Forum » Operacijski sistemi » win 7 driverji
win 7 driverji
bigbug ::
Pozdravljeni,
Imam prenosni racunalnik Asus M70Vn in visto. Sedaj bi si nalozil Windows 7 in me zanima ali so driverji od Viste vredu oz ali se na Win 7 lahko nalozi Office od viste?
Hvala
Lp
Imam prenosni racunalnik Asus M70Vn in visto. Sedaj bi si nalozil Windows 7 in me zanima ali so driverji od Viste vredu oz ali se na Win 7 lahko nalozi Office od viste?
Hvala
Lp
bluefish ::
Da, če ne najdeš gonilnikov za 7, potem lahko namestiš tiste od Viste. Office od Viste - katera verzija? Sicer tudi glede tega ni problemov.
borut317 ::
ja vse driverje od viste lahko uporabiš na win7 edino grafo pa ploščo poišči na netu kjer je gotovo driver za win 7
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HP Pavilion dv6545eg nadgradnja SW in HW vprašanje?Oddelek: Pomoč in nasveti | 863 (802) | Matej_K |
» | Ni driverjev na uradni straniOddelek: Pomoč in nasveti | 1428 (881) | Dr_M |
» | Grafična kartica Ati radeon x1950 in windows 7Oddelek: Strojna oprema | 901 (700) | MPodlesnik |
» | Problem z driverji (win7)Oddelek: Programska oprema | 2640 (1924) | aiko |
» | Windows 7 beta hitrejša od Viste, XP (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 26997 (14471) | koyotee |