» »

Kje je slovenska policija in parkirani butci

;-) ::

Nas niso učili v avtošoli da se na glavno cesto ne obrača vzratno? Kako pa bodo tile prišli iz parkinga?:

You tube posnetek, drugače neznam pokazat.

Zgodba se ponavlja vsak dan, na tem mestu pa še ni bilo napisanega plačilnega naloga. Ne moti me če so tak parkirani, ampak moti me da moreš bremzat vsakemu oslu ki obrača vzratno na glavno cesto.

ps.: kako se prilima link od YT da je takoj viden?

tsh2 ::

ja kako pa naj bi parkiral? naj bi sredi ceste obračal, da bo "prav" parkiral?

Pripelješ prižgeš vse 4 in nazaj not zaviješ. Edino tak je pravilno. Meni je tak vseeno drug mesec si kupim renault 5 za 50EUR zavarujem ao+ pa bo pokalo, ker vsaki dan se kak penzionist najde ko ti rit nastavi pa morš žlajfat ko budalo.

Ciklamen ::

Jaz ti rečem, da je isto sranje če parkira rikverc ali pa tako kot zdaj. Ravno tako se mora vstavit na cesti da parkira nazaj, mar ne?
- End of the Post ->

Če parkira nazaj in gre naprej ven vidi kak bo ven prišo, ne pa da ti z ritjo pahne čez celo cesto pa še polovico drugega pasa. Zadnjič ne en z nekim terencem enega prtisno, sem se tak iz užitka nasmejal, škoda nimam kake lade njive res.

delavec44 ::

Recimo pred kliničnim mi še bočno niso pustili parkirat. Se mi je takoj en idiot zalimal za rit, ko sem hotel iti rikverc v box. Pa sem mnogo prej z ustreznimi smerokazi nakazal svojo namero.

Tako da je lažje če ga tako parkiraš in potem, ko greš ven pač počakaš da je frej.

Ja potem pa, če te tako hudo moti to, prijavi policiji pa naj oni to rešijo. Nevem kaj jokaš tukaj, tu ti bomo bolj malo pomagali.
- End of the Post ->

ttommy ::

In kje je problem tu?Po videu sodeč je to v naselju in omejitev 50 km/h.....Je pa res čist vseeno,če parkira vzratno,ali tako kot tile na sliki.V vsakem primeru bo del parkiranja izvedel vzratno.Vsakdo mora biti pozoren,ko je v avtu.

Aja-in ti ko veselo snemaš med vožnjo si vzoren voznik...
Gamer

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: ttommy ()

Pyr0Beast ::

Če vidiš nekoga da rine ven mu moraš omogočiti varno vključevanje v promet. Če ste pa tako trapasti da tega niste zmožni narediti pa kar se da hitro vrnite vozniško.
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

Zgodovina sprememb…

M-XXXX ::

Pripelješ prižgeš vse 4 in nazaj not zaviješ. Edino tak je pravilno. Meni je tak vseeno drug mesec si kupim renault 5 za 50EUR zavarujem ao+ pa bo pokalo, ker vsaki dan se kak penzionist najde ko ti rit nastavi pa morš žlajfat ko budalo.

To je sicer teoretično prav, praktično pa skoraj neizvedljivo. Probaj pa boš hitro videl, kaj ti naredi večino bedakov, ki vozijo za tabo>:D

Naj naredijo kar hočejo, itak so oni za mojo ritjo.

overlord_tm ::

Sicer nevem kak so boxi narisani na tleh, ampak ce so avti parkirani glede na narisane boxe bi blo semle noter rikverc rint malce neprakticno. Bi morali biti ravno v drugo smer zamaknjeni avti. Tak pa preden obrnes avto v tako smer, ce nimas ravno smarta po moznosti blokiras oba pasova ceste.

Boksov ni.

Če vidiš nekoga da rine ven mu moraš omogočiti varno vključevanje v promet. Če ste pa tako trapasti da tega niste zmožni narediti pa kar se da hitro vrnite vozniško.

hitro vrnite vozniško, hitro vrnite vozniško, še znaš kaj drugega? Zakaj bi jaz vračal vozniško in obrabljal zavore in sklopko zaradi tepcev ki so v prekršku ko že parkirajo noter?

