» »

Modem 56k samo z 33,2

Modem 56k samo z 33,2

amper ::

Imam WIN XP. In me zanima zakaj mi ob priklopu na internet napiše da sem povezan z 33,2Kbps in ne z 56k kakršen imam modem.

MI_KO ::

To ni nič nenavadnega. Skoraj 100% si lahko da napaka ne leži pri tebi.
Pri arnesu je to največ kar je mogoče (Je vsaj blo takrat ko sem še jaz mel arnes:D ), najverjetneje pa maš slabo linijo al nekaj takega. Bodi srečn, poznam tipe ki čez 8-12k niso prišli klub špica opremi. Probaj se pritožit Telekomu>:D al pa menjaj na nekaj druzga (ADSL; Kabl)

Hux ::

8-12 kaj? klobas? Bi te rad vido jaz vlecti 12kB/s z modemom ja!

perci ::

Hux2: ni govoril o bajtih, ampak bitih

Matek ::

Hux2, tu se pogovarjajo o hitrosti povezave, ne pa hitrosti downloadanja. In MI_KO niti ni napisal če misli kilobite ali kilobajte.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Hitrosti povezave konekta torej?
49.9kbps brez problema se mi je konektal kar je bilo okol 5.5 realnega downloada seveda v KB/s.
Torej pri spica opremi se jim je konektal 12kbps al kaj? Daj nena ga serjite no. Te bi mu vleklo ja maximum 1kB/s.
Ce pa se mu je konktal z 12kB/s bi pa to blo pol 96kbps kar bi blo doseglivo samo z 3Comovim dual modemom ampak tisto rabis pol tudi dve stevilki.

ToniT ::

Hux2: Torej pri spica opremi se jim je konektal 12kbps al kaj? Daj nena ga serjite no. Te bi mu vleklo ja maximum 1kB/s.

Zakaj pa ne. Priklopijo te na PCM in se lahko kljub vrhunski opremi slikaš....

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ToniT ()

ja ziher ja ce ma PCM te pa res nemore govoriti o spici opremi tak da tu negre nekaj skupaj.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

ADSL iz 512/128 na 1024/128 (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

Oddelek: Omrežja in internet
60735827 (18909) RedOS
»

ADSL tezave

331764 (1061) Hux
»

Telemach na 1 Mbit

262810 (1708) udarnik
»

siol ADSL (reakcija kablasov) (strani: 1 2 3 )

1379839 (6898) AlienRex
»

Kje stestirati internet povezavo? (strani: 1 2 )

504961 (3908) Hux

Več podobnih tem