Forum » Igre » Battlefield: Bad Company 2
Battlefield: Bad Company 2
legice ::
lihkar dobu zadevco =)
sem pa malo razočaran da ne morem povezati s steamom navadne verije,ampak samo limited verzijo....oh ja...=)
u gonna get 0wned biachez xD
sem pa malo razočaran da ne morem povezati s steamom navadne verije,ampak samo limited verzijo....oh ja...=)
u gonna get 0wned biachez xD
Prekopu vrt in našu Bin Ladna
J3nc ::
Good Guy ::
zdele preigral par rund..
igra napram beti seka, teče res perfektno, vse na max.
igra napram beti seka, teče res perfektno, vse na max.
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
Naj računalnik dela za vas^^
FeniksX ::
To ti je igra!!! Grafika stokrat bolša ko ne vem kira igra. Zdle sm glih igrau mapo ko so neke nasedle ladje v pesku ... dobesedno peščena nevihta :D
Pa quad procesor se ful pozna to zihr.
Pa quad procesor se ful pozna to zihr.
Heavy ::
chucki ::
Pesimist ::
Se da kak username kreiran zbrisat? Ker mam zaj SawyerSLO in Sawyer007. Prvega ne uporablam.
btw ce koga zanima. Operation flashpoint dragon je ta weekend na steamu samo za 7EUR.
Aja pa tudi limited non steam verzije se neda povezati z steamom, sem probal.
btw ce koga zanima. Operation flashpoint dragon je ta weekend na steamu samo za 7EUR.
Aja pa tudi limited non steam verzije se neda povezati z steamom, sem probal.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pesimist ()
zlatmaj ::
sem istaliral igro zdaj pa ko hocem igrat ne delajo komande dela samo tipka W S A D miska se pa vrti v krogu morda kdo ve zakaj?
nope. Failed to connect to EA online. Al nekaj takega. Grem restartat.
EDIT:
nothing tema!
EDIT:
nothing tema!
Zgodovina sprememb…
MrX ::
sem istaliral igro zdaj pa ko hocem igrat ne delajo komande dela samo tipka W S A D miska se pa vrti v krogu morda kdo ve zakaj?
To fix sticky controls (for those who get key shadow/lag with wasd etc):
- Delete the joystick controls under foot (options->controls->foot), then it works fine
kipi800 ::
Pfff vsake 5min en več problem tok napak mislm ne vem kaj so delal, ko so razvijal špil s tem ga bodo čisto zjexxl.
Spock83 ::
Mislim, da cel svet že igra (Samo jaz ne, ker še čakam pošto iz game.co.uk). Niti ni presenetljivo, da ne dela.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Spock83 ()
legice ::
ma te connection napake so prov že mal nadležne....vsi serverji so kao "polni"....drugače pa ja,puščava je huda,snežena tud ni slaba sam jhe pa ful blooma...dokaj zanimiv SP,čeprav sem pričakoval malce več,ampak ker je večinoma MP špil,bom malce zamižal=)
Prekopu vrt in našu Bin Ladna
tsatthoggua ::
Sem narocill igro pri game.co.uk, kjer me je s postino vred limited edition prisla 30EUR. Pricakujem jo enkrat zacetek naslednjega tedna (3-5 dni delivery) in upam da bodo do takrat teli porodni krci reseni - ce ne bom pa vsaj SP v miru preigral ;)
Bolf3nk ::
Kdaj si dobil mail, da so ti poslali igro? jaz sem ze danes dobil igro, poslali pa so v sredo
tsatthoggua ::
Narocil v sredo zvecer, mail da je bilo poslano pa dobil v cetrtek zjutraj. Da bi dobil ze danes, ne verjamem, ker ne vem kako kaj posta pri nas dostavlja. Sicer pa glede na to, da sem igro dobil 10-15EUR ceneje kot pri nas me tisti dan cakanja sploh ne moti.
Bolf3nk ::
skoraj vsaka posta dela ob sobotah dopoldan do 12h. tudi ce postarji ne nosijo okoli. robo pa imajo na sami posti. idi osebno pogledat.
Ocitno sta dva moda v gejmu. HardCore pa Arcade iz bete? Sem bil na enem serveru ko ni blo krizca pa so kar hitro padali. Pol pa spet na drugem ko sem rabo starih 10 zadetkov z kalasnikom povprecno. Me only play hardcore from now on.
