Forum » Konzole » xbox update
xbox update
el_diablo ::
pozdravljeni! sem nov na forumu in še rahlo izgubljen,za to se opravičujem če je tema o tem že bila.
imam en problem,in sicer:
xbox imam odklenjen na zadnjo verzijo.kljub temu ne morem igrati novih iger( varnostnih kopij ) ker konzola rabi nek update. stari špili laufajo normalno,novi pa ne ker bi se mogu prikonektat na LIVE. zaekrat to pri meni ni mogoče( star modem in nonstop problemi z netom),zato me zanima če sta uporabniško ime in naslov za LIVE vezana na konzolo,IP,...? če npr. račun ustvarim pri kolegu,bo konzola vezana na njegov net? bi šlo,če bi dau mojo konzolo kolegu,ki že ima LIVE,da se z njo logira s svojim up.imenom in geslom in mi jo apdejta? res mi ni nč jasno in sm že tok jezen,da bi najrajš kr prodal vse skup.
hvala!
imam en problem,in sicer:
xbox imam odklenjen na zadnjo verzijo.kljub temu ne morem igrati novih iger( varnostnih kopij ) ker konzola rabi nek update. stari špili laufajo normalno,novi pa ne ker bi se mogu prikonektat na LIVE. zaekrat to pri meni ni mogoče( star modem in nonstop problemi z netom),zato me zanima če sta uporabniško ime in naslov za LIVE vezana na konzolo,IP,...? če npr. račun ustvarim pri kolegu,bo konzola vezana na njegov net? bi šlo,če bi dau mojo konzolo kolegu,ki že ima LIVE,da se z njo logira s svojim up.imenom in geslom in mi jo apdejta? res mi ni nč jasno in sm že tok jezen,da bi najrajš kr prodal vse skup.
hvala!
- zaklenil: OmegaBlue ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [PS3] Nakup PS3 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Konzole | 51350 (26698) | hojnikb |
» | Xbox ONE / PS4 sharingOddelek: Konzole | 6540 (6035) | Jerry000 |
» | PC vs XBOX ONE vs PS4Oddelek: Pomoč in nasveti | 1125 (995) | Jerry000 |
» | Tretja generacija Xboxa je... One?! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Konzole | 40579 (33794) | LuGi |
» | PS4, Xbox 720 obe brez možnosti preprodaje ali najema iger (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Igre | 29015 (23119) | bojsi |