» »

Pomoč hitro prosim

Pomoč hitro prosim

klemennnn ::

Torej pravkar sem domov pripeljal mojega hp paviliona in sem probal dati winse gor, torej mi je zbootalo, tam sem pritisnil enter za inštalacijo windowsa ampak potem mi napiše da nobenega hard diska ni bilo mogoče najti! Sem res zaskrbljen..
Potem sem šel pa v bios in zdej nek hard disk test dela... Že kar dolgo... Kaj naj naredim? A je to normalno?
Ker je čist nov s tovarne noben winsov še prej gor ni bilo.. A je treba kaj nastavit?

Prosim za pomoč hitro! Hvala!

zee ::

potrebuješ gonilnike za tvoj SATA disk.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

in kako jih dobim.. v bistvo.. kaj natančno naj naredim ???

Mikrohard ::

Glede na to, da verjetno ne boš slipstreamal driverje v image od XPjev, pojdi v bios in daj sata native mode na disable...

Hvala hvala !! dela.. res hvala za hiter odgovor.. tega si res nikoli nebi mislim, bi že kje prej servis poklical lol

še en problem, zdaj nastavlam brezžično povezavo, na osebnem računalniku sem uspel vse nastavit tko da internet dela samo na prenosniku mi pa nobenga omrežja ne zazna !! ja sem že inštaliral driverje za wireless.. ampak ne zazna kakšnega omrežja

pomoč prosim

Mikrohard ::

Verjetno moraš s kako kombinacijo tipk vklipiti wireless... poglej v navodila. Fn+neka tipka verjetno

Ja wireless ni bil vklopljen in zdaj dela.. pa težave z routerjem se kar vrstijo.
uporabljam ta linksys z zadnjo črko oznake "G" je bil 24k v big bangu.. in se zdi da ga moram vsake par ur resetirat... sestra na osebnem računalniku večinokrat sploh ne more na internet ko jaz igram online špila in tako...
nevem.. očitno sem se zmoto pri nakupu k bi že pomoje enga za 10k z bolšo kvaliteto dobil... sem nekot razočaran
ne vem kaj naj naredim

koyotee ::

bigbang je sranje na kvadrat, pa se drago majo za pop*****
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

ja hvala za pomoč lol

ma še kdo drug kakšnen predlog

pa tudi mojih online igric na laptopu večino krat ne igra igrat... kao da firewall blokira.. pomojem so pa porti blokani sam nevem kak se dela to z porti ..

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: klemennnn ()

Shinobi170 ::

A goniš p2p programe? Ta router ima težave z njimi. Drugače pa naloži dd-wrt firmware (wrt54g verzija7 ga ne podpira).

nimam nobenih p2p programov.. pa kje lahko vidim kero verzijo mam ? na škatli ne piše.. mi lahka daš kakšen download

joker16_7 ::

Zj mam pa še js eno vprašanje......No js sn pa formatiral računalnik. Gor mam tut xpje. Pa mi v tisti fazi ko je treba dat oz. vtipkat serijsko številko pri inštalaciji (čisto na začetku) cifre nikakor ne zagrabi.......vse sem pregledal in ne prime pa naj se ubijem:( ......mam pa licenčne XP-je.....pa še frend mi je potem posodo svoje xpje s svojo kodo....sam da on ma kopijo, pa se nardi še slabš.......kr nek error javi pa resetira računalnik pa spet pržge in to ponavlja dok ga js ne ustavim......a ma kdo kako rešitev? :\
"Ambition is the path to success. Persistence is the vehicle you arrive in."
Bill Bradley

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

dd-wrt firmware (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Omrežja in internet
18721427 (5120) mtosev
»

težave z Linksys Wireless- WRT54G routerjem

Oddelek: Strojna oprema