Forum » Igre » Battlefield: Bad Company 2
Battlefield: Bad Company 2
Bor H ::
Jst sm skor sigurn da bodo na dan izdaje igre dal tudi nov patch vn, nimajo razloga ga dajat prej na net.
ABX ::
Kako nej to nardim ? Skoz mi teži ,Unable to acess or set process affinity.
Imaš Visto ali Win7?
Jst sm skor sigurn da bodo na dan izdaje igre dal tudi nov patch vn, nimajo razloga ga dajat prej na net.
Jaz sem že hotel naročit igro, potem sem videl kako obupno dela in sem se premislil.
Če bojo zadevo uredili da nikoli ne pade pod 60FPS potem jo bom nabavil.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ABX ()
Če je beta delala fajn verjamem da bo tudi retail, je pa res da je veliko bolj vezana na CPU kot GPU, pogon je pač narejen za PS3 v osnovi
st0jko ::
Zelo slab SP. Veliko hroščev, brez umetne inteligence, nasprotniki se zatikajo in lohk plešem okol njih, pa me sploh ne jebejo(zgodilo 2x), hroščati leveli, slaba optimizacija... Overall, SP ne doseže današnjih, že tako nizkih standardov... Če nebi bilo bete in če še nebi imel naročene igre bi po tem SP-ju dobro premislil če je igra vredna EUR.
keks?
Dejte počakat do uradnega izida, sem sigurn da bo izšel okoli dneva izida še kak patch, ki bo popravil optimizacijo in hrošče
mjolnir ::
Samo ne razumem zakaj tako slabo dela, beta je bila odlično optimizirana( sploh z zadnjim patchem). Ta Sp je pa itak samo za okras, da se navadiš kontrol. Pravi čar igre je multiplayer.
Imam win7
Ne vem kaj ti rečt, ker ta problem se meni ne zgodi. Neko težavo z pravicami imaš.
Jaz samo dam desnki klik na BFBC2Game.exe process in izberem "Set Affinity".
Samo ne razumem zakaj tako slabo dela, beta je bila odlično optimizirana( sploh z zadnjim patchem). Ta Sp je pa itak samo za okras, da se navadiš kontrol. Pravi čar igre je multiplayer.
To da je SP samo za okras upam da je vseem jasno. Ampak to da ne dela na 60FPS za MP je katastrofa.
P.S: Zdaj sem probal še na Win7 64bit, v dx10 z vsem na max dela na 40-50FPS in CPU občasno gre do 70%.
Nekaj je tu narobe.
Zgodovina sprememb…
FeniksX ::
Jah ne vem ka ste mislal da vam bo stalno 60 fpsjev držal?
Tehnologija gre naprej, grafika tud. Fps je v tejle igri čist odvisn od akcije. Meni lahka v trenutko pade z 60 fpsjev tudi na 20, ko je več akcije. Pa imam GTX 260 in Q9550.
Ta igra bo čez ene 2 leti pomoje mela stalno 60 fpsjev.
Drgač pa...
Ravno včerih dobil Q9550 in je kr opazna razlika med 2 jedernim in 4 jedernim. (E6600 na q9550)
Tehnologija gre naprej, grafika tud. Fps je v tejle igri čist odvisn od akcije. Meni lahka v trenutko pade z 60 fpsjev tudi na 20, ko je več akcije. Pa imam GTX 260 in Q9550.
Drgač pa...
Ravno včerih dobil Q9550 in je kr opazna razlika med 2 jedernim in 4 jedernim. (E6600 na q9550)
Rotaidal ::
Zelo slab SP. Veliko hroščev, brez umetne inteligence, nasprotniki se zatikajo in lohk plešem okol njih, pa me sploh ne jebejo(zgodilo 2x), hroščati leveli, slaba optimizacija... Overall, SP ne doseže današnjih, že tako nizkih standardov... Če nebi bilo bete in če še nebi imel naročene igre bi po tem SP-ju dobro premislil če je igra vredna EUR.
Ta sp je daleč najboljši v BF seriji. So vsaj neko zgodbo skupaj spacali. BF je MP igra ne SP. Če bi igral prejšne serije bi videl, da tam dejansko SP igre sploh ni bilo. Kao SP je bil tam katastrofa, sploh v vietnamu. Piloti so iz helikopterjev skakali med transportom itd..Tam si sam proti botom preigraval mp mape. AI pa je bil itak daleč najslabši, kar se ga da videt :P Sp je narejen za malo vaje pred mp.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Rotaidal ()
M-XXXX ::
Kaj je potrebno naredit v delu ko rešuješ pilota? Prideš na neko "polico" kje postrelaš v vasi vse vojake (v daljavi sta kot 2 neka ogromna stolpa). Vendar tudi ko vse postrelam se nič ne zgodi, it pa ne morem nikamor (če grem iz tiste police, grem "iz" mape in me ubije.
Rotaidal ::
Odvisno od koga kupuješ...če ima kakšna spletna trgovina oglas na bolhi pol nebi smelo bit problema.
