleda, da sploh niste špilal prvih BF v seriji.

~McG

Spet pišeš o čemer nimaš pojma. Da je stanje takšno v prid konzole ni potrebno razlagat a ne ? Še enkrat BF2 je "arkadna igra" če ti to ne gre v glavo pa primerjaj z kakšno simulacijo. Recimo dobe primer je stari OFP, celo na konzoli je (nemoreš vrjet no =), ki se je igral z "poenostavljenim" ploščkom. Ne res standardni plošček ima 16 gumbov + analogni gobici za premikanje. Recimo na ps3 imamo celo še boljši teamplay igro MAG, pa še 250 igralcev nas igra fun ne. Kaj bi rad jaz dosegel, pač da seznanim da je tudi pc kriv za vedno bolj arkadne igre, navsezadnje, je prvi cod prišel za pc, enako je bil BC2 sprva le za xbox, drugi del pa se je celo uspešno prodajal na pc, se pravi da večji del pc igralcev igra raje preproste streljačine( seveda zaradi dedicated strežnika) tako da je samo mali odstotek tistih ki bi radi imeli za streljačino tipa BF 50 tipk. BF BC2 je arkada, ampak ne takšna da bi jo tako primerjal z COD, prvo kar ločuje od cod-a je balistika vsega strelnega arzenala, sicer ni popolna ampak je, potem tu imamo recoil in ne nosimo treh pokalic zraven, vožnja vozil je arkadna, čeprav sem jo kurcal je še nekako zadovoljiva, moti me edino to da večjih travnatih površin za manevriranje kot v prvem delu. Navsezadnje pa raje kurcaj avtorja za lenobo.

Berserker je izjavil:

Spet pišeš o čemer nimaš pojma. Da je stanje takšno v prid konzole ni potrebno razlagat a ne ? Še enkrat BF2 je "arkadna igra" če ti to ne gre v glavo pa primerjaj z kakšno simulacijo. Recimo dobe primer je stari OFP, celo na konzoli je (nemoreš vrjet no =), ki se je igral z "poenostavljenim" ploščkom. Ne res standardni plošček ima 16 gumbov + analogni gobici za premikanje. Recimo na ps3 imamo celo še boljši teamplay igro MAG, pa še 250 igralcev nas igra fun ne. Kaj bi rad jaz dosegel, pač da seznanim da je tudi pc kriv za vedno bolj arkadne igre, navsezadnje, je prvi cod prišel za pc, enako je bil BC2 sprva le za xbox, drugi del pa se je celo uspešno prodajal na pc, se pravi da večji del pc igralcev igra raje preproste streljačine( seveda zaradi dedicated strežnika) tako da je samo mali odstotek tistih ki bi radi imeli za streljačino tipa BF 50 tipk. BF BC2 je arkada, ampak ne takšna da bi jo tako primerjal z COD, prvo kar ločuje od cod-a je balistika vsega strelnega arzenala, sicer ni popolna ampak je, potem tu imamo recoil in ne nosimo treh pokalic zraven, vožnja vozil je arkadna, čeprav sem jo kurcal je še nekako zadovoljiva, moti me edino to da večjih travnatih površin za manevriranje kot v prvem delu. Navsezadnje pa raje kurcaj avtorja za lenobo.

Lej sej žalt ti ni treba.
Prvič arkadne igre... List of arcade games @ Wikipedia
FPSji zame pač niso arkadne igre. In nikoli niso bile. A pri tebi obstajata samo dve zvrsti iger... Arkadne in Simulacije?

Drugič... 4gumbni plošček omenjam zgolj zaradi povdarka na preprostosti konzol... točno vem kakšni so ploški v resnici... jao. 50 tipk? aha če nimaš 4 tipke moraš imet 50... vmes pa ne obstaja... itak na PCju imaš miško z dvema gumboma in wsad + še kakih6 tipk in to je ponavadi to... je seveda še bonus da dejansko lahko chataš s playerji in jih zmerjaš z noobi..

sej razumm... pač si pristaš konzole... sam to je že mal OFF topic... PC vs Konzola (pač vsak ma svoje) Mene sam mot ker Konzole vplivajo na PC gameplay. (FPSji na konzolah je smeh... mogoče se zato raj imenujejo arkade)

lp
~McG

GLAVNI ::

Od kdaj pa ne moreš chatat s playeri pri konzolah???

GLAVNI je izjavil:

aja če je tok izi pol pa sorry... še dobr da lovite vsako mojo besedo in ne uvidite sarkazma.

Konzole so tle v bistvu off-topic.

BFBC2 je malo poenostavljen BF2 (s precej boljso grafiko)

Balistika in fizikalni model sta se vedno boljsa kot v COD:MW2 (govorim o slednjem, ker ostalih nisem igral). Prav tako je tudi boljsi team play.

PS: Torej vse tole ga se ne naredi tako zelo zanic, kot nekateri tukaj razlagate. Meni sta tako MW2 kot BC2 vsec. Vsak po svoje in vsak zaradi svojih stvari, ki jih drugi nima. :) Predvsem pa zaradi tega, ker se ob igranju zabavam. :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: BigWhale ()

"sej razumm... pač si pristaš konzole... sam to je že mal OFF topic... PC vs Konzola (pač vsak ma svoje) Mene sam mot ker Konzole vplivajo na PC gameplay. (FPSji na konzolah je smeh... mogoče se zato raj imenujejo arkade)"

Veš kaj je hudo narobe pri tem, da so si pc fanboyi sami izmislili to preprostost in arkadno igranje, pač obupni odgovor na vedno slabši material ki prihaja na pc. Pač sem pristaš ampak hkrati igram hardcore material na pc. Je pa vse skup en sam offtopic . Pač mcgregor krivca iščeš na napačnem mestu, pravi krivec je leni razvijalec in založnik ki bi špil čim hitreje izdal. Recimo dober primer da zadovoljit vse igralce na vseh platformah mi je bil GRAW, na PC fps na konzoli TPS amapak sta obe verziji obdržali dokaj visok nivo realizma, pa se je dalo lepo špilat, ni blo ne premalo tipk kot se tebi zdi. Upam da boš razumel sicer brezveze da sploh kaj pišemo.

BigWhale je izjavil:

Predvsem pa zaradi tega, ker se ob igranju zabavam.

To je po moje bistveno. Verjetno nihče ne pričakuje, da bo računalniška igra lahko nadomestila pravo izkušnjo vojskovanja v Iraku ali Afganistanu. V praksi strelne rane bolijo, bombe razparajo trebuhe, da ven pogleda črevesje, nekateri zadetki so smrtni in ni respawna. Ostrostrelski posel je pa sploh težaven, ko čepiš v sovražnikovem zaledju na plus 50 stopinjah in čakaš na primeren trenutek, da nevtraliziraš high priority tarčo. Če ti ne uspe, si verjetno v naslednjih nekaj minutah mrtev, ker nad tebe spravijo čisto celotni arzenal, ki ga premorejo.

Zaresna vojna je grda reč in bodite veseli, da se lahko zabavate z BFBC2, ki je odlična igra, samo ko poštudiraš vse možnosti, ki ti jih nudi. Če pa se jo lotiš kot MW2, je pa res bolj uboga.

Pri LVL 18 sem komaj poštudiral, da lahko z bazukami streljaš tudi na označene (z darti) tarče, ki jih sploh ne vidiš. Nameriš na kvadratek, da se prikaže razdalja, potem pa ustreliš v zrak in projektil leti proti cilju kot javelin v MW2.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dronyx ()

GLAVNI ::

sam projektil ne pride vedno do cilja, lah se tud v kak hrib zaleti, če mu je na poti

Bananovec ::

GLAVNI je izjavil:

Ja no, to je res en velik - , ki je na konzoli vsaj pri meni veliki problem.
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple

mam nek problemček...frend je kupu igro,jo naložu in zlavfu vse normalno,samo problem je pa v tem,da je ne more uprejtat in v single playerju noče shranjevat. kakšna ideja?

e-marko ::

Bananovec je izjavil:

GLAVNI je izjavil:

Ja no, to je res en velik - , ki je na konzoli vsaj pri meni veliki problem.

Kaj točno je problem? Da lahko chataš pri konzolah?

LP
...somebody, somewhere...

Rotaidal ::

legice je izjavil:

mam nek problemček...frend je kupu igro,jo naložu in zlavfu vse normalno,samo problem je pa v tem,da je ne more uprejtat in v single playerju noče shranjevat. kakšna ideja?