Ja dobro, potem pa ne bremzaj pa zapelji direkt v njega, bi rad videl če se ti bolj splača.
- End of the Post ->

Good Guy ::

Boksov ni.

hitro vrnite vozniško, hitro vrnite vozniško, še znaš kaj drugega? Zakaj bi jaz vračal vozniško in obrabljal zavore in sklopko zaradi tepcev ki so v prekršku ko že parkirajo noter?

maš avtobuse pa se z njimi voz, če drugač ne gre
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

pershi ::

Hja parkiranje res ni urejeno ravno najbolje. Genij, ki je to snemal z mobilcem med voznjo pa tudi ni ravno prispeval k vsesplosni varnosti na cesti.

Ampak on je superioren voznik in njemu se kaj takega kot je nesreca ne more zgoditi.

lp, p

Nevem kje piše da je snemal tisti ko je vozo.

Naj naredijo kar hočejo, itak so oni za mojo ritjo.

Imagine that: se ustaviš sredi ceste, tisti za tabo prav tako ustavi. Ti zamenjaš v rikverc in poka nazaj v njega... Jp ziher bo on naj*al:D

Fora je v tem da parkiram če že parkiram tam tako:

Pripeljem iz strani kot je snemano, se prepričam da je nasprotni pas free in grem na parkplac kjer polkrožno zavijem desno in popravim nazaj noter. Ko se odpeljem vidim skozi prednjo šipo vso dogajanje. Vsi ko so parkirali z nosom naprej pa na slepo rinejo ven.

Zakaj pri bogu razglabljaš to tu, če te TAK HUDO MOTI, idi na lokalno policijsko postajo in tam pokaži, z jokanjem tukaj ne boš nič dosegel, žal.
- End of the Post ->

Kaj pa dosežeš z lokalno policijo? Nič.

V parku se kadi, pika vse ne naredijo nič, to vejo vse okoliške PE ker so naši znani po tem. Letos so bili trije vlomi v naši ulici, policaji niso vprašali niti enega soseda če je kaj čudnega opazil, pa je to njihovo delo. Tolk so gnili da kar smrdi.

A ko boš 1x parkiral malce iz boksa ven pri kakem trgovskem centru, ki ima okoli 150 boksov free pa boš dobil plačilni nalog. Svašta

Pripeljem iz strani kot je snemano, se prepričam da je nasprotni pas free in grem na parkplac kjer polkrožno zavijem desno in popravim nazaj noter. Ko se odpeljem vidim skozi prednjo šipo vso dogajanje. Vsi ko so parkirali z nosom naprej pa na slepo rinejo ven.

Si mislil rečt levo?

V vsakem primeru- če en pride preveč za tvojo rit ne boš v takem primeru nič rinil nazaj (ne bo placa) to ti hočem rečt!

In kaj boš dosegel tu? Nič.
- End of the Post ->

Ja najprej levo čez parkplac in nato desno spet proti cesti.

Nebom dosegel nič ne, itak nič ne dosežeš v tej državi. Eno ulico naprej od mene moram vsako jutro vozit slalom da se prebijem čez ulico. Zakaj? Ker folk parkira avto na cesto namesto da bi na svoje prazno dvorišče.

Se pa bojo našli butli z kijem 1x...upam.

dzinks63 ::

Če se boš z tako pošrek parkiranim avtomobilom vključeval naravnost desno v promet v smeri vožnje, boš to zelo težko storil, kar boš imel prevelik radij in boš z avtomobilom zajadral na nasproti vožeči se pas, kateri pa je najbrž tudi poln avtomobilov. Ker če bi bilo malo prometa, vseh teh težav nebi imel in bi lahko delal karkoli, brez da bi kogarkoli motil. Prav tako je takšno rikverc parkiranje zelo oteženo, kot da bi parkiral kamion, zasedel bi pol ceste, pa še popravljati bi moral linijo vozila. Z takšno telovadbo bi delal še dosti večje zastoje in še bolj bi živciral ostale udeležence v prometu, kot pa z dosedaj preiskušenim stanjem.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dzinks63 ()

Maš prav po eni strani.

