Forum » Pomoč in nasveti » Remote desktop vprasanje
Remote desktop vprasanje
rfmw ::
Na remote masini sem bil vedno loged off in z istim userjem sem se prijavljal preko remote desktopa. Delalo super.
Sedaj sem na remote masini update-al zadnjo serijo sedmih WinXP popravkov in pritisnil reboot. Verjamem, da se je masina postavila pokonci, vendar remote desktop vec ne dela.
Ali ne dela, ker noben user ni prijavljen (in loged off) na remote masini ali ker so morda popravki kaj spremenili - ni verjetno?
tnx!
Sedaj sem na remote masini update-al zadnjo serijo sedmih WinXP popravkov in pritisnil reboot. Verjamem, da se je masina postavila pokonci, vendar remote desktop vec ne dela.
Ali ne dela, ker noben user ni prijavljen (in loged off) na remote masini ali ker so morda popravki kaj spremenili - ni verjetno?
tnx!
Legendary 8RDA+ (reCAPed ;), XP1700+ 2108 @ 1.84 V, SLK900A AS3 @ 2500 rpm
1,5GB Samsung DDR333+Geil DDR400+SuperTalent DDR400 @ DC 200 MHz @ 6-3-3-2.5
- spremenil: rfmw ()
detroit ::
ok mogoče bo glupo izpadl
mogoče rabiš forwardirat port, odprt port v firewallu (mozno je da se je wins firewalli uklopil po popravkih ..ugasn ga), mozno je tud da imaš po novem dva računalnika na routerju in na oba forwardiran isti port za rdc (pobrskej po registrih se da spremenit
ipd ipd
mogoče rabiš forwardirat port, odprt port v firewallu (mozno je da se je wins firewalli uklopil po popravkih ..ugasn ga), mozno je tud da imaš po novem dva računalnika na routerju in na oba forwardiran isti port za rdc (pobrskej po registrih se da spremenit
ipd ipd
Skero
rfmw ::
Hvala za nasvet, vendar se je mašina spet čudežno odzvala na remote desktop. Spet dela ok.
Legendary 8RDA+ (reCAPed ;), XP1700+ 2108 @ 1.84 V, SLK900A AS3 @ 2500 rpm
thebaloh ::
No takole, vidim da je tukaj en podoben problem pa da ga oživim!
Imam winXp sp3 in uredil sem si Remote desktop, potem sem pa update zalaufov in ko sem vse to opravil mi remote desktop ni več deloval...po resetiranju računalnika, se pravi da v ruterju imam porte pravilno odprte, na ruterju je bil že prej še en računalnik in vse je delovalo. Tako ali tako sem imel odprt port na ruterju samo za moj računalnik in rezerviran ip tako da se prijavlja vedno pod istim ip-jem. Probaval sem že vse mogoče tako da sem prišel do zaključka da mi ti upda-jti povozijo remote desktop.
Prosil bi za kako mnenje, preveril sem če je slučajno odkljukal port za remote desktop, pa ni je ok 3389!
Hvala za nasvete!
lp
DB
Imam winXp sp3 in uredil sem si Remote desktop, potem sem pa update zalaufov in ko sem vse to opravil mi remote desktop ni več deloval...po resetiranju računalnika, se pravi da v ruterju imam porte pravilno odprte, na ruterju je bil že prej še en računalnik in vse je delovalo. Tako ali tako sem imel odprt port na ruterju samo za moj računalnik in rezerviran ip tako da se prijavlja vedno pod istim ip-jem. Probaval sem že vse mogoče tako da sem prišel do zaključka da mi ti upda-jti povozijo remote desktop.
Prosil bi za kako mnenje, preveril sem če je slučajno odkljukal port za remote desktop, pa ni je ok 3389!
Hvala za nasvete!
lp
DB
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Remote Desktop, nastavitevOddelek: Omrežja in internet | 7924 (4798) | fosil |
» | Remote Desktop problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1232 (1078) | DaDek |
» | Remote Desktop Web Connection - problemOddelek: Omrežja in internet | 1657 (1391) | dba |
» | Ipconfig 192.168.1.2 (remote dekstopOddelek: Omrežja in internet | 3047 (2641) | StratOS |
» | Windows 2003 serverOddelek: Programska oprema | 1114 (985) | G[e]c |