Forum » Navijanje » Autorun stress test?
Autorun stress test?
jest10 ::
Zanima me, če obstaja kakšen programček, ki se avtomatsko zažene iz CDja/USBja in obremeni procesor? Vem za nekatere testne CDjčke, samo tam je potrebno klikanje itd. Jaz pa bi potreboval nekaj, kar se direktno zažene v test, brez uporabe miške ali tipkovnice.
Brez tipkovnice, miša itd je to malo težje narediti ane?
Ne da se mi vedno preklapljati kupa kablov med sistemi, če hočem neko kišto malo stestirati.
Ne da se mi vedno preklapljati kupa kablov med sistemi, če hočem neko kišto malo stestirati.
Lej za priklop tipkovnice morem vgasniti delovni računalnik in priklopiti tipkovnico na testnega-pač imam še PS/2 zadevo. Da bi pa za občasni test kake kište nabavljal drugo tipkovnico? Ja pa kaj še.
Priklopim monitor, vstavim CD/USB ključ in to je vse-to bi rad
Priklopim monitor, vstavim CD/USB ključ in to je vse-to bi rad
solatko ::
Takrat ko vklopiš monitor, priklopi še tipkovnico (od €5 naprej nove z 12 meseci garancije).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | tipkovnica za dva računalnika (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 8498 (7590) | WizzardOfOZ |
» | Prisluškovalna orodja v podatkovnih kablihOddelek: Novice / Varnost | 7869 (5930) | feryz |
» | Dostop do računalika, ki nima dostopa do netaOddelek: Pomoč in nasveti | 2285 (1463) | hojnikb |
» | Računalnik se ne zažene (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5801 (4737) | svetetko |
» | Nov računalnik se ne zaženeOddelek: Pomoč in nasveti | 1422 (1085) | seba-beba |