Forum » Omrežja in internet » Sinope 568+ wireless
Sinope 568+ wireless
zila90 ::
Imam eno težavo wireless. Na siolovi strani (ip 192.168.1.1) sem nastavil novo Wireless povezavo. Ko sem nastavil sem se hotel povezati na internet. Povezalo mi je lepo, a imam naslednjo težavo: kljub temu, da je internet povezan mi piše, da ni internetnega dostopa. Zdaj me pa zanima kaj bi moral še nastaviti (mogoče v Windowsih), da bi imel omogočen internetni dostop.
RazoorX ::
Pozdravljeni,
od soseda prejemam wi-fi signal, ki ni stabilen. Zanima me če bi se dalo to rešit z kakšin AP? Oddajna točka je pa siolov modem sinope 568+
LP
od soseda prejemam wi-fi signal, ki ni stabilen. Zanima me če bi se dalo to rešit z kakšin AP? Oddajna točka je pa siolov modem sinope 568+
LP
Spajky ::
Reci sosedu, naj nastavi wifi na 802.11 B Only na Sinopeju !
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
jest10 ::
Eh ta Sinope... Tudi če imaš signal ni nujno, da ti bo delalo. Če pa že bo, se ti bo pa itak vse skupaj sesulo, ko boš laufal torrente.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | povezava pc -tvOddelek: Pomoč in nasveti | 2175 (1878) | vilonja |
» | Windows 8.1 network problemOddelek: Omrežja in internet | 1821 (1657) | Gogyto |
» | Sinope 568+ kot router (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 52202 (23952) | simone |
» | sinope568+in linksys WRT54GLOddelek: Omrežja in internet | 5954 (5644) | dreamtheater |
» | Modem/router Sinope 568 in domače omrežjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1057 (994) | DeeCoy |