Jaz sem naročil pri teh game.uk.com.
So še najcenejši.
Jaz sem naročil pri teh game.uk.com.
So še najcenejši.
To sem nekje prebral, ampak pol sem pa vidu drugje da to velja le za določene trgovce. Bomo vidl, drugače bi verjetno preko amazona vzel.
st0jko ::
Kaj je potrebno naredit v delu ko rešuješ pilota? Prideš na neko "polico" kje postrelaš v vasi vse vojake (v daljavi sta kot 2 neka ogromna stolpa). Vendar tudi ko vse postrelam se nič ne zgodi, it pa ne morem nikamor (če grem iz tiste police, grem "iz" mape in me ubije.
Če je to takoj po tisti sceni, ko jih pokličejo nazaj v bazo, ampak oni se vseeno odločijo it rešit pilota, bi moral tam imet vas odprto.. Sploh ti ni treba strelat iz tiste police.. samo pač lažje je od tam.. če ti mape ne odpre probaj na novo loadat.
keks?
Točno tam ja...
Sem probal že večkrat, pa je zmeraj isto, kamorkoli se premaknem od tam zapuščam "odprto" mapo...
Sem probal že večkrat, pa je zmeraj isto, kamorkoli se premaknem od tam zapuščam "odprto" mapo...
globoko grlo ::
Po parih misijah na hard lahko rečem samo lame SP pa pika.
Tale SP dela krivico MP beta, hehe
Za SP kupit tole je total mim, za MP pa skor ni bolšga.
morm še dodat, kakšn specialc si, če imaš homing beacon na riti naliman
sam za mm pogledaš in zaklona in te že vsi nažigajo, krneki
pa pouhn enih skript, krneki
Total lame SP.
Zdej pa hit MP nažigat :)
Tale SP dela krivico MP beta, hehe
Za SP kupit tole je total mim, za MP pa skor ni bolšga.
morm še dodat, kakšn specialc si, če imaš homing beacon na riti naliman
sam za mm pogledaš in zaklona in te že vsi nažigajo, krneki
pa pouhn enih skript, krneki
Total lame SP.
Zdej pa hit MP nažigat :)
MrX ::
zaviješ desno in greš po hribu dol...
In ti po 10 metrih napiše, da zapuščaš mapo in da te bodo mortarji ubili...
MrX ::
Jah ne vem ka ste mislal da vam bo stalno 60 fpsjev držal?
Drgač pa...
Če ima igra inovativno grafiko mi ni problem, ampak ko je igra polna napak in ne izkorišča hardwareja, potem je vse skupaj brez veze.
To da igra izkorišča samo 50% dual core CPU-ja in FPS ne gre čez 35 je čisto mimo.
Zgodovina sprememb…
Evo pogruntal .Z enim jedrom od 27 do 36 fps . Z štirimi na istem mestu 70 fps
Se ti da poskusit še s dvema?
Od 25 do 70 fps z dvema . Ful je enih dropov tako , da se splača imet quada .
Hvala za info, zgleda da koda ni optimizirana za dual core.
abx: kot sem že pisal, zadeva je optimizirana za multicore cpu in švoh gpu, PS3 style, tudi beta je dobila hud fps gain na dualcore s patchom
fireX88 ::
Mene zanima kje lahko vidiš fps-je.. sem iskal pa nism najdu
FRAPS
Mene bolj zanima kam upišeš...
v google. :)
abx: kot sem že pisal, zadeva je optimizirana za multicore cpu in švoh gpu, PS3 style, tudi beta je dobila hud fps gain na dualcore s patchom
že že, ampak dvomim da ta famozni patch uredi zadeve kot treba. Jaz bom počakal na kak dober review, na lepe oči ne bom kupoval igre.
Zgodovina sprememb…
Meni jih je uredil, dvignu mi je FPSje za 30%, in so bili vedno okoli 28 z občasnimi padci na 25 v primeru dima
Jst nad 30 ne spravim pa sem čist fajn uspel igrat, tudi nekajkrat sem bil najboljši v rundi, gre za stvar navade ampak ok, če lahko igraš pri 60FPS good for you, ne pa pričakovat da ti bo ta špil čist izkoristu grafično
fireX88 ::
Mene zanima kje lahko vidiš fps-je.. sem iskal pa nism najdu
FRAPS
Mene bolj zanima kam upišeš...
v google. :)
že že, ampak dvomim da ta famozni patch uredi zadeve kot treba. Jaz bom počakal na kak dober review, na lepe oči ne bom kupoval igre.
Hvala..sm mislu da se da kar tako v igrco
Berserker ::
Tipično za vsako temo, besede teče samo o tem, kolk FPS-jov ima posameznik in na kakšnii mašini igra.
Jst nad 30 ne spravim pa sem čist fajn uspel igrat, tudi nekajkrat sem bil najboljši v rundi, gre za stvar navade ampak ok, če lahko igraš pri 60FPS good for you, ne pa pričakovat da ti bo ta špil čist izkoristu grafično
Fora je v tem da v WinXP dx9 imam 35FPS vse na low, Win7 64bit DX10 vse na max pa 40-50FPS. Glede na to da je igra CPU limited zadeva nima smila in je očitno bug.
