Forum » Na cesti » Iščem navodila za avtoradio EVERTONE
Iščem navodila za avtoradio EVERTONE
;-) ::
Nujno potrebujem navodila za avtoradio Evertone CD-3320.
Google mi noče pomagat, kaka druga ideja?
Google mi noče pomagat, kaka druga ideja?
amigo_no1 ::
http://www.evertone.net/avtoakustika.htm
Sicer ni navodil, bi pa znali pomagati saj jih prodajajo.
Lahko tudi kontaktiraš koga s tem radijem , npr tegale priklop ojačevalca na avtoradio
Sicer ni navodil, bi pa znali pomagati saj jih prodajajo.
Lahko tudi kontaktiraš koga s tem radijem , npr tegale priklop ojačevalca na avtoradio
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
;-) ::
Hja zdaj je tako tak dolg trajalo da bo spet ponedeljek in jih bom poklical jutri ja. Bom pa še malo šel po trgovinah pogledat če imajo kak tak radio pa da "pošpejam" v navodila za brskanje po mapah, ker tolk glasbe je neukrotljive drugače.
XWY ::
Hello
Tudi jaz potrebujem omenjena navodila, pa me zanima, če jih je kdo uspel dobiti, oziroma če kdo ve kako spravim avtoradio ven iz avta :D
Tudi jaz potrebujem omenjena navodila, pa me zanima, če jih je kdo uspel dobiti, oziroma če kdo ve kako spravim avtoradio ven iz avta :D
Al pa tud ne?!?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Avtoradio Xplore XP5921 BTOddelek: Pomoč in nasveti | 4911 (4757) | Seljak |
» | Kako proklopim avtoradio, da ne izgubi spomina?Oddelek: Na cesti | 8685 (4988) | rini |
» | SDHC karticaOddelek: Zvok in slika | 2561 (2166) | kurjač |
» | VW Passat ter originalen avtoradio BETAOddelek: Na cesti | 4890 (4720) | Jst |
» | [MP3] avtoradio (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 15877 (12486) | Damjan Jagar |