» »

Battlefield: Bad Company 2

Battlefield: Bad Company 2

««
30 / 44
»»

dronyx ::

Jaz bi rad recimo v miru treniral vožnjo helikopterja in zadevanje tarč. V igri je do sedeža praktično nemogoče priti, ker se okrog pristajališča vedno drenja polovica ekipe. Nisem pa še poskusil, če bi šel na prazen strežnik, ali se spawnajo helikopterji?

destroyer2k ::

onyx

Ja se pač vsa vozila so notri kot da bi bil povn server.

Bananovec ::

Helikopter ni težko šofirat. Black Hawk oz. whatewa it is je zelo enostaven. Rabiš samo par ur treniranja pa je.
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple

Par ur misliš zaresni helikopter, ali tega v igri? Par ur WTF? Saj ni to letalska simulacija.

ManDriver ::

dronyx je izjavil:

Jaz bi rad recimo v miru treniral vožnjo helikopterja in zadevanje tarč. V igri je do sedeža praktično nemogoče priti, ker se okrog pristajališča vedno drenja polovica ekipe. Nisem pa še poskusil, če bi šel na prazen strežnik, ali se spawnajo helikopterji?

Am.... singleplayer ?

Q za tiste, ki špilajo BFBC2 na PC platformi (multiplayer): koliko imate v povprečju folka v teamu?
--
If all the world is a stage, where is the audience sitting?

Zgodovina sprememb…

Am...v single playerju po spominu pilotiraš samo tisti modelček na daljinsko upravljanje, ki me je spomnil na zajebane misije s takimi helikopterčki in modeli letal v GTA San Andreas.

Berserker ::

GLAVNI je izjavil:

nastavi si ona dva dodatka, da ti ne kaže več kroga, ampak križeč, in potem ne bo težko dobiti zlate, jaz mam s saigo platinum

torej pri prveh dveh nastavitvha zadni dve zadevi

Hja brez magnum ammo in tistega križca sploh ne igram z šibrovkami, ravno zato pa je ta dodatek problem, točen zadetek ali pa zgrešiš, zato imam z NS2000 skoraj 60 % headshootov ker drugače si pečen, ker ni automatsko orožije kot saiga in usas12.

Ideja z treningi je totalna bedarija. To je nasploh tisto kar mrzim pri igrah. Raje bi videl če bi dali Conquest ali Rush z AI podobno kot BF2.

Zgodovina sprememb…

Kockica ::

GLAVNI je izjavil:

to je arica

Ne, Arica harbor je bila samo naslednja mapa.

McGregorSL ::

Po igranju vseh BF iger za PC lahko rečem da je Bad Company 2 druga najslabša igra iz serije Battlefield. Slabša je edin otroška BF:Heroes.

Grafika je zadovoljiva, modeli so super, zvok je odličen, Destruction je najbolši v igrah doslej... ampak gameplay so pa totalno zafural.... sploh nima občutka Battlefielda... špila se bolj kot nek COD ali pa navadn FPS. Vehicle combat je podn, air combat je pod podnom, water combat ne obstaja, mape so majhne, main gun je RPG ali GL ali sniper.... transport je šala tako air kot ground... ni letal....

...nimaveze... špil je narejen za konzole primarno in to se pozna pa naj trdijo kar hočejo... dokler ne bo PC only sploh ne bo dobrga špila za PC...

over and out

lp
McG

McGregorSL je izjavil:

Po igranju vseh BF iger za PC lahko rečem da je Bad Company 2 druga najslabša igra iz serije Battlefield. Slabša je edin otroška BF:Heroes.

Grafika je zadovoljiva, modeli so super, zvok je odličen, Destruction je najbolši v igrah doslej... ampak gameplay so pa totalno zafural.... sploh nima občutka Battlefielda... špila se bolj kot nek COD ali pa navadn FPS. Vehicle combat je podn, air combat je pod podnom, water combat ne obstaja, mape so majhne, main gun je RPG ali GL ali sniper.... transport je šala tako air kot ground... ni letal....

