Forum » Pomoč in nasveti » težave s corel draw....
težave s corel draw....
andraz2112 ::
Na računalniku imam trenutno Corel Draw X3 Version 13 in imam en problem, in sicer ko zaženem aplikacijo mi napiše, da se moram logirat kot administrator za vnos licence, ob naslednjem zagonu pa se bo lahko program odpiral s kateregakoli uporabniškega računa. problem je v tem da imam samo en uporabniški račun(ADMIN) in mi ni jasno kaj on čara. prosim za pomoč!
ender ::
Če imaš Visto, desno-klikni CorelDraw in izberi "Run as Administrator".
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
andraz2112 ::
sem poizkusil vendar mi ne omogoča te opcije, samodejno mi je nastavljeno da mi zažene v RUN in separate memory space...pa če mi prosim kdo pove kje izklopim to opominjanje ob vsakem zagonu aplikacij, če dovolim da se program izvaja, ker mi je ful tečno..
aja pa visto mam naloženo ja:):):)
aja pa visto mam naloženo ja:):):)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: andraz2112 ()
bluefish ::
pa če mi prosim kdo pove kje izklopim to opominjanje ob vsakem zagonu aplikacij, če dovolim da se program izvaja, ker mi je ful tečno..Google > Disable UAC.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [Vodič] Router v študentskem domu (Eduroam) (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 66388 (817) | KajDelam? |
» | [ Windows Vista ] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 76 77 78 79 )Oddelek: Operacijski sistemi | 267996 (67588) | Seljak |
» | [c++] zagon programa ob zagonu sistemaOddelek: Programiranje | 1375 (1201) | c00L3r |
» | Uporabniški račun, office problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1067 (977) | Ziga Dolhar |
» | Kako varen je Microsoftov požarni zid? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 5855 (5855) | gumby |