Samo še vedno me moti da ko se normalno peljem po cesti se vedno kak najde, ki niti ne pogleda nazaj in obrate nevem do konca al kak pa sklopko spusti in je čez cel pas.

KandazaR ::

Nekaj je teorija drugo pa realnost. In parkiranje vzvratno med prometnimi konicami res ne more biti realnost. Imaš takoj nekoga za sabo, tudi bočno te velikokrat zaprejo. Tako da se sekiraš zaradi minimalizmov.

Minimalizmi-cel desni pas zaparkiran:

Priprave na slalom:

tamodri pa od bifeja do bifeja.

Zgodovina sprememb…

• zavarovalo slike: WarpedGone ()

Čak zdej pa mešaš hruške in jabolka. Tu ti teče debata o smeri parkiranja, ti pa tu zdej not tlačiš še folk, ki parkira na cesti.

Pri nas na Ptuju sta dve takšni lokaciji, ki je vozni pas zaparkiran. Pa ne vidim da bi se kdo pritoževal glede tega.
- End of the Post ->

Je naslov. Torej spada sem tud folk ki parkira na cesti, ker je to totalen retard, ki bi mu bilo treba takoj odvzet izpit in avto.

Pri nas na Ptuju sta dve takšni lokaciji, ki je vozni pas zaparkiran. Pa ne vidim da bi se kdo pritoževal glede tega.

Ni mi jasno zakaj bi mogo jaz vozit po nasprotnem pasu, res ne. Žal kolone nesmem prehitevat, tu pa so več kot trije avtomobili na cesti.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ;-) ()

Drugače pa je dovoljeno parkirati na cestišču če od avtomobila pa do roba cestišča ostane vsaj še 3 metre prostora. Seveda ni dovoljeno ob polni črti, polek postaje, prehoda za pešce in pa če je to prepovedano z znakom (okrogel modra podlaga dve rdeči črti).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: KandazaR ()

Parkiranje JE dovoljeno na vseh enopasovnih cestah v naselju, na desni strani vozišča v smeri vožnje, če je parkirano vozilo oddaljeno vsaj 3 metre od neprekinjene črte ali nasprotnega roba vozišča

Adijo je naš zakonik, zdaj vem kje parkirat pri faksu, ker sem zadnjič na pločniku skasiral.

No vidiš ti pa parkiraš po pločnikih. Si kaj boljši?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: KandazaR ()

Samo je pa smešen zakon tole.

haha nemorm vrjet.

ABX ::

To je sicer teoretično prav, praktično pa skoraj neizvedljivo. Probaj pa boš hitro videl, kaj ti naredi večino bedakov, ki vozijo za tabo>:D

Zadevo moraš pripravit, jaz gledam kaj se dogaja za mano, v kolikor avto za mano mi ne da dovolj prostora se ustavim 2x. Prvič pri prostoru za avto, nato pa skočim 2m naprej in naredim manever.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

BigWhale ::

Na tisti cesti iz posnetka je omejitev 40km/h.

50km/h, ker je križišče prej.

Gandalfar ::

No dajmo, za pritozevanje cez prometno policijo ze imamo temo: perverzna lopovščina (1000 eur)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kaj lahko parkiramo na parkirišču?

Oddelek: Na cesti
243863 (2576) Daliborg
»

Prometna nesreča (strani: 1 2 3 )

11322505 (16120) krepki
»

Prometna nesreča v parkirni hiši BTC city park (strani: 1 2 3 4 5 )

24151533 (43695) win64
»

Prometna nesreča - kdo je kriv? (strani: 1 2 )

6915851 (14008) prox
»

Prosimo parkirajte vzratno/vnaprej (strani: 1 2 )

6222234 (20054) solatko

Več podobnih tem