» »

log off problem

log off problem

maxum ::

ko na prenosniku dam log off se se odlogira, nato pa vsakih 5sekund monitor rahlo utripa za sekundo, kot da bi rad monitor izklopil, a se takoj vklopi?8-O

prav tako, ko imam nanj priklopljen še en zunanji monitor, me moti, ker na zunanjem monitorju gledam film, me moti svetloba tega monitorja, ker tega monitorja ne morem izklopiti, ker laptop nima gumba za izklop monitorja, če ga zaprem se zaslon na prenosniku čisto izklopi in poruši nastavitve zaslona, kar lahko naredim je obrnem prenosnik stran, a vseeno to ni rešitev.... če veste kaj milsim..

se da kako izklopit zaslon na prenosniku, dokler gledam film, na zunanjem monitorju??
hvala

Duhec ::

Glede neizklopa pokrova/zaslona prenosnika pojdi v "Možnosti porabe/zavihek Dodatno" pa si oglej nastavitve. Ti bo prec jasno.
Logoff ne pomeni izklop prenosnika ampak preklop med uporabniki in če nimaš odkljukanih obeh možnosti pod "Uporabniški računi/Spreminjanje načina prijave in odjave" potem ti niti ne ponudi uporabniškega izbornega menija.Utripanje mogoče nastane pri spremembi resolucije.Ne vem. Bolj natančno opiši kaj se pri Logoffu potem zgodi in prikaže.

maxum ::

mislim da nisi razumel.
ko dam log off. vrze zaslon, za logg on in password (če se hočem nazaj logirati)... a v tem stanju vsakih 5 sekund monitor utripne, kot da bi želel monitor ugasniti in ga nato takoj nazaj prižge.

v jezičku dodatno imam:
-prva dva oba obkljukana,

-ko zaprem pokrov, ne naredi ničesar
-ko pritisnem vklop-vprasaj kaj zelim
-ko pritisnem spanje-preidi v pripravljenost

mirovanje je vklopljeno, in ko je v omrezju je vse nastavljeno na NIKOLI.

torej nastavitve s vse OK. vem kaj pomeni logof itd! le utripanje me moti!

2. problem pa je pri gledanju filma na extermem monitorju ne morem tega na prenosniku izklopiti da ne sveti za brezveze., brez da ne porusi nastavitve itd resolucije itd...

boogie_xlr ::

Torej če prenosnik zapreš, potem se eksternemu monitorju sfuzla resolucija? Prenosnikom se ekran izklopi, ko jih zapreš (podobno kot lučka v hladilniku).

Ni mi jasno, kak lahka gledaš film, če si loged off.

Zgodovina sprememb…

maxum ::

če prenosnik zaprem, potem postane zunanji monitor PRIMARNI MONITOR in vrze start itd. vse na zunanji monitor!- dostopa pa potem nimam do tipkovnice, kar je problem!

rad bi imel odprt monitor na prenosniku, da bi le ugasnil zaslon na prenosniku, da bi bil črn, da ne sveti za brezveze.

---------------------
drugi problem je nepovezan s filmi itd!!!!
je pa ko grem spat, kliknem logof, in nato se zaslon vsakih par sekund utripne kot da bi želel ugasniti zaslon a se takoj nazaj prizge!
torej ko je v tem stanju


zaslon utripne za sekundo.... kar me moti, ker je skoraj tema v sobi in imaš zaradi utripanja skoraj disko v sobi!

problem pri filmu itd je pa v tem, primer za razumevanje:


na sliki vidis start itd na prenosniku, film bi rad gledal na levem monitorju(zunanjem)... če je prenosnik odprt svetloba z zaslona prenosnika moti ker sveti zraven levega monitorja za brezveze, ne bi rad obračal monitorja prenosnka proti steni itd. ker je majhna razlika. Če prensnik zaprem, pa vrze VSE na levo stran na zunanji monitor, torej je start itd na levi + nimam dostopa do tipkovnice! razumlnjivo sedaj? :)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: maxum ()

stuff ::

Hja ne uporabljat externi monitor za večje namizje, pa ti tega nebo več delal.

Da se nebi motu, če imaš odprt laptop ter prikloplen na monitor lahko aplikacije prestavljas iz enega na drugega?

Če imaš tako potem ni čudno da na laptopu vedno gori monitor. Povej kateri laptop imaš? Pri določenih imaš funkcijo fn+f7, za menjavo moniterjev in stem probi rešit problem.

maxum ::

no saj nekaj takega sem imel v mislih, fn+f4, a kot sem rekel ko preklopim izhod se mi ugasne monitor na prenosniku, a mi vrze vse na zunanji, start itd! potem pa moram spe nastavitve spreminjati nazaj :(, sem upal da obstaja neka takšna bližnjicada bi le ugasnil monitro na prenosniku, da se nič nastavitve ne spreminjajo :(


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Lenovo G505 zagon v External monitor

Oddelek: Zvok in slika
5662 (519) prtenjam
»

Zaslon na procesorju se zatemni!

Oddelek: Pomoč in nasveti
101226 (904) krastača
»

Težave z LCD zaslonom prenosnika (strani: 1 2 )

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
898167 (5552) denci
»

Prenosnik Asus-zaslon v temi

Oddelek: Pomoč in nasveti
8987 (824) solatko
»

Laptop in zunanji monitor

Oddelek: Pomoč in nasveti
134123 (3923) ant

Več podobnih tem