Očitno ima hrošč glede DX9, dvomim da je tole optimizacija problem. Uglavnem jst bi počakal še teh nekaj dni, ne bo prvič da je retail slabši izdan kot je njihov patch pripravljen, lih zato da vsaj mal zagrenijo življenje piratom, enako je bilo s physx podporo pri batmanu recimo
Ni samo dx9 problem, tudi v dx10, CPU ne gre čez 70%.
P.S: Zgleda da ta leaked verzija nima zadnjega patch-a, res upam da je tako.
P.S: Zgleda da ta leaked verzija nima zadnjega patch-a, res upam da je tako.
Zgodovina sprememb…
barocco ::
osebno mneneje je ,da je SP neoptimiziran zvočno in grafično,kljub zadnjim nameščenim gonilnikom..
mnenje ,da je igra narejena za MP 90% drži AMPAK ,da bi zaradi tege bila SP verzija slabša,grafično nespolirana ,hroščata-narejena za vajo..hmm.nevem no!!osebno ne igram veliko MP.
tako kot da bi granata raztrgala karton ne ,pa spodnjega dela hiše.
zvok orožij je tih nedodelan..
ne želim si drugege COD ipd ,ampak soliden grafično sploliran špil z z zadovoljivim audiom.
ne vem zdi se mi kot ,ko je prišel GTAIV ven -polom!!
upam da pride obvezen fix ven in pa patch(da ne bomo gledal tega grafičnega zmazka in pa rožljanaj orožij kot iz iger 2002
počakmo še mal ,da pride ven uradna vezija in se začne prodaja
mnenje ,da je igra narejena za MP 90% drži AMPAK ,da bi zaradi tege bila SP verzija slabša,grafično nespolirana ,hroščata-narejena za vajo..hmm.nevem no!!osebno ne igram veliko MP.
tako kot da bi granata raztrgala karton ne ,pa spodnjega dela hiše.
zvok orožij je tih nedodelan..
ne želim si drugege COD ipd ,ampak soliden grafično sploliran špil z z zadovoljivim audiom.
ne vem zdi se mi kot ,ko je prišel GTAIV ven -polom!!
upam da pride obvezen fix ven in pa patch(da ne bomo gledal tega grafičnega zmazka in pa rožljanaj orožij kot iz iger 2002
počakmo še mal ,da pride ven uradna vezija in se začne prodaja
Bolf3nk ::
graficni zmazek? lol?
nevem kaj ti igras, ampak ze v beti in v tej "pred" izdaji je zvok fenomenalen....
špil z z zadovoljivim audiom.
nevem kaj ti igras, ampak ze v beti in v tej "pred" izdaji je zvok fenomenalen....
__Devil__ ::
Super igra, ravno prej igral. Zvok odličen (5.1), grafika dobra igralnost kul. Mam pa 60-80 fps.
Grega B ::
Meni pa FPS-ji skačejo okoli 30 vse na max samo anti analasing na 1x.
Procesor: Intel Core 2 Duo E6850 3.00 GHz
Grafična: Nvidia Geforce GTX 260 896mb
RAM: 6 GB DDR2
Napajalnik: 1000W
Sedaj me pa zanima, če se res splača kupiti core 2 quad ali bom potem imel več FPS-jev ali ne?
Hvala za odgovore.
Procesor: Intel Core 2 Duo E6850 3.00 GHz
Grafična: Nvidia Geforce GTX 260 896mb
RAM: 6 GB DDR2
Napajalnik: 1000W
Sedaj me pa zanima, če se res splača kupiti core 2 quad ali bom potem imel več FPS-jev ali ne?
Hvala za odgovore.
bluefish ::
Ravno preigral prvo misijo SP in je polom ter izguba časa. No, saj je tako ali tako glaven namen igre MP.
Trupl0 ::
In to so mnenja in ocene glede na igro, ki ste jo dobili na trackerjih...Na koncu se bo izkazal, da je ali slab crack ali pa alpha verzija igre =)
Zakaj to ni zaklenjen, ne vem =)
Uradno igre še ni zunaj in bo verjetno kakršnekoli napake tudi popravil patch ob izidu.
Upam, da v petek oz. naslednji teden dobim svoj preorder.
Zakaj to ni zaklenjen, ne vem =)
Uradno igre še ni zunaj in bo verjetno kakršnekoli napake tudi popravil patch ob izidu.
Upam, da v petek oz. naslednji teden dobim svoj preorder.
If you are going through Hell, keep going !
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj trenutno igrate? (strani: 1 2 3 4 … 59 60 61 62 )Oddelek: Igre | 510225 (9791) | Nesta |
» | Battlefield V (2018) (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Igre | 79629 (36228) | oo7 |
» | Battlefield 3 vs Cod Mw3 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 80458 (62944) | Unknown_001 |
» | Medal Of Honor 2010 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 39322 (28727) | Clubraider |