» »

Avtoradio Xplore XP5921 BT

Avtoradio Xplore XP5921 BT

radmannsdorf ::

Danes sem kupil tale avtoradio. Vem da je dokaj priljubljen zaradi cene - ima ga kar nekaj ljudi, pa me zanima ali je kdo našel/ima podrobna navodila zanj? Priložena so namreč res čudno pomanjkljiva.
Mogoče kakšen uporabnik lahko pove, ali so kakšna posebna navodila za brskanje po mapah usb-ja? Na hitro sem se malo igral in mi nekako ne uspe po mapah brskat, ampak samo po mp3-jih od 1 do 150 recimo... z gumbom naprej/nazaj, kar pa je zamudno.

hojnikb ::

piši prodajalcu da ti dostavi primerna navodila...
#brezpodpisa

Merkur ne bo dostavil nič. Če že, se bom obrnil direktno na Xplore, če tukaj ne bo pomoči. Rajši najprej tukaj vprašam, mnenja/pomoč uporabnikov je ponavadi boljša :)

Komande, katerih v navodilih ni.

V vseh načinih:
-gumb BAND - sprejem tel. klica
-gumb MODE - prekinitev tel. klica

V USB načinu:
-gumb APS, nato izbiranje številke komada v mapi z vretenjem multi gumba + potrditev s pritiskom na multi gumb

V radio načinu:
-gumb PTY - dokaj neuporabna zadeva, ki išče radijske postaje ki predvajajo tisto kar nastavite, recimo otroški program, rock, novice...

Minusi:
-zaenkrat še ne znam/ne vem če sploh omogoča preskakovanje po usb mapah
-spodnji del ekrana, fake equalizer, črtice skačejo non stop enako, dejansko drugačen kot na zgodnji fotografiji radia, na mojem radiu ima drugačna polja ki se osvetljujejo. Vseeno če nebi bilo tega dela ekrana.
-premočna osvetlitev, sploh rdeča. Nastavitve jakosti svetlobe nima.

Plusi:
-nizka cena
-močan ojačevalec(proti prejšnemu ~12 let staremu JVC)

Zgodovina sprememb…

Seljak ::

Pred cca 5.leti sem tudi sam kupoval avtoradio in sem se napotil v našo zelo znano trgovino BB,kjer sem od vseh znamk,ki so bili na voljo izbral ravno to Explore znamko. Odtehtalo je takratno mnenje,da ni vedno poceni zanič. No, to slednje seveda ne drži :D Ko sem zmontiral avtoradio sem bil presenečen,da ni deloval pilot,ki je bil priložen. Moral sem spet vse izmontirati iz avta in se odpeljati do trgovca, dokazovati,da ne deluje,...Ko so mi izdelek zamenjali sem ga spet montiral in nato enake težave,kot jih ima radmannsdorf . Rdeča barva je bila zvečer tako moteča,da mi je šlo kar na jok. Listanje po mapah MP3 glasbe je tako mukotrpno,da je že sama izbira glasbe pravi projekt,ne pa užitek. Ko pa sem poskusil še uporabo pilota za kontroliranje avtoradia sem pa popizdil. Pol tipk sploh ni delovalo in takrat je padla odločitev. Sledila je demontaža in menjava izdelka pri trgovcu. Izbral sem izdelek,ki je bil od Explore dražji za cca 40€ ampak po kvaliteti svetlobna leta spredaj.
Skratka odsvetuje nakup te znamke,ker je totalno sranje!!

krneki0001 ::

Mape na sd karticah ali usb-jih morajo biti velike do 256 datotek. Pa bolje do 240. Narediš mapa1, mapa2 in mapa3 pa v vsako 240 datotek. Potem bo pa sam prepoznal, da je 720 datotek na sd kartici.
Kako se pa skače iz mape v mapo, pa še nisem ugotovil, pa ga imem že kr nekaj časa.
Razen če je funkcija na daljincu, ker tega pa ne uporabljam.

Tole z mapami je res čudno. Uporabnih navodil praktično sploh ni. Bom kontaktiral Xplore.

No, jaz sem zadevo rešil, sem ga kar nesel nazaj, dobil kupnino. Fertik zame :)

Seljak ::

Edino pravilno ;)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Dension ali xCarLink

Oddelek: Kaj kupiti
205947 (1416) Siddh
»

Avtoradio (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti