Forum » Pomoč in nasveti » Nastavitev brezžične povezave na prenosnem računalniku HP
Nastavitev brezžične povezave na prenosnem računalniku HP
mikimali ::
Zanima me kako naj nastavim brezžično povezavo na mojem prenosniku HP serije 6830. Kupil sem prenosni računalnik brez naloženih windovsow nakar sem si naložil licenčnega Windows service pack 3 in gonilnike tak da v upravitelju naprav ni nobenega vprašaja.
Pri kolegu sem probal wirelles pa mi zadeva noče delovati. Kolegu pa normalno dela. Pa sem že nekaj iskal po netu pa nastavljal pa ni šlo. In sicer je težava v tem, da mi na računalniku v lastnosti povezave piše, da je brezžična povezava vzpostavljena vendar pa mi internet ne dela.
Ma mogoče kdo kak nasvet?
Za vse informacije se vam že vnaprej zahvaljujem.
Pri kolegu sem probal wirelles pa mi zadeva noče delovati. Kolegu pa normalno dela. Pa sem že nekaj iskal po netu pa nastavljal pa ni šlo. In sicer je težava v tem, da mi na računalniku v lastnosti povezave piše, da je brezžična povezava vzpostavljena vendar pa mi internet ne dela.
Ma mogoče kdo kak nasvet?
Za vse informacije se vam že vnaprej zahvaljujem.
Si ročno nastavljal kaj ipje? Če ja potem daj vse na avtomatsko.
Ne avtomatsko sem mel!!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mikimali ()
Gonilnike sem naložo od http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/Te...
Ta gumb za vklop Wifi ma pa dela v redu kot sem gledal.
Ta gumb za vklop Wifi ma pa dela v redu kot sem gledal.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mikimali ()
johanblond ::
Na mojem HP-ju na mojem SIOL mi Wireless ni delal. Je pa delal SIOL na ACERJu in moj HP je lovil druga omrezja.
Spremenil enkripcijo na SIOLu pa mi sedaj dela. Driverji so bili najnovejsi, pa ni pomagalo.
Napisi, kaj več podatkov, kaksno omrezje, da bomo lahko pomagali.
Spremenil enkripcijo na SIOLu pa mi sedaj dela. Driverji so bili najnovejsi, pa ni pomagalo.
Na mojem HP-ju na mojem SIOL mi Wireless ni delal. Je pa delal SIOL na ACERJu in moj HP je lovil druga omrezja.
Zanimivo je to da mi na faxu brezžična povezava dela. Za siol pa očitno ne. Pa mi ni jasno zakaj?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | T2 v zadnjih izdihljajih?Oddelek: Loža | 3553 (2523) | OmegaBlue |
» | Najbolši internet v sloveniji (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 9503 (6935) | slovenček |
» | Telekom Slovenije zahteva stečaj T-2 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 41535 (33187) | Hevidi |
» | Novi SIOL-ovi "komunikacijski prehodi" (gateway-i) SAGEM F@st™3344 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 44051 (19591) | imallears |
» | Pomoč hitro prosimOddelek: Kaj kupiti | 925 (738) | joker16_7 |