Je RES kupil igro? Ker ta "problem" se dogaja v gusarski verziji igre....:\

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Rotaidal ()

ja,res je kupil.še osebno sem šel preveriti,ampak ne dela...res da mu je čitalec dvd-jev malce začel zezati(da sploh ne bere občasno),tako da ali je možno ,da se kaj ni naložilo?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: legice ()

A multiplayer pa mu dela? :)

ne ker ne more updejtat...probal smo use...zalavfat iz auto-playa,prk updejterja na računalniku,iskal patch....nič:P

Zakaj ne more updajtat? :) Napiše napako, nič?

Run as administrator? Če ima zanič dvd enoto, naj jo menja. Drugače pa igro.

=666= ::

Ma on original , ja :))

destroyer2k ::

legice

Internet explorer naj zažene in ga da pod TOOLS na ONLINE. Ker večina folka s tem problemom je to, ker bc updejter je vezan na internet explorer in že ma naštiman na work in offline bo no go za update.

aljaz-selmer ::

Pred kakim mesecem se mi je začelo dogajati, da mi igra Battlefield bad company 2 med igro zmrzne. Prej se mi to ni dogajalo. Imam nameščene zadnje patche in driverje za grafično kartico. Kar se tiče hardwera sem do zdaj izločil grafično kartico. Tako, da v njej ne tiči problem. Bom probal zamenjati tudi RAM če je mogoče problem v njem. Bom še poročal. S pregrevanjem nimam težav. GPU se segreje na približno 60°C, CPU pa na cca. 63°C. Vse druge igrice mi delajo brez problemov. Sem že tudi probal z novo namestitvijo. Ali ima še kdo drug podobne težave?

Specifikacije pa so:

Win 7 x64
Quad Q9300
ATI HD5670 1GB
matična ASUS P5Q PRO P45
DDR2 800MHz 4GB

P.S. Špil je original

Imam pa še eno vprašanje. Prej sem imel grafično Nvidia BFG Geforce 9800GTX+ 512MB. Zdaj pa imam ATI HD5670 1GB. Kolikšna je razlika med njima? Ali se mi splača obdržati ATIjevo za nekaj časa?

Zgodovina sprememb…

g. Oden ::

aljaz-selmer je izjavil:

Pred kakim mesecem se mi je začelo dogajati, da mi igra Battlefield bad company 2 med igro zmrzne. Prej se mi to ni dogajalo. Imam nameščene zadnje patche in driverje za grafično kartico. Kar se tiče hardwera sem do zdaj izločil grafično kartico. Tako, da v njej ne tiči problem. Bom probal zamenjati tudi RAM če je mogoče problem v njem. Bom še poročal. S pregrevanjem nimam težav. GPU se segreje na približno 60°C, CPU pa na cca. 63°C. Vse druge igrice mi delajo brez problemov. Sem že tudi probal z novo namestitvijo. Ali ima še kdo drug podobne težave?

Specifikacije pa so:

Win 7 x64
Quad Q9300
ATI HD5670 1GB
matična ASUS P5Q PRO P45
DDR2 800MHz 4GB

P.S. Špil je original

Imam pa še eno vprašanje. Prej sem imel grafično Nvidia BFG Geforce 9800GTX+ 512MB. Zdaj pa imam ATI HD5670 1GB. Kolikšna je razlika med njima? Ali se mi splača obdržati ATIjevo za nekaj časa?

Sicer to mogoče ni vzrok za zmrzovanje, ampak vseeno se mi zdi 63°C za CPU malo prevroče. Tam do 55°C pod obremenitvijo bi bilo vredu. Drugače pa probaj posodobit vse gonilnike, ki se jih da, to zna bit problem. Lahko tudi stestiraš RAM z memtestom, če je slučajno tam kaj narobe.

Kar se pa tiče razlike med HD 5670 in 9800GTX+ je slednja nekaj hitrejša, ni pa to gromozanska razlika, mogoče 30%. Pa Radeon podpira DX11 in se ti jo pomoje splača obdržat za nekaj časa.

Outsajder ::

Ali bo onslaught za pc ali nebo:8

Rotaidal je izjavil:

Zakaj ne more updajtat? :) Napiše napako, nič?

Run as administrator? Če ima zanič dvd enoto, naj jo menja. Drugače pa igro.

zrisal zadevo,zamenjal dvd enoto ,ponovno naložil in dela=)
hvala:D

Jou,

meni še manjka oni achievement knife 5 friends. Bi kdo tole kolektivno in organizirano skušal narediti z menoj? Drug drugemu pomagamo, seveda. Sem rank 50, tako da dajem zlate dogtage.