...nimaveze... špil je narejen za konzole primarno in to se pozna pa naj trdijo kar hočejo... dokler ne bo PC only sploh ne bo dobrga špila za PC...

over and out

lp
McG

Namen tega BF BC2 ni zamenjava BF, to je pač zamenjava MW2 ali povsem nov BF v drugačni obliki. Tvoj post je par vrstično nakladanje. Govoril si samo o tem kaj bi morala igra biti, se pravi klon v lepši grafiki, si to želiš ? COD sindrom ? Gameplay je čisto normalen, nevem točno kaj te moti, skoraj enak kot v drugih FPS igrah. Da bi dodali letala, ne hvala, potem raje posežem ARMA2 ali pa lock on so večje mape vsaj. S čem boš igral je tvoja izbira. V glavnem igra je še dovolj taktična da ohranja neko BF vzdušje. Zadnji stavek je že čisti fanbojizem, lahko si srečen da si dobil tako igro na pc. Imaš dosti pc onyl iger, ki pa so povečini ruskega izvora, bugaste ter dolgočasne.

legice ::

se igra kot navadn fps ali pa cod...kaj si pa tuki zinu? poanta fps-ja je da se pač gleda v tej perspektivi in strela.pol ti raj probi v 3. perspektivi,sam ti tut to ni ušeč. probi arma,team fortress,css,hl serija...če ti pač ni ušeč,ti pač ni ...kaj češ.pa probi hitman serijo,cplinter cell,gta...dost jih je veš=)
Prekopu vrt in našu Bin Ladna

BigWhale ::

Letala v BF2 so bila podn od podna. Letalni model nikakrsen. Letel sem zilijon ur na hardcore simih in v BF2 je bilo tako sranje, da kr grozn. I sucked at it! ;>

Pa dam roko v ogenj da bi v Il-2 ali pa v Lock-On premagal vse, ki letajo v BF2. :> Vsaj tiste, ki drugace ne posegajo po simih. :)

letala nism znav uporabljat v bf2 in še zmeraj ne,pa tudi heli,vem pa da so eni bli tok nageekani da kr glava peče=)...pa zmer sm zletu iz mape:))

DOOM_er ::

če si mel joystick je blo za šalo letet z letalom, nevem zakaj. Heli, mouse sensitivity do konca pa je blo :))
Robots will steal your job. But that's OK

Bedarija so helikopterji, ni treninga za njih kako potem naj človek zna, enkrat mi je uspelo UH 60 obdržat v zraku par minut, da je posadka na minigunu opravila svoje, potem sem se helikopterjev raje izogibal, sem pa imel zato večje veselje sedet na zu23. Raje bi videl če bi helikopter pripeljal kot support, podobno kot v MW2 da AI opravi svoje ali pa bi ga sestrelil, vsaka stran bi imela omejeno supporta, enako bi naredili za mortar: omejeno na par salv, da nebi imeli kamperji žulov na riti.

@tr33k par postov gor si napisal, da so treningi bedarija, tuki pa trdiš, da so helikopterji bedarija, ker ni treningov zanje?

Jaz se spomnim GTA San Andreas, kako so dobro rešili to zadevo s treningi, ko si prvič dobil letala. Najprej si imel par misij za trening, da si se sploh naučil leteti.

Imam pa še eno idejo. Igra bi lahko imela tako kot L4D serija računalniškega "direktorja", ki bi si izmišljal scenarije na mapi in potem skupini igralcev določal naloge. Točke bi dobil glede na opravljen cilj, ne za to, da kot kura brez glave letaš naokrog po mapi in streljaš na slepo. Vem sicer, da je to težko sprogramirat tako, da bo vzdušje pravo, ampak po moje bi se dalo.

BigWhale ::

DOOM_er je izjavil:

če si mel joystick je blo za šalo letet z letalom, nevem zakaj. Heli, mouse sensitivity do konca pa je blo :))

Imam joystick. Ni sala letet z njim. Mape so premejhne, loopinga ponavad ne mores narest, ker si takoj previsok in pol se avionu sfuzla in ne mores nazaj in pol ti rece, da si sel ven iz mape in te ubije.

Flight model je pa neki kar se za simulacijo rolkanja osnovnosolcev ne bi blo dobr ...

Ostro zavijas, das gas, vklopis afterburner in avion zavije hitreje!!!

