Forum » Omrežja in internet » Siol vs T-2
Siol vs T-2
dmavrin ::
Ker so na Siolu podražili paket trojček, premišljujem, da bi šel na T-2 (cenejši) isto trojček.
Zanima me, ali je kaj težav z T-2jem ali ne? Pa koliko ste oddaljeni od centrale. Baje da so bile težave s sliko na paketu trojček... Prosim za izkušnje.
Zanima me, ali je kaj težav z T-2jem ali ne? Pa koliko ste oddaljeni od centrale. Baje da so bile težave s sliko na paketu trojček... Prosim za izkušnje.
dela ::
Na težave lahko naletiš vsepovsod, tako na pamet ti nihče ne bo znal povedat, boš moral sam preizkusiti, ker je odvisno od preveč faktorjev. Vsekakor se ti splača preizkusiti T-2, ker ni vezave in če slučajno nisi zadovoljen lahko greš kadarkoli nazaj na Siol.
Mi smo pri T-2 več kot 3 leta, v tem času smo imeli tri izpade in vsi trije so bili rešeni v manj kot treh urah. Smo na 1500 metrov razdalje, imamo 4/512 internet + IP telefonijo, 1 TV bi še tudi potegnilo, vendar imamo že analogno kabelsko in 3 TV sprejemnike, zato se nam TV pri T-2 ne splača. Zelo zadovoljni, skratka.
Mi smo pri T-2 več kot 3 leta, v tem času smo imeli tri izpade in vsi trije so bili rešeni v manj kot treh urah. Smo na 1500 metrov razdalje, imamo 4/512 internet + IP telefonijo, 1 TV bi še tudi potegnilo, vendar imamo že analogno kabelsko in 3 TV sprejemnike, zato se nam TV pri T-2 ne splača. Zelo zadovoljni, skratka.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Katerega internetnega ponudnika izbrati? (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Omrežja in internet | 610132 (2022) | Mr.G. |
» | Najbolši internet v sloveniji (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 9548 (6980) | slovenček |
» | Kakšne so vaše izkušnje z SiOL trojčkom (telefonija, televizija, internet)?Oddelek: Omrežja in internet | 5385 (3918) | fosil |
» | Siol ADSL ali T-2Oddelek: Omrežja in internet | 2081 (1391) | svecka |
» | SiOL Trio vs T-2 TrojčekOddelek: Omrežja in internet | 9494 (7472) | Mare2 |