Bor H ::
Zanimivo, tole me zanima, je to res? (to pomeni: je še kdo to videl/kaj o tem slišal, ne mislt da ti ne verjamem ;))
Je res ja. Hardcore opcijo vidis ce gres pod server details. Samo vecina ma off. Ko sem pa bil na enem serveru ki ni blo krizca in mislim da so z 3-4 susi iz kalasnika padali. Zaj sem pa bil spet na standardnem z krizcem pa z celim magazinom nisem mogo ubiti 2 kekca z hrbti bek obrjena. Statistika je spet kazala 10 susov povprecno na kill.
http://boards.ign.com/teh_vestibule/b52...
http://boards.ign.com/teh_vestibule/b52...
Zgodovina sprememb…
IvoJan ::
ma to je pol isto ko pri codu narjen. pri hardcore padajo z 2ma metkoma v lev prst na nogi, pri normal pa cel magazin v glavo spustis pol te pa on z deaglom sname ko merjasca.
|TUF X670E plus WIFI|7900X3D|arctic LF2 360mm|
|64gb 6000 CL30 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|
shark_nm ::
Le uživajte dokler ne pridejo cheati ven in bodo luzerji spet veselo skakali po mapi ter si ga metali ob pogledu na rezultat 103 6 ooooooh aaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaa... pljunk za kapljico semenske tekočinice na tipkovnico. Matr jim nabijem
sem se probo registrirat na http://veteran.battlefield.com/ pa mi za 1942 in roadto roam jamra da je cdkey already been claimed. Niti BC2 ni osvetlen, samo neki kurc levo, heros al kaj so. Mah...
DuaL ::
Men se pa je DVDrom pokvaril pa ne morem igrat MP, obstaja kakšna moznost da brez cdja igram?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DuaL ()
crack?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: IvoJan ()
Men se pa je DVDrom pokvaril pa ne morem igrat MP, obstaja kakšna moznost da brez cdja igram?
online aktivacija
ampak boš mogu reinstalirat
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MrX ()
DICE associate producer Barrie Tingle has revealed that at the moment, during the week of the game's retail release, more people are playing the PC version of the game than both the 360 and PS3 editions combined.
http://kotaku.com/5487038/battlefield-b...
zanimivo :)
to je pa to ko nič ne berete ko inštalirate špil... imel si opcijo online aktivacijo ali pa dvd v cdromu skoz
http://kotaku.com/5487038/battlefield-b...
zanimivo :)
Nimam cracked mam original vendar ne morem dati cdja noter ker je dvd rom pokvarjen.
to je pa to ko nič ne berete ko inštalirate špil... imel si opcijo online aktivacijo ali pa dvd v cdromu skoz
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MrX ()
zloudej no dvd crack pa bos lahko zagnal brez dvdja
Bor H ::
Sam bo ob prvem patchu problem, pa še verjetno bo sranje zarad punkbusterja. Na eni drugi mašini si naredi .iso iz DVDja in ga mountaj na svoji, pol pa še enkrat inštaliraj z online aktivacijo.
DuaL ::
zloudej no dvd crack pa bos lahko zagnal brez dvdja
Hvala zdj mi dela, samo upam da ne bom dobil Ea ban?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DuaL ()
Rotaidal ::
Kot je rekel MrX, preden namestiš igro te vpraša, če želiš online aktivacijo, potem ne rabiš Dvdja.
kipi800 ::
Mam problem in sicer, ko se hočem loginat mi napiše "you have been singed out this might be due to multiple sign ins with the same account" nikoli se nisem večkrat logeru!
xsannyx ::
a DX 11 pri tej igri ti automatsko da če imaš DX11 grafično kartico ali moraš posebej kje naštimat ker jaz nisem našeL? igral sem pa pri frendu, ki nima DX11 kartice in ne vem če je sploh bilo kaj razlike..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj trenutno igrate? (strani: 1 2 3 4 … 59 60 61 62 )Oddelek: Igre | 510311 (9877) | Nesta |
» | Battlefield V (2018) (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Igre | 79671 (36270) | oo7 |
» | Battlefield 3 vs Cod Mw3 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 80478 (62964) | Unknown_001 |
» | Medal Of Honor 2010 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 39326 (28731) | Clubraider |