Forum » Pomoč in nasveti » problem hp elitebook 8530p
problem hp elitebook 8530p
slovenc1235 ::
pezdravljeni
imam problem z računalnikom hp elitebook 8530p
in sicer mi računalnik po približno 20 minutah gledanja filma
zatemni za 10 sekund (včasih tudi zamrzne)in pokaže se obvestilo da so se driverji ugasnili
ali morda kdo ve kaj naj naredim
lp in v naprej hvala
imam problem z računalnikom hp elitebook 8530p
in sicer mi računalnik po približno 20 minutah gledanja filma
zatemni za 10 sekund (včasih tudi zamrzne)in pokaže se obvestilo da so se driverji ugasnili
ali morda kdo ve kaj naj naredim
lp in v naprej hvala
jan01 ::
Imaš najnovejši bios F.0E? ->posodobi
Atijevi driverji? ->zloadej najnovejše iz uradne atijeve strani. Uporabi mobility modder po navodilih
S čim predvajaš film? ->mpc home cineme najnovejša verzija
Atijevi driverji? ->zloadej najnovejše iz uradne atijeve strani. Uporabi mobility modder po navodilih
S čim predvajaš film? ->mpc home cineme najnovejša verzija
trpo11 ::
Prosim ja, ker imam popolnoma isti problem z istim računalnikom. Sem problem z novimi driverji precej omilil, pa vendar se mi občasno še pojavlja.
Prosim, da sporočiš kako ti je uspelo.
LP
Prosim, da sporočiš kako ti je uspelo.
LP
<b>klima</b> ::
Tile HPjevi Elitebooki majo/so imeli kar dost težav kar se tega tiče. Pri meni je bilo isto, posodobil sem BIOS, namestil tanove driverje, to je nekoliko omililo problem (kot pri @trpo11) vendar problem je ostal! Nato sem šel na servis kjer so ugotovili da je šla grafična.
Zdej je menjana in dela tip top, tko da pripročam obisk servisa, če posodobitev ne pomaga
Zdej je menjana in dela tip top, tko da pripročam obisk servisa, če posodobitev ne pomaga
trpo11 ::
klima, katere widowse pa imaš naložene? Jaz imam Win7 pro z MSDNAA, pa mi je tip na servisu reku, da kao niso končna verzija (kolikor vem so) in zato gotovo niso driverji še usklajeni in naj probam rajši visto ali XP. Če se pa potem še ponavlja napaka, pa naj prinesem na servis. Zdaj res ne vem kaj naj. :S Nimam pa nobenega interesa, da dajem na nov sistem Visto ali pa celo XP. Nasveti?
888999 ::
ATI driver 8.61 ali novejši bi moral opraviti vaše težave (dostopen direktno na ATI strani).
https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/...
https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/...
aleph ::
Meni se je to dogajalo, ce je bil na racunalnik priklopljen eksterni monitor. Izklop aera (Vista) je problem resil. Trenutno na 7-ki zadeva funkcionira brez problemov.
LP B
LP B
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [ Windows Vista ] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 76 77 78 79 )Oddelek: Operacijski sistemi | 267194 (66786) | Seljak |
» | Radeon 4870 - problemi z driverjiOddelek: Pomoč in nasveti | 5441 (2504) | dziht |
» | install driverjev mi poruši OSOddelek: Pomoč in nasveti | 1311 (1095) | BmN |
» | Problem! Nerazumljivo nizki fps na high-end računalinku!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2077 (1087) | The Player |