Forum » Pomoč in nasveti » Gumb za veliko začetnico se občasno ne odziva...
Gumb za veliko začetnico se občasno ne odziva...
Ursus ::
Na prenosniku mi gumb za veliko začetnico (s puščico) občasno ne dela, torej ko ga stisnem nič ne piše, kot da bi stisnil alt_gr itd. Če vklopim pa Shift_lock pa normalno dela. Težava se je pojavila kar naenkrat, potem sem računalnik formatiral a se ni nič spremenilo. To se dogaja v vseh programih,občasno.
Imate kakšen nasvet?
Hvala
Imate kakšen nasvet?
Hvala
miko 55 ::
Svinarijo malo ven spihaj. Mogoče je to.
LP
2 GOOD 2 B 4GOT10
NAJPREPROSTEJŠA RAZLAGA JE NAJVERJETNEJŠA
2 GOOD 2 B 4GOT10
NAJPREPROSTEJŠA RAZLAGA JE NAJVERJETNEJŠA
darkolord ::
Ursus666: možno je, da imaš težave s kakšno drugo tipko, ki ostane pritisnjena in "blokira" shift (npr. Ctrl ali Fn). Pri ugasnjenjem poskusi močno pritiskat na vse tipke in, če je pri tej tipkovnici to možnost, odstrani vse takšne tipke, spucaj, kar je pod njimi in jih namontiraj nazaj.
Ursus666: možno je, da imaš težave s kakšno drugo tipko, ki ostane pritisnjena in "blokira" shift (npr. Ctrl ali Fn). Pri ugasnjenjem poskusi močno pritiskat na vse tipke in, če je pri tej tipkovnici to možnost, odstrani vse takšne tipke, spucaj, kar je pod njimi in jih namontiraj nazaj.
Vse to sem že poskusil, ščistil pa nič ne pomaga. Edino ko ne dela ed gumb mi ga kdaj uspe odblokirati z drugim...
Še kakšna ideja?
Nekaj novega: v Mozilli so mi vse tipke nehale delovati, ko sem kliknil na drugi zavihek pa so delale, ko so tam nehale delovati pa sem spet preklopil na prvi zavihek in je spet delovalo...
Pred kratkim je bil prenosnik formatiran in na njega sem naložil iste programe kot sem jih imel prej... :(
thnx
Pred kratkim je bil prenosnik formatiran in na njega sem naložil iste programe kot sem jih imel prej... :(
thnx
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | C#, TextBox in PopUp formaOddelek: Programiranje | 1103 (997) | MarCar |
» | Tipkovnica Optimus končno naprodajOddelek: Novice / Ostale najave | 4858 (3258) | gregs |
» | Katero tipkovnico (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6754 (5414) | Jan987 |
» | Tipkovnica Optimus s spremenljivim prikazom tipkOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 4301 (3298) | NorK |
» | Tezave z miskoOddelek: Pomoč in nasveti | 1153 (1075) | majk2000 |