Grozn, no.

but it works! sem sam tudi težek sim fan, samo za potrebe bfja je bil meni letalni model čist ok

Ali mi lahko prosim kdo razloži, kako se upravlja UAV. Nekako ne najdem tipke, s katero bi lahko streljal z navadno municijo, ne z raketami. Sem pa opazil, da se to nekako da.

dronyx je izjavil:

Ali mi lahko prosim kdo razloži, kako se upravlja UAV. Nekako ne najdem tipke, s katero bi lahko streljal z navadno municijo, ne z raketami. Sem pa opazil, da se to nekako da.

to pa moraš odkleniti kot "sposopbnost". alt nekaj piše in je tazadna stvar ki jo odkleneš za vozila,slika pa so 3 metki.

def0r ::

Mitraljez je zadnji perk ki ga dobis pri vehicle.
Kontroliranje UAVja je najbolj simpl :) R,F za up and down, smerne tipke za premikanje, levi miskin gumb za raketo, ce imas perk pa desni gumb za mitraljez.

def0r je izjavil:

Kontroliranje UAVja je najbolj simpl :)

Saj je, ampak če hočeš pomagati svoji, potem ne boš šel direktno na sovražnika ina ga začel šutirati. Je dosti bolje, če greš visoko ali pa še boljše, da delaš velike kroge in zelo nizko.
Regards, Apple

UAV je v bistvu zelo lahka tarča, ker ga lahko sklatijo z navadnim orožjem. Bom pa poskusil taktiko, da letiš zelo nizko in se skrivaš za objekti. Upam da deluje tipka Q za označevanje nasprotnika, ker to se mi zdi še najbolj uporabna funkcija (razen če ti uspe upepeliti kakšen tank).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dronyx ()

Bolf3nk ::

imate vsi nastavljeno tipko Q za spotanje?:))

imo, najbolj uporabno je če si nastaviš na miško

q mam ker sem še od bf2 navajen:)

Ali je komu jasno, zakaj BF2 nima neke omejitve, kateri poklic lahko izbereš za igro? Kakor opazujem, si ti lahko karkoli in potem imaš absurdne situacije, kot je ekipa 4 medicov, ki se neprestano oživljajo, ali pa pol ekipe snajperjev (zanalašč nisem napisal recon, ker to niso), ki zakampira na vrhu hriba in se naslednje pol ure ne premakne niti za milimeter. Potem pa jokajo, da izvaja nasprotnik "base rape". Da ne omenjam inženircev, ki jih večina igra samo zato, da z bazukami strelja na druge soigralce, medtem ko tanka ne zna popravljati skoraj nihče. Jaz sem opazil, da ko se v tank usedeta izkušena igralca, je skoraj neuničljiv, ker ga sproti popravljata.

=666= ::

Spet mešaš BF2 z BFBC2;(

onyx, igraj na serverjih, na katerih so admini. Recimo precej ql je igrat na hc serverju, kjer niso dovoljene sniper orožja.

blokada v igri nikoli ni ql:|

Po moje je blokada ql, če je zaradi tega igra bolj uravnotežena. BFBC2 včasih res blesti in poseka arkade tipa MW2, ker nudi dosti globlji taktični pristop, ampak pogoj za to pa je, da igralci igrajo, kot je zadeva zamišljena. je pa seveda res, da težko nekomu braniš biti snajper, če edino to zna igrat in ga zabava.

legice je izjavil:

blokada v igri nikoli ni ql:|

seveda je. Se da vsaj normalno igrat.

Jaz sem po nekaj urah čedalje bolj prepričan, da igra kot je BFBC2 obvezno potrebuje trening misije, kjer se bi moral vsak igralec naučiti vsaj osnov, sicer igra izgubi vso globino in postane MW2. Recimo tole spodaj je moj rezultat, ko sem drugič ali tretjič igral inženirca.

Enostavno sem sedel v tanku za mitraljezom in streljal na pešadijo ter pred sabo mine na cesti in ves čas pritiskal Q, da so ostali videli nasprotnika. Vsaka resna poškodba pa ven iz tanka in švasat ohišje. Pri čemer večina voznikov tanka sploh ni poštudiralo, da lahko jaz tank popravljam in so mi zbežali, potem pa ena raketa in konec. Hej, easy, tank je dragocen. Umakni se v zavetje in počakaj, da ga inženirci popravijo. Ne pa kot MW2 na juriš.

