» »

Gumb za veliko začetnico se občasno ne odziva...

Gumb za veliko začetnico se občasno ne odziva...

Ursus ::

Na prenosniku mi gumb za veliko začetnico (s puščico) občasno ne dela, torej ko ga stisnem nič ne piše, kot da bi stisnil alt_gr itd. Če vklopim pa Shift_lock pa normalno dela. Težava se je pojavila kar naenkrat, potem sem računalnik formatiral a se ni nič spremenilo. To se dogaja v vseh programih,občasno.

Imate kakšen nasvet?

Hvala

darkolord ::

Isti gumb na drugi strani deluje?

Enako (ne)dela, neodvisno eden od drugega :8)

miko 55 ::

Svinarijo malo ven spihaj. Mogoče je to.
LP
2 GOOD 2 B 4GOT10
NAJPREPROSTEJŠA RAZLAGA JE NAJVERJETNEJŠA

Matev ::

tsti gumb se imenuje SHIFT
ali po slovensko dvigalka

Matev ::

torej ko ga stisnem nič ne piše,

kaj bi si pa želel da izpiše,ko ga stisneš?

Matev: normalni ljudje pač razumejo, tvoje mnenje pa me ne zanima
miko 55: ne pomaga

darkolord ::

Ursus666: možno je, da imaš težave s kakšno drugo tipko, ki ostane pritisnjena in "blokira" shift (npr. Ctrl ali Fn). Pri ugasnjenjem poskusi močno pritiskat na vse tipke in, če je pri tej tipkovnici to možnost, odstrani vse takšne tipke, spucaj, kar je pod njimi in jih namontiraj nazaj.

Ursus666: možno je, da imaš težave s kakšno drugo tipko, ki ostane pritisnjena in "blokira" shift (npr. Ctrl ali Fn). Pri ugasnjenjem poskusi močno pritiskat na vse tipke in, če je pri tej tipkovnici to možnost, odstrani vse takšne tipke, spucaj, kar je pod njimi in jih namontiraj nazaj.

Vse to sem že poskusil, ščistil pa nič ne pomaga. Edino ko ne dela ed gumb mi ga kdaj uspe odblokirati z drugim...

Še kakšna ideja?

Nekaj novega: v Mozilli so mi vse tipke nehale delovati, ko sem kliknil na drugi zavihek pa so delale, ko so tam nehale delovati pa sem spet preklopil na prvi zavihek in je spet delovalo...
Pred kratkim je bil prenosnik formatiran in na njega sem naložil iste programe kot sem jih imel prej... :(

thnx

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

C#, TextBox in PopUp forma

Oddelek: Programiranje
61103 (997) MarCar
»

Tipkovnica Optimus končno naprodaj

Oddelek: Novice / Ostale najave
314858 (3258) gregs