Forum » Omrežja in internet » Modem 56k samo z 33,2
Modem 56k samo z 33,2
amper ::
Imam WIN XP. In me zanima zakaj mi ob priklopu na internet napiše da sem povezan z 33,2Kbps in ne z 56k kakršen imam modem.
MI_KO ::
To ni nič nenavadnega. Skoraj 100% si lahko da napaka ne leži pri tebi.
Pri arnesu je to največ kar je mogoče (Je vsaj blo takrat ko sem še jaz mel arnes ), najverjetneje pa maš slabo linijo al nekaj takega. Bodi srečn, poznam tipe ki čez 8-12k niso prišli klub špica opremi. Probaj se pritožit Telekomu al pa menjaj na nekaj druzga (ADSL; Kabl)
Pri arnesu je to največ kar je mogoče (Je vsaj blo takrat ko sem še jaz mel arnes ), najverjetneje pa maš slabo linijo al nekaj takega. Bodi srečn, poznam tipe ki čez 8-12k niso prišli klub špica opremi. Probaj se pritožit Telekomu al pa menjaj na nekaj druzga (ADSL; Kabl)
Matek ::
Hux2, tu se pogovarjajo o hitrosti povezave, ne pa hitrosti downloadanja. In MI_KO niti ni napisal če misli kilobite ali kilobajte.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Hux ::
Hitrosti povezave konekta torej?
49.9kbps brez problema se mi je konektal kar je bilo okol 5.5 realnega downloada seveda v KB/s.
Torej pri spica opremi se jim je konektal 12kbps al kaj? Daj nena ga serjite no. Te bi mu vleklo ja maximum 1kB/s.
Ce pa se mu je konktal z 12kB/s bi pa to blo pol 96kbps kar bi blo doseglivo samo z 3Comovim dual modemom ampak tisto rabis pol tudi dve stevilki.
49.9kbps brez problema se mi je konektal kar je bilo okol 5.5 realnega downloada seveda v KB/s.
Torej pri spica opremi se jim je konektal 12kbps al kaj? Daj nena ga serjite no. Te bi mu vleklo ja maximum 1kB/s.
Ce pa se mu je konktal z 12kB/s bi pa to blo pol 96kbps kar bi blo doseglivo samo z 3Comovim dual modemom ampak tisto rabis pol tudi dve stevilki.
ToniT ::
Hux2: Torej pri spica opremi se jim je konektal 12kbps al kaj? Daj nena ga serjite no. Te bi mu vleklo ja maximum 1kB/s.
Zakaj pa ne. Priklopijo te na PCM in se lahko kljub vrhunski opremi slikaš....
Zakaj pa ne. Priklopijo te na PCM in se lahko kljub vrhunski opremi slikaš....
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ToniT ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ADSL iz 512/128 na 1024/128 (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Omrežja in internet | 35828 (18910) | RedOS |
» | ADSL tezaveOddelek: Omrežja in internet | 1764 (1061) | Hux |
» | Telemach na 1 MbitOddelek: Omrežja in internet | 2810 (1708) | udarnik |
» | siol ADSL (reakcija kablasov) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 9839 (6898) | AlienRex |
» | Kje stestirati internet povezavo? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 4962 (3909) | Hux |