Zgodovina sprememb…

ampak potem tisti ki tisti kateri so bili "blokirani" npr snajperi ne uživajo. zmer bo 1 v pomankanju al se mu ne bo zdelo fer,sam moja praksa je da če ti ne paše,pač zamenji server,ali pa igrj s takimi ,ki podobno razmišlajo. pač tako je moje mnenje;)

sniperjev je itak preveč, se ne jočem zaradi tega

Recimo še ena burleska s snajperji, ker sem se ravno naučil streljati iz UAV. Mapa Arica harbour, vzamem UAV, letim okrog nasprotnikove baze na hribu in UAV lebdi tik za stražarskim stolpom, v katerem se drenjajo trije snajperji. Opazil me ni nihče, ker vsi gledajo na drugo stran z daljnogledi. Jaz pa tudi takoj nisem poštudiral, s katero tipko streljam z mitraljezom. Končni rezultat dva mrtva, potem so me sestrelili. :|

Ne šparat raket. Spusti raketo, pol pa jih zastrelaj ko pra''e. UAV je še bolj dragocen. Z njim lahko uničiš vse kar lazi in leti.
Regards, Apple

Sedaj se moram naučiti leteti še s helikopterjem. Danes sem bil gunner modelu, ki je en sam helikopter obdržal več kot 20 minut cel! Letel je kot bi igral na simulatorju in po vsakem napadu se je spustil v zaledju na tla in helikopter popravil. Sestrelil je pa praktično vse nasprotnikove tanke in helikopterje. Kako je to možno, nimam pojma. Možno da uporablja kakšen joystick ali kaj podobnega.

2 enginerja ki sta na voice chatu :) Je mozno samo je pa res da je lazje na gamepadu igrati s helikopterjam ker je BC2 prevec prirejen konzolam. Malce poyoutubaj bos videl kaksne akrobacije lahko na konzoli delajo.

M-XXXX ::

dronyx je izjavil:

Sedaj se moram naučiti leteti še s helikopterjem. Danes sem bil gunner modelu, ki je en sam helikopter obdržal več kot 20 minut cel! Letel je kot bi igral na simulatorju in po vsakem napadu se je spustil v zaledju na tla in helikopter popravil. Sestrelil je pa praktično vse nasprotnikove tanke in helikopterje. Kako je to možno, nimam pojma. Možno da uporablja kakšen joystick ali kaj podobnega.

Tudi sam sem enkrat igral z enim takih... Moj vmesni score kot gunner je bil cca 30:0 :)

Človek se je umikal raketam, zadel vse kar je streljal... Ene dvakrat so ga zadeli z dartom in se je med hišami umikal in bežal pred raketo... Vse to kakšen meter nad tlemi:D

Jaz sem malo treniral letenje z joystickom in je res nekoliko lažje, še vedno pa ne trivialno. Nagibanje levo desno na manjši višini je očitno najhitrejši način, da helikopter razbiješ. Precej težko pa se mi zdi hitro in pravilno izvesti pristajalni manever, da popraviš helikopter, čeprav je res, da se ne razsuje takoj, tudi če bolj na trdo pristaneš, samo ne smeš ga preveč nagniti, ker se obrne na glavo.

Je pa po moje letenje brez solidnega gunnerja, ki razume, da metki ne letijo naravnost in moraš ko meriš na nasprotnikov helikopter upoštevati še njegov let, izguba časa oziroma škoda helikopterja. Enako velja za tanke. Dober gunner mora imeti obvezno poklic inženerca, ker očitno samo oni vidijo mine pred sabo in jih mora sproti uničevati z mitraljezom.

