Forum » Omrežja in internet » Forward portov na Prospero632
Forward portov na Prospero632
matejmesar ::
Pozdrav!
Ali je možno na SIOL optičnem modemu forwardirat porte na določen računalnik?
Do sedaj sem namreč uporabljal router Asus WL500xP, na katerem sta delovala web in ftp strežnika. V modem je bil priklopljen le router, ki je delil povezavo na en LAN in 3xWLAN. Po novem je na Asus-u odpovedal LAN del (nekaj časa deluje, nato crkne... po 10 x resetu se spet zbudi).
Sedaj sem na modem priklopil PC, ki je bil prej s kablom vezan na router, in router kot access point za WLAN, WEB, FTP. Sedaj pa bi rad preko interneta dostopal do serverja na routerju. Ali je možno? Ena od rešitev je najbrž nakup še enega routerja (lahko le LAN), ki bo znal forwardirat porte?
Hvala za odgovore
LPM
Ali je možno na SIOL optičnem modemu forwardirat porte na določen računalnik?
Do sedaj sem namreč uporabljal router Asus WL500xP, na katerem sta delovala web in ftp strežnika. V modem je bil priklopljen le router, ki je delil povezavo na en LAN in 3xWLAN. Po novem je na Asus-u odpovedal LAN del (nekaj časa deluje, nato crkne... po 10 x resetu se spet zbudi).
Sedaj sem na modem priklopil PC, ki je bil prej s kablom vezan na router, in router kot access point za WLAN, WEB, FTP. Sedaj pa bi rad preko interneta dostopal do serverja na routerju. Ali je možno? Ena od rešitev je najbrž nakup še enega routerja (lahko le LAN), ki bo znal forwardirat porte?
Hvala za odgovore
LPM
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [Router] Kako forwardirat oz. odpret porte (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Omrežja in internet | 340596 (41052) | ignats |
» | Modem -> Router, statičen IPOddelek: Omrežja in internet | 3142 (2816) | crniangeo |
» | Vmware ESXI pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 3662 (3074) | Adminer |
» | Port forwarding za UTOddelek: Omrežja in internet | 1154 (1062) | kriko1 |
» | problem ftp serverOddelek: Omrežja in internet | 1962 (1652) | primus1024 |