Če je kdo za mi naj piše na zs ali tu - skušam zbrati 6 ljudi da bomo vsi naredili ta achievement.

st0jko ::

o/
keks?

@i100k100: To pa je neka jaka fora. Potem lahko tudi organiziraš privat matche, kjer te nihče ne sme ustrelit in boš čez nekaj časa na vrhu leaderbord lestvice. Jaz sem dobesedno garal za to, da sem uspel spraviti K/D ratio nad 1. :|

to pa res ni tezko -.-

Kaj ni težko...misliš K/D nad 1? Jaz nisem navajen pasivno čepeti na hribu in streljati s snajperjem naključno mimo bežeče, zato pač malo večkrat zarijem v blato.

private matchi niso ranked. Poleg tega narediti en achievement ali pa rankat na tak način je velika razlika. Sploh pri tako slabo delujočem friends sistemu. Sploh pa iščem interesente in ne tiste, ki se s tem ne strinjajo.

Ve kdo če rabiš 5 različnih prijateljev ali lahko 5krat istega?

def0r ::

dronyx je izjavil:

Kaj ni težko...misliš K/D nad 1? Jaz nisem navajen pasivno čepeti na hribu in streljati s snajperjem naključno mimo bežeče, zato pač malo večkrat zarijem v blato.

Ni tezko, jaz imam nekje 1.3 kd ratio, pa se to je v resnici bolj slab glede na to da non stop suicide rune v njihovo bazo delam in jih tko pobijam:P

Jaz imam trenutno K/D 1.1, ampak do 50 levela bom verjetno prišel na 3 ali več, če bo šlo tako naprej.;((

Dua'L ::

Morda kdo ve če bo BC Vietnam plačljiv?
GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3

def0r ::

Kupiti bos moral expansion ce to mislis?

49106 ::

Ravnokar naročil BC2 od zavija za pičlih 17EUR. J*b*s STEAM

49106 je izjavil:

Ravnokar naročil BC2 od zavija za pičlih 17EUR. J*b*s STEAM

Super. še en rookie, ki mu bo treba dog tag vzet.

e-marko ::

Sam sem naročil včeraj. Torej sva že dva, hehe.

LP
...somebody, somewhere...

Dobrawc ::

Dodajte me, nick je: Dobrawc

glede K/D-ja...Če si en snajper, kr celo igro kampiraš, pol maš visok K/D, če pa objective delaš, pa svojmu teamu pomagaš, pol pa nimaš tko dobrega K/Dja, pa če igraš z OP orožji je izi, probite recimo z M14 ebr al pa M1 garand pol boste pa vidli da je težje met dobr K/D...

Pa Win/Lose ratio je men bl pomemben...

Jebes ratio, vazna je zabava.

Takrat kadar imam v igri najslabsi k/d ratio se ponavad najbolj zabavam. Al pa igram s kaksnimi spawn camperji.

Ali imam pa v teamu same 'snajperje', k ne vedo, da ce 'ime mape' RUSH, da mors dejansko k sovrazniku it in probat neki narest! ;>

m416 ::

Včasih si prov želim, da ne bi kazal k/d ratio k tko je polhn fazanov gor k sam snajpajo pa kampirajo. Nič od nič ne nardijo sam tist glup k/d ratio si nabijajo. Pa še bolj ob živce me pa medici spravljajo k te oživlja sred največiga ognja. In takim se ponavad lih userje, da ga noben ne zadane in pol te kr reviva pa reviva ti pa sam crkuješ. Bolno. Moj nick je edison697 če me kdo hoče dodat.

ZaLoMaT ::

Add me: MANKiller7

Add me: MANKiller7

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/MA...

Stats, če še kdo ne ve: http://bfbc2.statsverse.com/

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: ZaLoMaT ()

Zgodovina sprememb…

• spremenil: IvoJan ()
««
31 / 44
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kaj trenutno igrate? (strani: 1 2 3 459 60 61 62 )

Oddelek: Igre
3071513940 (13506) Nesta
»

Battlefield V (2018) (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

61280712 (37311) oo7
»

Battlefield 3 vs Cod Mw3 (strani: 1 2 3 4 5 6 )

29680973 (63459) Unknown_001
»

Medal Of Honor 2010 (strani: 1 2 3 4 )

19839509 (28914) Clubraider

Več podobnih tem