» »

Čudni zvoki v ohišju

Čudni zvoki v ohišju

Bull13 ::

LP

Mal se zdi tole čudno in mogoče se bo tale moja izjava zdela mal čudna. A obstaja kakšna naprava, ki mi moti pc speaker v rač. ohišju. Ker se mi dozdeva, da mi sosed v bloku, ki ima stanovanje nasproti moje sobe nagaja in so tanke stene in ima zgleda neko napravo ( al mu je to kdo naredil ne vem) priključeno s katero mi pošilja nek signal, ki moti ( dve sekundi zvok v kišti in neha in pol spet dve sekundi zvok,včasih pa skos zvok, podobn je temu kot bi dal mobi zraven zvočnika) . Sprva sn mislu, da je kej narobe z kakšno rač. komponento. Sam sn to misel takoj odvrnal, ko so zvoki postajali čedalje bolj čudni enkrat več in enkrat bolj kot bi nekako reguliral pol mi je postal jasn ko sn parkrat slišu, ko je zgleda zmanjšal se ja pa slišal pojenjanje zvoka in je zginal pol zvok in sn slišal ko je nekaj potegnil iz vtičnice.
Enkrat sn probal laufat komp, ko starega ni blo doma cel dan lej niti enkrat mi ni naredl tega zvoka pa sn vse zaganjal od a do ž ter je komp laufal 12h nonstop.
Zato bi prosil za vaše mnenje, ker mu bom drgač primoran razbit betico al pa primoran poklical policijo.

LP

popster ::

mogoce slisis zvok miske? ce mas zanic zvocno neki brenci
drugace pa tezko skozi zid

stuff ::

Če imaš zunanje zvočnike ti lahko moti tudi če gre kdo mimo z mobitelom. Če pa nimaš pa lahko to pod setting sound naštimaš, da ti ne jokajo :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Apple pred največjim prevzemom - Beats (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi
5420694 (17338) rkobarov
»

Komp mi frizne pri branju z diska

Oddelek: Pomoč in nasveti
18687 (553) solatko
»

igre štekajo - nasvet

Oddelek: Pomoč in nasveti
161244 (984) solatko
»

Vpliv 3D zvoka na izrisovanje slik (FPS) (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Zvočne kartice
598204 (6999) matjash
»

ATI TV Wonder & Win2k

Oddelek: Zvok in slika
141253 (1073) PIII850

Več podobnih tem