Zgodovina sprememb…

globoko grlo ::

onyx, zadn cajt da si najdeš en klan :)

Berserker je izjavil:

McGregorSL je izjavil:

over and out

lp
McG

Namen tega BF BC2 ni zamenjava BF, to je pač zamenjava MW2 ali povsem nov BF v drugačni obliki. Tvoj post je par vrstično nakladanje. Govoril si samo o tem kaj bi morala igra biti, se pravi klon v lepši grafiki, si to želiš ? COD sindrom ? Gameplay je čisto normalen, nevem točno kaj te moti, skoraj enak kot v drugih FPS igrah. Da bi dodali letala, ne hvala, potem raje posežem ARMA2 ali pa lock on so večje mape vsaj. S čem boš igral je tvoja izbira. V glavnem igra je še dovolj taktična da ohranja neko BF vzdušje. Zadnji stavek je že čisti fanbojizem, lahko si srečen da si dobil tako igro na pc. Imaš dosti pc onyl iger, ki pa so povečini ruskega izvora, bugaste ter dolgočasne.

Nakladanje ali ne povedal sem samo, kar si mislim o tem špilu. Sicer nevem koliko si star ampak zgleda da nisi igral prejšnjih Battlefield iger? Ker če bi igral bi vedel, da je battlefield iztopal od ostalih FPS iger...
Očitno neveš o čem govoriš, ker COD je Quake varijanta FPSja... Medtem ko je bil battlefield mnogo več kot to. Serija mi je bila ravno zato všeč, ker ni bila simulacija in povdarek je bil na vozilih... tako da JA želel bi, da se Battlefield klonira po Battlefieldu in ne po ostalih FPSjih ... še posebi ne po CODu kot se je BC2.

Ne pričakujem, da uvidiš kako konzole ubijajo PC igre...

Berserker je izjavil:

Gameplay je čisto normalen, nevem točno kaj te moti, skoraj enak kot v drugih FPS igrah.

Točno to hočem povdart... Battlefield NI imel enakega gameplaya kot ostale FPS igre!!! Moti me da je postal kot ti praviš COD sindrom... Povprečen klon CODa... + da je primarno narejen za konzole (kar se močno pozna)

lp
~McG

Ah ne, klani niso zame, ker tudi nima toliko časa. Pričakujem pa od soigralcev, da se obnašajo razumno. Toliko nasmejal, kot sem se v BFBC2, se že dolgo nisem. Najbolj zabavno pa je z UAV preganjati snajperiste! Za crknit od smeha. Toplo priporočam.:))

Redshark ::

mislim da če vam ne gre ko letite s helikopterjem (na miški)probajte na tipkovnici js sm to u bf2 naredu in mi je šlo potem odlično u avionu ali pa u helikopteju in tut tukaj mi gre zelo dobro samo ponavadi dobiš nesposobnega gunnerja ki ne more zadeti ničesar tudi če lebdiš s helikopterjem.tipke na tipkovnici pa priporočam: da se nagneš levo leva puščica za desno desna puščica za z nosom navzdol zgornja puščica in z nosom navzgor spodnja puščica premikaje naprej,nazaj,levo,desno,itd.pa najbolje da pustite tako kot je (w,a,s,d)

McGregorSL je izjavil:

Berserker je izjavil:

McGregorSL je izjavil:

over and out

lp
McG

Nakladanje ali ne povedal sem samo, kar si mislim o tem špilu. Sicer nevem koliko si star ampak zgleda da nisi igral prejšnjih Battlefield iger? Ker če bi igral bi vedel, da je battlefield iztopal od ostalih FPS iger...
Očitno neveš o čem govoriš, ker COD je Quake varijanta FPSja... Medtem ko je bil battlefield mnogo več kot to. Serija mi je bila ravno zato všeč, ker ni bila simulacija in povdarek je bil na vozilih... tako da JA želel bi, da se Battlefield klonira po Battlefieldu in ne po ostalih FPSjih ... še posebi ne po CODu kot se je BC2.

Ne pričakujem, da uvidiš kako konzole ubijajo PC igre...

Berserker je izjavil:

Gameplay je čisto normalen, nevem točno kaj te moti, skoraj enak kot v drugih FPS igrah.

