» »

Logitech Wingman Extreme 3d

PIII850 ::

Imam dotični joystick. Imam windowse XP. Zaženem driverje, jih lepo instalira, ročko nato skalibriram. Zaženem igro FS2002 pa mi špil enostavno ne "zazna ročke" Ga hočem ponovno skalibrirat ampak joystick je mrtvev, čeprav mi napiše v wingman profilerju da je status ok

Pomoč, pomoč

lp

Kaj a res ne ve kdo zakaj mi zadeva ne deluje??? Drgač mi je do sedaj deloval povsem normalno v drugih sistemih???

prosim se enkrat za pomoč

hvala

Han ::

Hmm, a nisi že enkrat jamral na to temo?

Piši Logitechu, da zrihtajo šoferje...

pvito ::

Predlagam, da najprej pogledaš pod Options v FS 2002, če lahko klikneš: "Enable joystick". (Če ne pa klikni najprej Disable, pa potem spet Enable.) Sporoči, kaj bo.

OK problem je v tem, da ko prvič na novo ali ponovno namestim gonilnike zadeva povsem normalno deluje. Joystick gre skalibrirat, ga detekta wingman profiler itd. Skartka vse ok. Nato pa zaženem spil, pa mi zadeva enostavno noce delat!!! Lahko promad dat enabla/disable joystick ko to zadevo ne spremeni!!!! Ampak tu pa nastopi posebna finta ko hočem v spilu detektat in kalibrirat ročko , jo detekta, pod status pise ok, skalibrirat pa ga ne gre????. Nato grem vem iz spila in sproba pod control panel, pa mi zadeva vseeno ne deluje. Razen če nanovo instaliram gonilnike. Ampak ko pa spet spridem v spil pa .........;( ;( ;(

gonilniki so tazadnji stari par dni tako da sploh vec ne vem kaj bi lahko bilo. Prav tako sem sprobal v biosu od plate nastimat USB - BIOS ali OS pa zadeva tudi ne deluje!!!!

POMOČ!!!!!!

pvito ::

Verjetno si driver pobral na Logitechu, če ga nisi, ga daj. Zdaven NUJNO poberi še čisto vse živo - vse PROGRAME, ki jih je možno na seznamu, ki se ti bo izpisal, ko boš izbal O.S. (Verjetno imaš programe stare, driver pa nov. Vse je treba novo.) Preden boš to naredil, popolnoma odstrani te driverje, programe od joystica, vse, kar imaš sedaj.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Race Driver: GRID (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Igre
28624916 (9113) uro1001
»

Joystick

Oddelek: Kaj kupiti
222307 (1755) nodrim
»

joystick in game z letali

Oddelek: Kaj kupiti
162890 (2673) pelican
»

Logitech Wingman Extreme 3d in XP