Točno to hočem povdart... Battlefield NI imel enakega gameplaya kot ostale FPS igre!!! Moti me da je postal kot ti praviš COD sindrom... Povprečen klon CODa... + da je primarno narejen za konzole (kar se močno pozna)

lp
~McG

Igral sem 1942, 1943 in kak teden tudi BF2. Seveda sem obvezno igral tudi online. Poudarka na vozilih nisem našel, razen tega da si rabil nevem koliko bazuk ali panzerfaustov da si tank pownal. Praviš da ima BF drugačen gameplay, daj razloži kakšen drugačen gameplay, drža puške, skakanje in streljanje je enako kot v cod.

Po tem videu imam še večji občutek wannabe cod. V glavnem Bf2 je še vedno navadna streljačina samo da ima vozila pa medic packe.

Ni res :) BF2 ima svoj gamestyle in snipanje ne v resnici tezje, mape so huge ect.

sniper zna bit kr jeb*na stvar za igrat, ni tok simpl kokr video prikazuje. Pa da bf2 nima poudarka na vozilih? Me prov zanima kako bi ti potem od letalonosilke pa do otoka pri Waku plaval, oziroma prepešačil cel fushe pass. Svaka čast na tebe res

Za sniper se lahko sploh vprašam, če ima zadeva balistiko, potem bi ocenjeval kako težko je, razen če misliš da je težko bit sniper, ker ostali folk tolk skače in leti naokoli z 30kg opreme kot ninje.
Vozila so ravno toliko da se pripelješ, nekakšnega poudarka pa na njih ni.

globoko grlo ::

A vi to o BF2 al o BFBC2?
ker mene prov boli za BF2 :)

Berserker je izjavil:

Za sniper se lahko sploh vprašam, če ima zadeva balistiko, potem bi ocenjeval kako težko je, razen če misliš da je težko bit sniper, ker ostali folk tolk skače in leti naokoli z 30kg opreme kot ninje.
Vozila so ravno toliko da se pripelješ, nekakšnega poudarka pa na njih ni.

Če si samo kak teden igral je res dovolj da poveš, če ti je všeč ali ne ... za kako resno oceno gameplaya pa niti ne... jaz sem špilal vsakega po 1 leto ... BF1942, BF vietnam,BF2, BF 2142 ... BC2 še najmanj... od izida do zdaj.

BF je arkadno obarvan, tako da NI tako kot pri CODu kjer je 1hit dead. In da ni povdarka na vozilih? Ja če sklepaš po BC2 pol res ni (zato pa je tako kot je)... Če pa gledaš korenine to je vsi Battlefieldi za PC (ne gledat konzol, ki so pač "ukradle" idejo iz PC in jo poenostavile za 4 gumbne ploščke) potem tvoja izjava totalno mimo... Da ti osvežim spomin... Lahko si upravljal letalonosilko, več vrst letal, vključno z težkimi bomberji(in vsemi topovi na njih), bojne ladje, tanki, jeepi, APCji , AA vozila, GG topovi, več vrst helikopterjev, ...
...in kot je nekdo omenjal mape so bile HUGE... potem so tu še razni bonbončki kot, da dejansko si lahko uporabil transportno vozilo za prevoz ljudi za 1000x dalj kot nekaj metrov kot jih lahko sedaj v BC2. Sniperji,RPG,GL noobi niso bili problem, imel si dejansko zračne boje, V BF:vietnam si lahko navil radijo v helikopterju, še najbolj pa si imel cilj jasno določen... ne pa tako kot sedaj k se vsak spawna kjer koli, vse skupi je nek deathmatch kaos, mape so tolk majhne da sniper iz enga konca na druzga zadane, + 80% smrti je RPG,GL,sniper... BC2 je nek COD wannabe in ja to je moje mnenje...

...in še vedno trdim, da je po gameplayu to 2. najslabši Battlefield do sedaj.

lp
~McG
««
30 / 44
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kaj trenutno igrate? (strani: 1 2 3 459 60 61 62 )

Oddelek: Igre
3071513820 (13386) Nesta
»

Battlefield V (2018) (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

61280632 (37231) oo7
»

Battlefield 3 vs Cod Mw3 (strani: 1 2 3 4 5 6 )

29680934 (63420) Unknown_001
»

Medal Of Honor 2010 (strani: 1 2 3 4 )

19839499 (28904) Clubraider

Več podobnih tem